Marktonderzoek facilitator2019-02-27T14:15:36+00:00

Marktonderzoek uitvoeren

Offerte aanvragen

CG your one stop research shop

Wil jij meer weten over je doelgroep? Een nieuw concept testen of je naamsbekendheid meten? Dan is het doen van goed marktonderzoek essentieel. Dat is precies wat wij graag doen: CG your one stop research shop.

Wat je ook nodig hebt, wij kunnen het regelen. Respondenten nodig voor je kwalitatieve onderzoek? Compleet online onderzoekOnderzoeksruimtes of onderzoeksprofessionals? Of wil je internationaal onderzoek doen? Bij CG ben je aan het juiste adres.

Als ervaren en flexibele onderzoekspartner regelen we precies wat er voor jouw onderzoek nodig is. Snel, betrouwbaar en voor een scherpe prijs. Met ons eigen panel, verschillende onderzoekslocaties en onze betrokken medewerkers, maken we op jaarbasis duizenden projecten tot een succes.

We werken voor iedereen die graag goed onderzoek doet. Vele onderzoeksbureaus, universiteiten, start-ups en multinationals zijn dan ook vaste klant bij ons. Dus wat je onderzoek ook inhoudt, wij zorgen er voor dat het goed geregeld is.

  • Klanttevredenheid van 4,2 op 5 sterren

  • 15 jaar kennis en ervaring

  • 85 medewerkers en experts

  • Groot eigen panel

  • 2 onderzoeklocaties

  • 65 internationale partners

  • ISO certificering 20252 en 26362, lidmaatschap van ESOMAR, Research Keurmerkgroep en MOA FairData

Nieuws

  • CG voor KWF

CG zet zich in voor KWF Kankerbestrijding

CG Research doneert voor elke nieuwe aanmelding één euro aan KWF Kankerbestrijding. Vanaf vandaag tot 19 april, Goede Vrijdag, maakt CG één euro over naar het KWF Kankerbestrijding per nieuw ingeschreven respondent. Daarnaast doneert [...]

  • CG Venues livestream

Nieuw: Livestream bij CG Venues

Op onze CG Venues faciliteren wij graag jouw onderzoek, training of vergadering. Het kan natuurlijk altijd eens voorkomen dat jouw klant of deelnemer niet aanwezig kan zijn op locatie. Daarom hebben wij nu ook [...]

Klanten

Wat zeggen klanten over CG?

“Ik werk graag met CG samen met online onderzoek. Zeker in gecombineerde kwali-kwanti trajecten ontzorgen ze me goed. Zij pakken het hele kwantitatieve onderzoek goed op zodat ik me kan focussen op het kwalitatieve stuk. Erg fijn!”

Cindy van Cauter, Eigenaar van Quotus Research

“Voor een (nieuw) concept binnen onze bank wilden we kwalitatief onderzoek doen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. In 5 snelle, korte sprints. We hebben gekozen voor CG omdat zij in gesprek de meest entrepreneurial spirit toonden, een “wir schaffen es” mentaliteit. CG bleek dit tijdens het hele traject ook waar te maken. CG is er in geslaagd om ons goed te faciliteren in ons internationale project.”

“Wat ik prettig vond aan CG was dat ze binnen slechts een aantal uren mijn deelnemers konden werven. Dit ondanks dat het toch niet de gemakkelijkste doelgroep was. CG vroeg vanuit hun expertise goed door op onze selectiecriteria zonder dat ik daarom gevraagd had. Dat is erg prettig. Alle respondenten zijn netjes komen opdagen. Ook heel fijn dat er een aantal respondenten tussen zaten die waarschijnlijk van allochtone afkomst zijn. Dat is een groep die in mijn optiek te vaak ontbreekt in onderzoeken.”

Rob Geerlings, Adviseur Market Intelligence bij CZ

Wil jij op de hoogte blijven?

LinkedIn
Instagram

Meer weten over hoe wij marktonderzoek faciliteren?

Floris Leupen
Floris LeupenResearch Consultant
Floris is de ras-onderzoeker van het team online onderzoek. Met jarenlange ervaring bij o.a. GfK bijt hij zich graag vast in complexe onderzoeken.
Merik te Grotenhuis
Merik te GrotenhuisManaging Director
Blije klanten en blije medewerkers, daar is Merik samen met het CG team dagelijks mee bezig. Begonnen als research consultant bij Millward Brown startte hij CG in 2002 samen met broer Hendrik. Vele ondernemerservaringen rijker helpt hij jou graag om ook jouw onderzoek ‘goed te regelen’.

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x