Internationaal onderzoek

Internationaal onderzoek

CG verlegt je grenzen

We bellen je
Ontvang een offerte in je inbox

Vanuit Nederland inzicht in markten wereldwijd

Of het nu gaat om deelnemers in Manhattan, moderators in India, locaties in Duitsland, Skype gesprekken wereldwijd of een online survey in 5 landen? Bij ons ben je aan het juiste adres.

We werken met onze 65 vaste en betrouwbare internationale partners. Daardoor kunnen we efficiënt werken en hebben wij voor jou altijd de beste oplossing voor de scherpste prijs.

Benieuwd hoe we jouw onderzoek tot een succes maken? Neem contact op, zodat ook jij je grenzen kan verleggen.

Klanten waar wij internationaal onderzoek voor faciliteren

Wat zeggen klanten over internationaal onderzoek?

‘Wij werken graag samen met CG voor wervingen bij internationaal onderzoek. Zij weten voor veel landen welke lokale recruiter ze moeten benaderen, wat ons veel kopzorgen scheelt. Tot nu toe zijn we ook heel tevreden over de kwaliteit van de respondenten.’

‘Voor een (nieuw) concept binnen onze bank wilden we kwalitatief onderzoek doen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. De sessies moesten in 5 snelle, korte sprints gedaan worden.We zochten een partij die ons kon faciliteren met deze sprints.

We hebben verschillende partijen benaderd. De voorstellen lagen qua prijs en kwaliteit bij de meeste partijen op het zelfde niveau.Wij hebben gekozen voor CG omdat zij in gesprek de meest entrepreneurial spirit toonden, een “wir schaffen es” mentaliteit. CG bleek dit tijdens het hele traject ook waar te maken.

Bij de sprints is het van belang dat je snel kunt schakelen en dat iedereen in het proces daar goed mee omgaat. Uiteraard zonder dat de kwaliteit onder druk komt te staan. De uitdaging was niet makkelijk. De doelgroep private bankers zijn lastig te werven en de moderators moesten echt specifieke kennis van finance hebben. Toch is CG er in geslaagd om ons goed te faciliteren in ons internationale project.

Het tweede project hebben we daarom nu ook opgestart.’

‘Wij werken regelmatig met CG samen om in contact te komen met onze consumenten in heel Europa. Via Skype kunnen we laagdrempelig en voordelig spreken met onze consumenten en leerzame insights opdoen. Ik vind het prettig om met CG te werken omdat ze snel in staat zijn de juiste respondenten te werven in heel Europa, waardoor wij ontzorgd worden.’

Astrid Pieterse, Senior Category Business Partner Food Europe van Unilever

Samenwerkingsmogelijkheden bespreken?

CG Research is de ideale partner. Jij bepaalt namelijk welk deel van het onderzoek je uitbesteedt of juist in-house doet. We denken graag met je mee!

We bellen je
Ontvang een offerte in je inbox
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager

Sales analyse in België

Meting: kwantitatief onderzoek in België (zowel NL-talig als Franstalig aangeboden) Steekproef: n=3.000 shoppers. Doel: Onze opdrachtgever zag na introductie van 2 nieuwe productinnovaties (8 varianten in totaal) dat de verkoopcijfers achterbleven bij de verwachtingen [...]

Spraakbesturingssysteem testen in Hamburg

Doel: Begrijpen met welke woorden consumenten huishoudelijke apparaten aansturen. Opzet: CG heeft een full-service kwalitatieve test voor gebruikerservaring in Hamburg uitgevoerd. Dit omvat werving, selectie van locatie, lokale experts en analyse. Budget: €14.000,- [...]