Wat heb je hiervoor gedaan?

Na mijn studie Communicatiewetenschap heb ik 2,5 jaar bij een mediabureau in Amsterdam gewerkt en deed ik onderzoek naar de effectiviteit van mediacampagnes. Omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging in de buurt kwam ik uit bij CG Research.

Wat ga jij doen bij CG?

Bij CG ga ik aan de slag als Projectcoördinator waarbij ik projecten van A tot Z ga managen. Ik ga ervoor zorgen dat onze klanten in gesprek kunnen met de juiste mensen. In deze functie komt er veel dynamiek bij kijken dus daar kijk ik erg naar uit!

Wat doe jij het liefste in je vrije tijd?

Mijn interesses liggen vooral bij musicals. Zelf zit ik bij musicalvereniging AZOV musicals in Enkhuizen. Jaarlijks voeren we een stuk op en dan sta ik zelf ook op het podium. Dit doe ik al zeker 15 jaar en ik vind het nog steeds erg leuk! Verder sport ik graag en doe ik wel eens mee met hardloopevents zoals de Dam tot Damloop. Ook heb ik samen met mijn vriend een huis gekocht, dus daar stop ik nu veel van mijn tijd in.

Wat spreekt je aan in werken bij CG?

Wat mij aanspreekt is de grootte van CG en de doorgroeimogelijkheden. Hiervoor heb ik bij een groot bedrijf gewerkt, dus een klein bedrijf zoals CG is nieuw voor mij, maar spreekt me juist aan. Ik vind het belangrijk dat ik in een gezellig team kom te werken en dat lijkt mij bij CG zeker het geval. Vanmiddag heb ik voor het eerst meegedaan met een CG lunchquiz en daarin kwam de West-Friese gezelligheid goed naar voren!

Ook werken bij CG?

Cases