Marktonderzoek facilitator2019-02-11T07:26:45+00:00

Marktonderzoek doen?

CG your one stop research shop

Wil jij meer weten over je doelgroep? Een nieuw concept testen of je naamsbekendheid meten? Dan is het doen van goed marktonderzoek essentieel. Dat is precies wat wij graag doen: CG your one stop research shop.

Wat je ook nodig hebt, wij kunnen het regelen. Respondenten nodig voor je kwalitatieve onderzoek? Compleet online onderzoek? Onderzoeksruimtes of onderzoeksprofessionals? Of wil je internationaal onderzoek doen? Bij CG ben je aan het juiste adres.

Als ervaren en flexibele onderzoekspartner regelen we precies wat er voor jouw onderzoek nodig is. Snel, betrouwbaar en voor een scherpe prijs. Met ons eigen panel, verschillende onderzoekslocaties en onze betrokken medewerkers, maken we op jaarbasis duizenden projecten tot een succes.

We werken voor iedereen die graag goed onderzoek doet. Vele onderzoeksbureaus, universiteiten, start-ups en multinationals zijn dan ook vaste klant bij ons. Dus wat je onderzoek ook inhoudt, wij zorgen er voor dat het goed geregeld is.

  • Klanttevredenheid van 4,2 op 5 sterren

  • 15 jaar kennis en ervaring

  • 85 medewerkers en experts

  • Groot eigen panel

  • 3 onderzoeklocaties

  • 65 internationale partners

  • ISO certificering 20252 en 26362, lidmaatschap van ESOMAR, Research Keurmerkgroep en MOA FairData

Klanten

Reviews

“Voor een (nieuw) concept binnen onze bank wilden we kwalitatief onderzoek doen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. In 5 snelle, korte sprints. We hebben gekozen voor CG omdat zij in gesprek de meest entrepreneurial spirit toonden, een “wir schaffen es” mentaliteit. CG bleek dit tijdens het hele traject ook waar te maken. CG is er in geslaagd om ons goed te faciliteren in ons internationale project.”

“Wat ik prettig vond aan CG was dat ze binnen slechts een aantal uren mijn deelnemers konden werven. Dit ondanks dat het toch niet de gemakkelijkste doelgroep was. CG vroeg vanuit hun expertise goed door op onze selectiecriteria zonder dat ik daarom gevraagd had. Dat is erg prettig. Alle respondenten zijn netjes komen opdagen. Ook heel fijn dat er een aantal respondenten tussen zaten die waarschijnlijk van allochtone afkomst zijn. Dat is een groep die in mijn optiek te vaak ontbreekt in onderzoeken.”

Rob Geerlings, Adviseur Market Intelligence bij CZ

“Ik werk graag met CG samen met online onderzoek. Zeker in gecombineerde kwali-kwanti trajecten ontzorgen ze me goed. Zij pakken het hele kwantitatieve onderzoek goed op zodat ik me kan focussen op het kwalitatieve stuk. Erg fijn!”

Cindy van Cauter, Eigenaar van Quotus Research

Op de hoogte blijven?

Volg ons op LinkedIn
Aanmelden nieuwsbrief

Meer weten?

Floris Leupen
Floris LeupenResearch Consultant
Floris is de ras-onderzoeker van het team online onderzoek. Met jarenlange ervaring bij o.a. GfK bijt hij zich graag vast in complexe onderzoeken.
Renske van der Mooren
Renske van der MoorenVenue Manager
Renske is verantwoordelijk voor het leveren van alle mogelijke faciliteiten voor onderzoeken en vergaderingen. Ze wordt er gelukkig van om jou volledig te faciliteren bij onze eigen Venues.
Merik te Grotenhuis
Merik te GrotenhuisManaging Director
Blije klanten en blije medewerkers, daar is Merik samen met het CG team dagelijks mee bezig. Begonnen als research consultant bij Millward Brown startte hij CG in 2002 samen met broer Hendrik. Vele ondernemerservaringen rijker helpt hij jou graag om ook jouw onderzoek ‘goed te regelen’.
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager
Jolanda vindt het leuk om met aandacht voor jou als klant kwaliteit te leveren. Het doet haar goed als ze het gevoel heeft dat ze mee kan denken en zo de beste respondenten heeft kunnen leveren.

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x