Werken bij CG

Wat heb je hiervoor gedaan?

Voordat ik bij CG Research kwam werken studeerde ik Beleid, Communicatie en Organisatie van de VU. Naast mijn studie had ik een bijbaan als virtual assistant waar ik veel uiteenlopende taken voor uitvoerde: van marketing tot aan administratie. Via via werd ik gewezen op werken bij CG. Toen ik hier meer informatie over op zocht besloot ik te solliciteren, het sprak mij erg aan!

Wat ga jij doen bij CG?

In mijn rol als projectcoƶrdinator zorg ik ervoor dat projecten goed verlopen. Dat houdt in dat ik projecten opstart, de geschikte respondenten vind en hen informeer over hun deelname. Ook lever ik mijn bijdrage op de dag van het onderzoek zodat het onderzoek goed verloopt. Ondertussen houd ik contact met de klant over de voortgang van het proces.

Wat doe jij het liefste in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vriendinnen en vind ik wandelen ook leuk. Tijdens het wandelen vind ik het fijn om naar podcasts te luisteren over onderwerpen die ik interessant vind. En zodra het weer kan ben ik ook graag te vinden op een terras!

Wat spreekt je aan in werken bij CG?

Wat mij vooral aanspreekt in werken bij CG is dat er een balans is tussen hard werken en plezier hebben. Dit heb ik bij eerdere banen niet zo ervaren als hoe ik dat nu bij CG ervaar. En een jong team is natuurlijk ook fijn!

Ook werken bij CG?