Als je een auto hebt dan herken je het volgende gevoel vast wel: je loopt naar buiten, je bent al iets later dan je eigenlijk wilde. Daar staat ‘ie: je bolide, het vierwielig monster, je waguh of simpelweg… Je auto. Alleen dan zie je het. Nu zit toch echt alles tegen deze dag, de ruiten zijn bevroren. Je moet krabben. Als eerst op zoek naar je krabber. Die was gebroken bij de vorige krabsessie. Dus nu kun je nog net het einde in je handen vastpakken en provisorisch ga je aan de slag. Je handen worden wat kouder en nadat je de zijruitjes aan een kant hebt gedaan voelt het al alsof ze er af vriezen. Dan moet je nog driekwart auto.

Eindelijk, het is gelukt. Met bevroren handen neem je plaats in de auto, 10 minuten te laat. Dat kan nog net. Je doet je gordel om, gaat rechtop zitten, je kijkt door de voorruit en ziet… Niks. Ruit compleet beslagen. Je wilt ook niet een van de buren op je bumper dus toch nog maar ‘even’ de blower voluit zodat je echt weer door het raam kunt kijken voordat je wegrijdt. Dan moet de dag nog beginnen!

Met dit gevoel wil je ook niet starten met een online focusgroep. Te vaak gebeurt dat wel. De deelnemer wil in huis nog snel even iets doen, zet exact op de aanvangstijd de laptop aan en dan blijkt toch het internet het niet lekker te doen. Of de geluidsinstelling is veranderd door de gamende puberzoon, of er schijnt vol licht op deelnemer, of…  Allemaal redenen waarom het gesprek niet vlot kan beginnen.

Dit ‘vroege-ochtend-ruiten-krabben-gevoel’ wil je voorkomen. Daarom biedt CG jou de CG Host aan die ervoor zorgt dat iedereen klaar is om meteen te beginnen. Alsof je auto al warmdraait, op temperatuur is en de ruitjes volledig zicht bieden. Dat wil jij toch ook?

De CG Host

  • Zorgt ervoor dat iedereen ruim van te voren klaar zit voor het gesprek zodat jij op tijd kunt beginnen

  • Doet een tech check om te zorgen dat het geluid, het beeld en het internet naar behoren werken

  • Dit bespaart jou 15 minuten per gesprek

Voor slechts € 32,50 per heel uur neem je deze service af. Voor een individueel interview betaal je dus slechts 8 euro voor dat comfort. Dit noemen we bij CG een no-brainer, de CG host dus!

Meer weten over de CG Host?

Interesse om een CG Host toe te voegen aan je (lopende) recrutering? Neem gerust contact op om de opties te bespreken!

We bellen je
Ontvang een offerte in je inbox
Paula Borst
Paula BorstClient Service Manager
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager