Voel je thuis bij CG Venues

Maandag 24 juni gingen 50 eventplanners mee met de LocatieTour in Amersfoort. Ze bezochten 10 locaties waaronder onze CG Venues op de Kleine Haag.

Rond 4 uur ontvingen we de groep met zomerse huisgemaakte borrelhapjes, frisse prosecco, watermeloen en perenijsjes. Het was 34 graden buiten en onze gasten konden de airco en de loungebanken in De Woonkamer waarderen.

De gasten werd de vraag gesteld “Wat is jouw ultieme thuisgevoel”. De antwoorden varieerden van relaxen, gezelligheid en met de voeten op de bank tot veel planten en een mooie kleur groen op de muur.

Ben jij ook benieuwd naar onze locatie in Amersfoort? Maak dan een afspraak om de locatie zelf te bekijken. Neem contact op met Claire Schmitz via claire.schmitz@cgresearch.nl of bel +31(0)228563954

Maar liefst 60 eventmanagers en – planners gingen mee op Locatietour langs de mooiste locaties in Amersfoort. Deze prachtige, historische stad is geografisch gezien ook nog écht het middelpunt van Nederland. Een onvergetelijke tour langs de pareltjes van deze bijzondere stad. Veel groen, ruimtelijk, mooie oude, historische panden, ruimtelijk en vanuit alle windstreken goed bereikbaar: dat zijn de opvallende kenmerken van Amersfoort. Hoog tijd dus om een Locatietour in Amersfoort te organiseren. Met succes!

Kleine Haag van CG Venues. Wil je geen aan tafel, maar lekker op de bank? Kom dan naar deze twee meetingruimtes die apart en in combinatie zijn te gebruiken. Natuurlijk zijn er wel tafels en stoelen die je kan gebruiken, maar… de lounge-sfeer overheerst hier absoluut!

Linda Kerkhoven, Organisator van de LocatieTour
LocatieTour CG Venues (3)

CG Venues Amersfoort

De Woonkamer

CG Venues Amersfoort

max. 12 personen, oppervlakte van 60 m²

€350 per dagdeel

Meer informatie

De Werkkamer

CG Venues Amersfoort

max. 14 personen, oppervlakte van 40 m²

€350 per dagdeel

Meer informatie

Meer informatie over deze locatie of een meeting plannen?

Neem contact op
Marjel de Vries
Marjel de VriesVenue Manager