Op je persoonlijke pagina zie je welke onderzoeken er de komende periode voor jou beschikbaar zijn. Deze onderzoeken zijn alvast geselecteerd op jouw achtergrondgegevens, productgebruik en interesses.

Je kunt aan drie soorten marktonderzoek meedoen:

  • Online onderzoek: Je ontvangt een online vragenlijst waarin jij je mening geeft over nieuwe reclames, producten en diensten. Je kunt dat gemakkelijk vanuit huis of onderweg doen op een tablet, smartphone of desktop. Op een moment dat het jou uitkomt.
  • Onderzoek op locatie: Je wordt benaderd om mee te doen aan een gesprek op locatie. Je gaat naar een centraal gelegen locatie bij een onderzoeksbureau of je bezoekt het bedrijf dat het product of de dienst aan het ontwikkelen is. Soms ga je samen met andere deelnemers en de onderzoeker in gesprek, soms ga je rechtstreeks in gesprek met de onderzoeker. Een andere keer vragen we je nieuwe biersoorten, frisdranken, toetjes, chips of andere producten te proeven en te beoordelen.
  • Community onderzoek: Je logt regelmatig in op een online forum, waar je in gesprek gaat met andere mensen die zich hebben aangemeld. Dit forum kan bijvoorbeeld gaan over verzorgingsproducten, jonge kinderen, televisieprogramma’s, studiekeuze, zakelijke dienstverlening. Wil je voor een specifiek soort onderzoek niet benaderd worden? Dan kan je dit aangeven op je persoonlijke pagina.
Inloggen persoonlijke pagina