Als je dan toch een prachtige locatie hebt in het hartje van Amsterdam. Dan kun je ook maar beter je klanten daarvan laten meegenieten.

Ter afsluiting van de zomervakantie hebben we CG klanten uitgenodigd om mee te gaan varen. Vooraf hadden de CG Venues collega’s een heerlijk buffet verzorgd in de Loft.

Slechts 500 meter van de voordeur lag daarna de grote sloep klaar om 2,5 uur door de zonovergoten grachten te varen. Langzaam aan ging de heerlijke avondzon onder en blijkt hoe mooi de grachten zijn met avondverlichting, zeker vanaf een boot met heel goed gezelschap. Een klein groepje heeft daarna nog nageborreld op het dakterras van de CG Venues met uitzicht over de stad.

Wij vinden het ontzettend leuk om op deze manier tijd door te brengen met onze klanten en het ook over andere dingen te kunnen hebben dan onderzoek en respondenten. Het verbetert de samenwerking als je ervaart dat aan de andere kant ook mensen van vlees en bloed zitten, met gevoel voor humor en de beste intenties om er iets goeds van te maken.

Aan alle aanwezigen, leuk dat jullie de tijd hebben vrijgemaakt om mee te gaan. Voor iedereen die er niet bij kon zijn, hopelijk tot de volgende keer.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie?

Neem contact op
Paula Borst
Paula BorstClient Service Manager
Merik te Grotenhuis
Merik te GrotenhuisManaging Director