Marktonderzoek2019-04-18T13:42:51+00:00

Voorkom slechte keuzes,
doe goed marktonderzoek

Offerte aanvragen

CG your one stop research shop

Wil jij meer weten over je doelgroep? Je klant bezoeken? Een nieuw concept testen of je naamsbekendheid meten? Dan is het doen van goed marktonderzoek essentieel. Dat is precies wat wij graag doen: CG your one stop research shop.

Wat je ook nodig hebt, wij kunnen het regelen:

Bij CG ben je aan het juiste adres
Als ervaren en flexibele onderzoekspartner regelen we precies wat er voor jouw onderzoek nodig is. Snel, betrouwbaar en voor een scherpe prijs. Met ons eigen panel, verschillende onderzoekslocaties in Amsterdam en Amersfoort en onze 60 betrokken medewerkers, maken we op jaarbasis duizenden projecten tot een succes.

We werken voor iedereen die graag goed onderzoek doet. Vele onderzoeksbureaus, universiteiten, start-ups en multinationals zijn dan ook vaste klant bij ons. Dus wat je onderzoek ook inhoudt, wij zorgen er voor dat het goed geregeld is.

CG in 2018

0
verschillende klanten
0
marktonderzoek projecten
0
actieve panelleden

Klanten waar wij marktonderzoek voor faciliteren

Reviews over ons marktonderzoek

“Bij Youngworks spreken we vooral jongeren en jongvolwassenen. En vaak zijn er dan nog heel specifieke wervingscriteria. CG denkt heel goed en betrokken met ons mee, ook als onze klanten last-minute vragen hebben. En ze leveren altijd goede respondenten.”

Debby van Adrichem, Researcher Trends bij YoungWorks

“Voor een (nieuw) concept binnen onze bank wilden we kwalitatief onderzoek doen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. In 5 snelle, korte sprints. We hebben gekozen voor CG omdat zij in gesprek de meest entrepreneurial spirit toonden, een “wir schaffen es” mentaliteit. CG bleek dit tijdens het hele traject ook waar te maken. CG is er in geslaagd om ons goed te faciliteren in ons internationale project.”

“Wat ik prettig vond aan CG was dat ze binnen slechts een aantal uren mijn deelnemers konden werven. Dit ondanks dat het toch niet de gemakkelijkste doelgroep was. CG vroeg vanuit hun expertise goed door op onze selectiecriteria zonder dat ik daarom gevraagd had. Dat is erg prettig. Alle respondenten zijn netjes komen opdagen. Ook heel fijn dat er een aantal respondenten tussen zaten die waarschijnlijk van allochtone afkomst zijn. Dat is een groep die in mijn optiek te vaak ontbreekt in onderzoeken.”

Rob Geerlings, Adviseur Market Intelligence bij CZ

Op de hoogte blijven?

linkedin
instagram
nieuwsbrief

Meer weten over hoe wij marktonderzoek faciliteren?

Floris Leupen
Floris LeupenResearch Consultant
Merik te Grotenhuis
Merik te GrotenhuisManaging Director

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x