Marktonderzoek

Snel en betrouwbaar marktonderzoek

Voor een scherpe prijs

We bellen je
Ontvang een offerte in je inbox

Your one stop research shop

Ervaren en flexibele onderzoekspartner
We regelen precies wat er voor jouw marktonderzoek nodig is. Snel, betrouwbaar en voor een scherpe prijs. Met ons eigen panel, onderzoekslocaties in Amsterdam en Amersfoort en betrokken team, maken we projecten tot een succes.

0
klanten
0
jaar ervaring
0
>miljoen €/jaar omzet

Klanten

Wij faciliteren mkb, onderzoek & adviesbureaus, universiteiten en multinationals

Reviews

“In de afgelopen jaren heb ik meerdere keren samengewerkt met CG en altijd tot volle tevredenheid.

Of het nu gaat om het werven van respondenten (in binnen- en buitenland), het afnemen van een online vragenlijst of beide, CG mag zich met recht een “one-stop research shop” noemen.

Ook verloopt de communicatie altijd prettig en je kunt ervan op aan dat de resultaten snel geleverd worden. De keuze voor CG is een no-brainer.”

Colin Bos, Research Scientist bij Philips

“Voor een (nieuw) concept binnen onze bank wilden we kwalitatief onderzoek doen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. In 5 snelle, korte sprints.

We hebben gekozen voor CG omdat zij in gesprek de meest entrepreneurial spirit toonden, een “wir schaffen es” mentaliteit. CG bleek dit tijdens het hele traject ook waar te maken. CG is er in geslaagd om ons goed te faciliteren in ons internationale project.”

“Bij Youngworks spreken we vooral jongeren en jongvolwassenen. En vaak zijn er dan nog heel specifieke wervingscriteria. CG denkt heel goed en betrokken met ons mee, ook als onze klanten last-minute vragen hebben. En ze leveren altijd goede respondenten.”

Debby van Adrichem, Researcher Trends bij YoungWorks

Samenwerken?

CG Research is de ideale partner. Jij bepaalt namelijk welk deel van het onderzoek je uitbesteedt of juist in-house doet. We denken graag met je mee!

We bellen je
Ontvang een offerte in je inbox
Floris Leupen
Floris LeupenResearch Consultant
Merik te Grotenhuis
Merik te GrotenhuisManaging Director

Tips & Tricks

Cases

Test je website door je doelgroep

Doel: UX onderzoek over het gebruiksgemak van nieuwe zoek en filter functionaliteit voor een kleding webwinkel. Opzet: 6 individuele interviews met vrouwen tussen de 30 - 45 jaar met thuis wonende kinderen. Tijdens het [...]

Jongeren onderzoek: Verkeersveiligheid op de fiets

Opzet: Werving voor een groot project over verkeersveiligheid op de fiets. Het project bestond uit een kwantitatief onderzoek waarbij een deel van de jongeren later werd uitgenodigd voor een focusgroep. Doelgroep: 100 jongeren van [...]