Snel en betrouwbaar marktonderzoek

Voor een scherpe prijs

Offerte aanvragen
Telefonisch consult

CG your one stop research shop

Meer weten over je doelgroep? Je klant bezoeken? Een nieuw concept testen of je naamsbekendheid meten?

Wat voor marktonderzoek je ook nodig hebt, wij kunnen het organiseren:

Bij CG ben je aan het juiste adres
Als ervaren en flexibele onderzoekspartner regelen we precies wat er voor jouw marktonderzoek nodig is. Snel, betrouwbaar en voor een scherpe prijs. Met ons eigen panel, verschillende onderzoekslocaties in Amsterdam en Amersfoort en onze betrokken medewerkers, maken we projecten tot een succes.

We werken voor iedereen die marktonderzoek doet. Vele onderzoeksbureaus, universiteiten, start-ups en multinationals zijn vaste klant bij ons.

0
klanten
0
jaar ervaring
0
>miljoen €/jaar omzet

Klanten waar wij marktonderzoek voor faciliteren

Wat zeggen klanten over ons marktonderzoek?

“In de afgelopen jaren heb ik meerdere keren samengewerkt met CG en altijd tot volle tevredenheid. Of het nu gaat om het werven van respondenten (in binnen- en buitenland), het afnemen van een online vragenlijst of beide, CG mag zich met recht een “one-stop research shop” noemen. Ook verloopt de communicatie altijd prettig en je kunt ervan op aan dat de resultaten snel geleverd worden. De keuze voor CG is een no-brainer.”

Colin Bos, Research Scientist bij Philips

“Voor een (nieuw) concept binnen onze bank wilden we kwalitatief onderzoek doen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. In 5 snelle, korte sprints. We hebben gekozen voor CG omdat zij in gesprek de meest entrepreneurial spirit toonden, een “wir schaffen es” mentaliteit. CG bleek dit tijdens het hele traject ook waar te maken. CG is er in geslaagd om ons goed te faciliteren in ons internationale project.”

“Bij Youngworks spreken we vooral jongeren en jongvolwassenen. En vaak zijn er dan nog heel specifieke wervingscriteria. CG denkt heel goed en betrokken met ons mee, ook als onze klanten last-minute vragen hebben. En ze leveren altijd goede respondenten.”

Debby van Adrichem, Researcher Trends bij YoungWorks

Snel een quote voor jouw onderzoek?

Offerte aanvragen
Floris Leupen
Floris LeupenResearch Consultant
Merik te Grotenhuis
Merik te GrotenhuisManaging Director