Opzet: Respondent kwam langs op het kantoor van de klant en werd gevraagd spontaan een gerecht te koken

Doelgroep: vier mannen en vier vrouwen met affiniteit voor koken met groenten

Budget: €1.450,-

Hoe gebruiken consumenten nou werkelijk smaakmakers tijdens het koken? Je kan ze het vragen te vertellen, maar je kan ze ook vragen het te laten zien. CG heeft voor haar klant, een producent in smaakmakers, vier mannen en vier vrouwen met affiniteit voor koken met groenten uitgenodigd om deel te nemen aan een bijzonder onderzoek. Hen werd gevraagd langs te komen op kantoor van de klant en spontaan een gerecht te koken in een masterchef-setting. Hierbij konden ze koken met verschillende soorten vlees/vis/pasta’s en brood. Gedurende deze sessie werd geobserveerd hoe de respondenten hun gerecht op smaak brachten.

Met 1 week rekruteringstijd en een budget van 1.450 euro heeft onze klant het consumentengebruik van smaakmakers met eigen ogen kunnen aanschouwen. Hiermee zijn er waardevolle inzichten op gedaan, om de doelgroep beter te kunnen aanspreken.

Samenwerken?

Jij bepaalt welk deel van het onderzoek je uitbesteedt of juist in-house doet. Door onze manier van werken zijn we veel scherper geprijsd dan de usual suspects onder de onderzoekbureaus.

We bellen je
Ontvang een offerte in je inbox
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager