Meedoen aan marktonderzoek2019-01-15T14:46:33+00:00

Wil jij geld verdienen met jouw mening?
Heb jij een mening over nieuwe reclames? Wil jij bepalen welke producten in de winkel komen te liggen? Wil jij bedrijven vertellen wat je wel en niet goed vindt aan hun diensten? Schrijf je dan in om mee te doen aan onze onderzoeken tegen een vergoeding!

Hoe kan ik meedoen aan marktonderzoek?
Je ontvangt per e-mail uitnodigingen voor online onderzoeken en onderzoeken op locatie. Aan het online onderzoek kan je direct meedoen. Met behulp van een korte vragenlijst checken we of het onderzoek op locatie goed aansluit op jouw situatie. Zo ja, dan wordt het onderzoek telefonisch aan je bevestigd.

Hoe ontvang ik geld voor mijn mening?
Doe je mee aan een onderzoek? De beloning voor een online onderzoek is een winactie voor een bol.com bon of een kleine vergoeding. Voor een onderzoek op locatie ontvang je direct na afloop de vergoeding in een envelop, of je ontvangt de beloning per bankoverschrijving.

  • Verdien geld met het delen van je mening, zo makkelijk kan het zijn!

  • Deel je mening met bedrijven die daarmee producten en diensten kunnen verbeteren.

  • Zie als eerste die nieuwe tv reclame en geef meteen je mening.

  • Liever niet op locatie meedoen? Doe dan mee aan onze online onderzoeken!

  • Wij benaderen jou uitsluitend voor deelname aan marktonderzoek. Wij proberen je niets ter verkopen en delen jouw gegevens niet met derden.

Meedoen aan marktonderzoek?

Nieuw bij CG? Maak een account aan
Log in met je CG account

Wat zeggen respondenten over CG?

Gisteren in Amersfoort meegedaan aan een onderzoek over Airfryer snacks. Prima ontvangst en tijdens het gesprek werd er goed voor de inwendige mens gezorgd (koffie/thee/water en allemaal lekkers op tafel). Het was een leuk gesprek met allemaal dames. Aan het einde mochten we nog snacks proeven die mogelijk in de winkels komen, erg lekker waren ze! Heel erg leuk om zo je mening te mogen geven en er nog een leuke verdienste aan over te houden.

Een tijdje geleden ook voor CG een heel weekend naar Brussel geweest voor een opdracht voor de Europese Commissie, dat was helemaal top!

Saskia

Gisteravond meegedaan aan een erg leuk onderzoek (bij Beautiful Lives)voor de beleving bij onze spoorwegen en dan mn. stationshallen en perrons….waren slechts met zijn zessen in een groepsgesprek en deels interactief….en wat daar allemaal uitkwam….zeer leerzaam en in een bijzonder prettige sfeer warm onthaald door Beautiful Lives, Nella en Amar petje af hoe jullie dit deden…thnx

Paul

Gisteren meegedaan aan een onderzoek naar een nieuwe formule voor een hoorspecialist; hoe ziet de doelgroep er uit, waar heeft die behoefte aan en hoe kun je dat het best inrichten en communiceren.

Jeroen

Gisteren meegedaan aan een onderzoek over natuurrampen en was heel interessant. Alles was goed geregeld tot in de puntjes. Ga zo door CG selecties..

Fouad

Deze week mee gedaan aan een onderzoek over drop, kauwgom en snoep.
eerst moodboards gemaakt, en daarna heel veel nieuwe verpakkingen gezien en snoepjes mogen proeven.
Was erg leuk om te doen, en ook mooi om invloed te hebben op het wel of niet in de handel brengen van een produkt.
Na afloop ook nog een presentje van de opdrachtgever gehad, al met al een nuttige en leuke middag!

Joanne

Gisteren weer aan een leuk onderzoek meegedaan en dit keer er een leuk shoptegoed aan over gehouden. Erg leuk en zoals altijd weer heel goed geregeld!

Amanda

Woensdag meegedaan aan een onderzoek over hypotheken. Het was een erg leuk gesprek met een enthousiaste dame. De tijd vloog voorbij en de beloning was ook nog eens hoger dan vooraf toegezegd. Ik vind het altijd erg leuk om aan dit soort onderzoeken mee te doen en alles is altijd prima geregeld en er wordt goed gecommuniceerd!

Sonja

Gisteren meegedaan aan de enquête van de Aziatische keuken. Het was geweldig wat een leuke enquête. Paar x mee gedaan maar deze was echt top !!!

Jose

Ik heb nog nooit zo simpel en leuk informatie geleerd en betaald gekregen op deze manier. Super idee dit.

Alexander

Gisteren meegedaan in Rotterdam aan een onderzoek. Wat een vriendelijke mensen en dus ook een aangenaam gesprek. De tijd was zo voorbij, op naar een volgende keer.

Yvon

Gisteren meegedaan aan een onderzoek over communicatie! Prettig gesprek gehad met een hele relaxte onderzoeker, die goed liet blijken dat je mening er echt toe doet! Vond het heel prettig om mee te doen!

Anja

Maandag meegedaan aan een onderzoek over koelversproducten. Was een lange zit maar prima geregeld met koffie , thee, fris en lekkers. Dame die het onderzoek leidde was zeer vriendelijk. Ik heb het een goede ervaring gevonden en doe graag een volgende keer weer mee!

Sandra

Prima gesprek leider, interessant onderwerp, hoe we de zorg thuis kunnen regelen. Door er over te spreken met elkaar ben ik zelf ook soms anders gaan denken. Grote klasse, ik hoop dat er weer eens onderzoeken komen buiten de randstad, dit was in Zwolle.

Madeleine

Erg interessant over de renovatie van wegen, viaducten en tunnels. Leuk dat er naar onze tips werd geluisterd!

Lydia

Gisteren in een groepsgesprek gezeten over gezonde voeding. Was erg gezellig, leuk om te doen! Bleek om een receptenboek te gaan….

Dre

Meegedaan aan een onderzoek over chips en zoutjes. Wat een leuk onderwerp! Ik had niet gedacht dat we daar 2,5 uur over konden praten met elkaar!

Marielle

Gisteren meegedaan aan onderzoek over “horen” (bij Beautiful Lives) met vier man erg interessant en leuk ook de de gespreksleidster was heel enthousiast. Dank.

Jan

Heel leuk om af en toe deel te nemen aan de gesprekken. Het geeft een goed gevoel om mee te denken over bv. verbetering van een bestaand product of over een nieuwe lay-out etc. Ik ben ook nieuwsgierig naar de mening van andere deelnemers. Daarom vind ik de groepsgesprekken meestal erg interessant. Ik hoop nog vaak uitgenodigd te worden.

Thea

Gisteren een leuke discussie bijgewoond over huisdieren, tuinen en tuincentra. Gezellige groep mensen. Voor herhaling vatbaar.

Henk

Laatste onderzoek NS erg leuk !!! CG Selecties helemaal top. Wil vaker met leuke onderzoeken mee doen.

Sander

Meegedaan aan een erg leuk onderzoek bij een uitgever over gezonde voeding en boeken. Leuk als je beloont wordt met een mooi boek naast de vergoeding.

Natasja

Gisteren mocht ik meedoen aan een onderzoek voor taalfanaten. Het duurde bijna 8 uurtjes maar het was erg leerzaam en we hadden een groepje met zeer leuke mensen. Het was de hele dag door ontzettend goed geregeld met drinken en eten….super!

Jose

Gisteren in Amersfoort meegedaan aan een onderzoek over Airfryer snacks. Prima ontvangst en tijdens het gesprek werd er goed voor de inwendige mens gezorgd (koffie/thee/water en allemaal lekkers op tafel). Het was een leuk gesprek met allemaal dames. Aan het einde mochten we nog snacks proeven die mogelijk in de winkels komen, erg lekker waren ze! Heel erg leuk om zo je mening te mogen geven en er nog een leuke verdienste aan over te houden.

Een tijdje geleden ook voor CG een heel weekend naar Brussel geweest voor een opdracht voor de Europese Commissie, dat was helemaal top!

Saskia

Gisteren meegedaan aan onderzoek over “horen” (bij Beautiful Lives) met vier man erg interessant en leuk ook de de gespreksleidster was heel enthousiast. Dank.

Jan

Meegedaan aan een online onderzoek, top

Jamie

Gisteren een leuke discussie bijgewoond over huisdieren, tuinen en tuincentra. Gezellige groep mensen. Voor herhaling vatbaar.

Henk

Ik heb gisteren meegedaan aan een onderzoek over huishoudelijke apparaten en vond dit erg leuk! Ik vind het leuk om mee te denken aan innovatieve ontwikkelingen. Zo gezegd, zo gedaan.

Mieke

Goed geregeld en een leuke vergoeding. Graag doe ik nog een keer mee!

Alex

Gisteren mee gedaan met “vervoer in Amsterdam”. Ik vond het een goed gesprek op een mooie locatie. Het ging over het openbaar vervoer en met name het effect van de Noord Zuid lijn. Ik hoop dat mijn deelname zorgt voor een nog beter OV in Amsterdam.

Gerrit

Al meerdere keren mee gedaan aan verschillende onderzoeken. Alles is altijd goed geregeld. Betaling vind altijd netjes volgens afspraak plaats. Mijn laatste onderzoek was met de anwb. Was een leuk onderzoek.

Daily

Onderdeel zijn van onze community?

Volg ons op facebook
Volg ons op instagram

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Vraag? Misschien staat hij hier wel tussen!

Wat moet ik doen als ik een periode niet beschikbaar ben?2018-07-06T12:55:20+00:00

Als het je een keer niet uitkomt, dan reageer je gewoon niet op de uitnodiging per mail of de onderzoeken op de persoonlijke pagina. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens een drukke periode op je werk ook even niet op de uitnodigingsmails reageren.

Wil je een bepaalde periode helemaal niet benaderd worden (bijvoorbeeld als je op vakantie gaat) stuur dan een mail naar info@cgselecties.nl met de datum waarop je vertrekt en de datum waarop je terugkomt en dan passen wij dit in jouw profiel aan.

Hoe kan ik mezelf uitschrijven?2018-07-06T12:56:33+00:00

Je kunt uitschrijven door te klikken op de link onderin de uitnodigingsmail, of door jezelf uit te schrijven op je persoonlijke pagina. Je gegevens worden dan binnen 48 uur uit onze database verwijderd. Per mail bevestigen wij jouw uitschrijving. Je zult dan niet meer benaderd worden.

Aan wat voor onderzoeken kan ik meedoen?2018-07-06T12:58:00+00:00

Je kunt aan drie soorten marktonderzoek meedoen:

Online onderzoek: Je ontvangt een online vragenlijst waarin jij je mening geeft over nieuwe reclames, producten en diensten. Je kunt dat gemakkelijk vanuit huis of onderweg doen op een tablet, smartphone of desktop. Op een moment dat het jou uitkomt.

Onderzoek op locatie: Je wordt benaderd om mee te doen aan een gesprek op locatie. Je gaat naar een centraal gelegen locatie bij een onderzoeksbureau of je bezoekt het bedrijf dat het product of de dienst aan het ontwikkelen is. Soms ga je samen met andere deelnemers en de onderzoeker in gesprek, soms ga je rechtstreeks in gesprek met de onderzoeker. Een andere keer vragen we je nieuwe biersoorten, frisdranken, toetjes, chips of andere producten te proeven en te beoordelen.

Community onderzoek: Je logt regelmatig in op een online forum, waar je in gesprek gaat met andere mensen die zich hebben aangemeld. Dit forum kan bijvoorbeeld gaan over verzorgingsproducten, jonge kinderen, televisieprogramma’s, studiekeuze, zakelijke dienstverlening. Wil je voor een specifiek soort onderzoek niet benaderd worden? Dan kan je dit aangeven op je persoonlijke pagina.

Wat zijn mijn verantwoordelijkheden als panellid?2018-07-06T12:53:54+00:00

Als panellid verwachten wij drie dingen van je: dat je altijd onze vragen eerlijk beantwoord, dat je voor een onderzoek op locatie 10 minuten van tevoren aanwezig bent en dat je enthousiast meedoet aan het onderzoek!

Waar vinden de onderzoeken op locatie plaats?2018-08-16T07:28:54+00:00

De onderzoeken op locatie worden gehouden door heel Nederland. In de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven maar ook in middelgrote steden en dorpen. Jij wordt uitgenodigd voor onderzoeken op locatie bij jou in de buurt. De onderzoeken vinden plaats op het kantoor van onze opdrachtgevers, op onze onderzoekslocaties in Amsterdam of Amersfoort of een andere goed bereikbare locatie die onze opdrachtgever heeft geregeld.

Ik ben benaderd om mee te doen aan een onderzoek op locatie. Ik heb de vragenlijst ingevuld maar wordt niet ingedeeld, waarom niet?2018-07-06T13:02:43+00:00

Bij sommige onderzoeken zijn er maar een klein aantal plekken beschikbaar, terwijl er tientallen mensen graag mee willen doen. Ook moeten we meestal zorgen voor een goede verdeling over mannen en vrouwen, jongeren en ouderen, liefhebbers en critici. Hierdoor kan het voorkomen dat je voor populaire onderzoeken niet ingedeeld wordt.

Wat wordt er met mijn mening gedaan?2018-07-06T12:53:12+00:00

De opdrachtgevers van CG gebruiken jouw mening om de beste keuzes te maken. Dit kan om de aantrekkelijkste verpakking, maar ook over de manier waarop een hypotheekgesprek moet worden gevoerd. Jouw mening draagt bij om de producten en diensten die jij gebruikt, te verbeteren. Je doet altijd anoniem mee. Dus in rapportages zal je nooit, zonder dat er uitdrukkelijke toestemming aan je is gevraagd, genoemd worden met naam en toenaam.

Hoe wordt ik benaderd om mee te doen aan onderzoek op locatie?2018-07-06T13:00:25+00:00

Op je persoonlijke pagina zie je welke onderzoeken er de komende periode beschikbaar zijn. Daarnaast zoeken wij zelf naar dé perfecte kandidaat voor een onderzoek. Als wij jou gevonden hebben sturen wij per e-mail een uitnodiging, waarop je kunt reageren. Voor onderzoeken waar veel mensen voor nodig zijn, sturen wij een SMS om je erop te attenderen dat jij mee kunt doen. Soms bellen wij direct om te vragen of je zin en tijd hebt om aan het onderzoek mee te doen.

Hoe geef ik mijn beloning op bij de belastingdienst?2018-07-06T13:10:31+00:00

De beloning die je ontvangt voor deelname aan onderzoek, registreert CG als een onkostenvergoeding. Zolang je minder dan €200,- per jaar aan onkostenbeloningen ontvangt, hoef je daarover geen belasting te betalen. Officieel hoor je iedere beloning die je ontvangt op te geven bij de Belastingdienst.

Worden mijn reiskosten vergoed?2018-07-06T13:09:06+00:00

Bij onderzoeken op locatie is de beloning die je ontvangt hoger dan bij onderzoeken waar je vanuit huis aan mee kunt doen. Wij bieden je een hogere beloning aan om jouw reiskosten te dekken. De vergoeding van de reiskosten is dus bij de beloning inbegrepen.

Wij zullen altijd ons best doen om je te benaderen voor onderzoeken bij jou in de buurt. Zodat we je reiskosten kunnen minimaliseren en jij zo veel mogelijk van je beloning overhoudt.

Wat kan ik vlak voor het meedoen aan een onderzoek op locatie verwachten?2018-07-06T13:05:17+00:00

Een dag voor het onderzoek herinneren we je persoonlijk aan jouw afspraak. Een van onze medewerkers neemt telefonisch contact met je op om te vragen of alles duidelijk is. Als je telefonisch niet bereikbaar bent sturen we je een mail. Die moet je beantwoorden om je komst te bevestigen.

Waarop bepalen jullie de hoogte van de beloning?2018-12-05T10:17:07+00:00

De beloning die je ontvangt verschilt per onderzoek en wordt door onze opdrachtgevers bepaald. De beloning kan variëren van punten die je kunt verzilveren bij Bol.com voor het invullen van vragenlijsten voor online onderzoek tot 35 euro cash voor een groepsgesprek op locatie of 100 euro voor een workshop die een hele dag in beslag neemt. Welke beloning je kunt verwachten staat in de uitnodigingsmail.

Waarom zou ik mij inschrijven?2018-07-06T12:50:47+00:00

Wij zijn altijd op zoek naar mensen als jij. Door jouw inschrijving weten we voor welke onderzoeken we je kunnen uitnodigen. Dat doen we op jouw persoonlijke pagina en per mail, SMS of telefoon. Daar staat een aantrekkelijke beloning tegenover.

Wanneer krijg ik mijn beloning voor het onderzoek waar ik aan mee heb gedaan?2018-07-06T13:06:34+00:00

Soms krijg je direct na afloop van een onderzoek de beloning in een envelop overhandigd. Andere keren wordt het onderzoek gehouden bij bedrijven, die zelf geen geld mogen uitreiken. In dat geval vraagt CG vooraf om je rekeningnummer en wordt het bedrag binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Dit wordt gedaan nadat je aanwezigheid door onze opdrachtgever is bevestigd. Als je de beloning 10 werkdagen na deelname nog niet hebt ontvangen, adviseren wij contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 228563954. Wij zullen dan samen met je uitzoeken wat er aan de hand is en de beloning z.s.m. naar je overmaken als je hier recht op hebt.

Ik kan niet meer meedoen aan een onderzoek op locatie waarvoor ik ben ingedeeld. Wat moet ik doen?2018-07-06T13:04:16+00:00

Als je hebt gereageerd op een onderzoek en er is een afspraak gemaakt en een bevestigingsmail gestuurd, dan wordt er op je komst gerekend: er zijn kamers gereserveerd, onderzoekers zitten voor je klaar en de hapjes en drankjes staan op tafel.

Wij begrijpen echter ook dat je een druk leven leidt en dat het soms voor kan komen dat je een dubbele afspraak maakt of dat er iets dringends tussendoor komt. Mocht dit het geval zijn, bel ons dan zo snel mogelijk op +31 228563954 zodat wij nog iemand anders kunnen uitnodigen in jouw plaats!

Bel je buiten onze openingstijden? Spreek dan onze voicemail in waarin je duidelijk aangeeft wie je bent en voor welk onderzoek je wanneer een afspraak hebt staan. Dan melden wij je de volgende ochtend om 9.00 uur af en sturen we je ter bevestiging een mail waarin we de afspraak annuleren. Je kunt ook een mail sturen naar info@cgselecties.nl waarin je deze gegevens vermeld.

Een volgende keer nodigen wij je net zo graag weer uit voor een ander onderzoek.

Welke persoonlijke gegevens worden gevraagd bij mijn inschrijving?2018-07-06T12:51:39+00:00

Bij je inschrijving worden vragen gesteld over je leeftijd, de samenstelling van je huishouden, je woonplaats. We zijn ook benieuwd naar waar jij en/of je partner werken. Onze opdrachtgevers zijn vaak benieuwd hoeveel een huishouden te besteden heeft. Daarom vragen wij je ook naar het gemiddeld jaarinkomen van je huishouden. We hebben gemerkt dat sommige mensen moeite hebben met het beantwoorden van die vraag. Als je daar liever geen antwoord op geeft, dan kan je ervoor kiezen dit niet met ons te delen. Met de informatie die je ons bij de inschrijving geeft, kunnen we precies bepalen welke onderzoeken bij jou passen. Zo kunnen we je gericht benaderen en krijg je geen vragen over onderzoeken die niet bij je passen.

Hoe wordt mijn afspraak bevestigd?2018-07-06T13:00:58+00:00

Als we een afspraak met je hebben gemaakt voor een onderzoek op locatie, dan ontvang je een bevestigingsmail met datum, tijd en locatie details.

Hoe vaak kan ik meedoen aan marktonderzoek?2018-07-06T13:01:39+00:00

In principe kan je twee keer per jaar meedoen aan een onderzoek op locatie. Aan online onderzoeken en aan smaaktesten kan je vaker meedoen.

Wij zijn niet bang voor lastige vragen. Stel ze gerust!

Het hoofdkantoor van CG bevindt zich in de binnenstad van Hoorn in een origineel VOC pakhuis uit het jaar 1606.

Openingstijden
ma. t/m vr. van 9.00 tot 21.00 uur
za. van 10.00 tot 17.00 uur

De onderzoeken op locatie worden gehouden door heel Nederland. In de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven maar ook in middelgrote steden en dorpen.

Jij wordt uitgenodigd voor onderzoeken op locatie bij jou in de buurt.

De onderzoeken vinden plaats op het kantoor van onze opdrachtgevers, op onze onderzoekslocaties in Amsterdam of Amersfoort of een andere goed bereikbare locatie die onze opdrachtgever heeft geregeld.

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x