Samen hebben we een grote verantwoording om Corona te stoppen. Het is dus uitgesloten om de komende weken nog gesprekken op locatie te organiseren. We hebben alle deelnemers voor komende weken afgezegd maar vaker nog verplaatst naar online manieren om gesprekken te voeren.

Wat kan jij als deelnemer verwachten?
Heb jij een onderzoek op locatie in je agenda staan in de periode tot 6 april? Wij nemen dan persoonlijk contact met je op om te bespreken wat er met dit onderzoek gebeurt. In overleg met de opdrachtgever wordt dit onderzoek of via videoverbinding afgenomen of het onderzoek wordt verplaatst naar een datum na 6 april. De betrokken deelnemers worden hier dus persoonlijk van op de hoogte gesteld.

Wat kan jij als opdrachtgever verwachten?
We denken met je mee wat de beste oplossing is voor jou. Als je ook graag video in wilt gaan zetten voor jouw onderzoek laat het ons dan weten. Wij regelen kosteloos de techniek.

We laten ons continu informeren door het RIVM. Mochten er wijzigingen komen dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact op met de betrokken klanten en respondenten.

Kwalitatief onderzoek doen via videoverbinding?

Moet jij als opdrachtgever deze week ook thuisblijven terwijl je een onderzoek op locatie op de planning hebt staan? Wat moet je dan doen? Je kwalitatieve onderzoeken schrappen door Corona? Nee joh, nergens voor nodig! Want je kunt je focusgroep ook uitvoeren via videoverbinding. Gewoon vanuit huis.

6 bezwaren tegen onderzoek via een video call, die toch geen bezwaar zijn
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager