Meedoen aan marktonderzoek

Jouw mening is belangrijk

Doe mee aan marktonderzoek en verdien geld met je mening

Inschrijven binnen 1 minuut
Inloggen

Zo werkt het

December 2019

0
mensen schreven zich in als panellid
0
mensen volgen ons op facebook
0
mensen deden mee aan onderzoek op locatie
0
mensen deden mee aan online onderzoek

Reviews

Erg leuk om mee te doen! Leuke spontane jonge dame die het gesprek afnam.
De afspraken worden keurig geregeld en nagebeld! Top
Nel Stekelenburg
Nel Stekelenburg
10:12 11 Dec 19
Ik ben reeds jarenlang respondent bij CG selecties. Altijd interessante onderwerpen waar je zelf ook steeds van leert. Iedere keer weer. Goed verzorgd en meestal leuke locaties. En dat je voor het onderzoek ook wordt beloond is natuurlijk mooi meegenomen.
Meral Coskun-Öz
Meral Coskun-Öz
09:46 28 Nov 19
Regelmatig meegedaan en tegen redelijke vergoeding. Meestal over interessante onderwerpen waar je vaak ook nog wat van opsteekt. Zo ook gisteren was er een groepsgesprek over solliciteren door oudere, wat me ook weer wat ervaring heeft bijgebracht. Drankje en broodje was niet vergeten
Johan van der Pas
Johan van der Pas
11:01 27 Nov 19
Leuke onderzoeken tegen een leuke vergoeding
Rob Megens
Rob Megens
07:06 23 Nov 19
Leuk en interessant om mee te doen. Goed verzorgd
Marjolein Harms
Marjolein Harms
19:42 21 Nov 19
gisteren leuk tel. callcenter onderzoek, ongedwongen, goed geregeld, redelijke vergoeding,.........tip zou kunnen zijn om op een of andere manier aan te geven waar in 't script je gebleven bent, dit kost nu best veel concentratie, ten koste van waar 't om gaat. Ik kwam 1 keer met m'n muis per ongeluk aan de onderrand waardoor de pagina spontaan begon te rollen en ik 't spoor even helemaal kwijt was!.........maar ook zonder deze verbetering zou ik dit soort dingen graag vaker willen doen 👌👌
Elco Rnsbr
Elco Rnsbr
11:02 09 Nov 19
Meedoen aan een onderzoek is onderhoudend en interessant, bovendien goed verzorgd en tegen een redelijke vergoeding. Voorheen elders ook regelmatig ingezet voor een onderzoeksbureau. Mooi dat ik nu bij CG Research in kan haken. Ik zie uit naar meer onderzoeken om aan deel te nemen.
Riann van Nieuwkerk
Riann van Nieuwkerk
07:11 09 Nov 19
Ze hbehandelen je met respect en de testen zijn heel leuk
RLgaming RLgaming
RLgaming RLgaming
08:41 08 Nov 19
Leuke manier van werken en modern van opzet
Gijs Van de Beek
Gijs Van de Beek
12:54 31 Oct 19
Leuk bedrijf, met niet zo een dwingende manieren, je hebt de keuze wel of niet meedoen!!!! Leuke onderzoeken!!!
Nadja Haenen - Vink
Nadja Haenen - Vink
10:37 29 Oct 19
leuk gesprek over gamen gehad, het was spontaan en je kon merken dat de dame die ik sprak ook echt interesse toonde in het onderwerp.
Messalina Ceelie
Messalina Ceelie
07:04 29 Oct 19
Meegedaan aan het onderzoek van een callcenter over banking: al was de start niet zonder strubbelingen (verbinding viel telkens weg) de gesprekspartner bleef zeer relaxed en leidde het gesprek op een plezierige manier. Het was erg leuk om mee te doen, de tijd was om voor ik het in de gaten had. De communicatie met CG research is heel toegankelijk en duidelijk, men is zeer behulpzaam en vriendelijk!Ik ben alweer benieuwd naar het volgende onderzoek!
Annemarie Bruijnes
Annemarie Bruijnes
14:31 25 Oct 19
Ontzettend leuk onderzoek! Vriendelijke gespreksleidster de 3 uur zijn omgevlogen 👌
Marscha Schijvens
Marscha Schijvens
06:17 25 Oct 19
Gisteren leuke opdracht gedaan om website te testen van de belastingdienst, thanks
Ronald Kuipers
Ronald Kuipers
06:59 22 Oct 19
Gisteren meegedaan aan een leuk onderzoek, callcenter gesprekken. Lekker thuis met de telefoon en laptop 🙂 Duurde 2 uur maar de tijd ging snel voorbij.
Nancy Verstegen
Nancy Verstegen
12:11 18 Oct 19
Het was een leuk onderzoek, heel proffessioneel ook. Ik hoop in de toekomst vaker geselecteerd te worden voor onderzoeken.
Sebastiann de Langen
Sebastiann de Langen
07:22 16 Oct 19
Leuke onderzoeken om aan mee te doen. Leuk om zo vanuit huis en op locatie mee te doen. De beloning is altijd een leuk extraatje.
Mieke Oude Munnink
Mieke Oude Munnink
06:55 09 Oct 19
alles is wel leuk waar we aan mee deden
Ger Govaarts
Ger Govaarts
15:56 02 Oct 19
Hele leuke gevarieerde onderzoeken en lieve gespreksleiders.
Louise Leeuwendaal
Louise Leeuwendaal
06:35 27 Sep 19
leuke onderzoeken om mee te doen. alls goed geregeld met vooraf nog extra bellen, en na onderzoek extra mail
Els Koreman
Els Koreman
07:02 14 Sep 19
Onderzoeksbureau met leuke onderzoeken. Een aanrader!
Maud de Kok
Maud de Kok
06:32 31 Aug 19
Leuke onderzoeken en prima vergoeding.
Marijke Van Der Vliet
Marijke Van Der Vliet
07:14 16 Aug 19
Leuke onderzoeken met een goede beloning.
Sjaac van Ginkel
Sjaac van Ginkel
09:30 07 Aug 19
Ik doe al wat jaartjes mee met af en toe een onderzoek altijd de afspraken netjes geregeld. Gisteren meegedaan met het onderzoek duurzaam investeren in energie mag uiteraard niet ingaan op de details omdat het nog in ontwikkeling is maar ik vond het een interessant onderwerp. Ik mag graag praten over maatschappelijke onderwerpen en vind het leuk mijn mening te geven. Dit was een persoonlijk gesprek maar bij een groepsgesprek vind ik het interessant om de meningen van anderen met hun onderbouwing te horen. Doe graag mee met de onderzoeken van CG reseach altijd keurig geregeld . De vergoeding op tijd en geen gezeur met punten of sparen voor cadeaus. Bedankt dat ik gisteren mee kon doen. Graag tot de volgende keer.
Ria Moerings de Deugd
Ria Moerings de Deugd
06:14 30 Jul 19
Afgelopen dinsdag meegedaan aan onderzoek moederschap en opvoeding waarbij de onderzoeker thuis kwam. Voor mij ideaal omdat ik met fulltime werken en na kdv mijn dochter bij me heb dus op locatie onderzoek is erg lastig. Ik vond het onderwerp erg leuk om over te praten en mijn mening te geven. Hiervoor mogen jullie mij zeker vaker uitnodigen. Onderwerp die mij nu erg aanspreekt. Vergoeding is leuk maar bijzaak. Onderwerp en thuis komen vond ik eigenlijk de grote pre van het onderzoek.
Bianc Verh
Bianc Verh
07:09 25 Jul 19
Als reserve gezeten bij Aegon gisteren en ook als reserve alles netjes geregeld bij Aegon. Nette open wacht ruimte en ook daar werd een aantal keren gevraagd of ik wat wilde drinken. Toen bleek dat iedereen er was kwam de gespreksleider keurig mij bedanken dat ik als reserve had gezeten. CG research ook jullie info naar Aegon keurig via de mail ontvangen met een goede route beschrijving.
Peter Schilte
Peter Schilte
16:30 24 Jul 19
Hele nette club, heel duidelijk en overzichtelijk in de mailing en het contact . Ook de uitbetaling is altijd netjes op tijd
Emma Josephine
Emma Josephine
13:50 22 Jul 19
Gisteren meegedaan aan het onderzoek Verhalen Vertellen. Ik vond het leuk om te horen waar andere mensen kracht uit vandaan halen om obstakels te overwinnen. De uiteindelijke verbinding met het onderwerp van onderzoek (zuivel) deed af en toe iets geforceerd aan, maar wel interessant om daarbij out of the box te denken. Helemaal goed.
Peter Paap
Peter Paap
07:50 19 Jul 19
de enquêtes, meedoen als je kan en het onderwerp leuk vind. Je leert er vaak nog wel wat van ook.
Arjen VS
Arjen VS
15:52 18 Jul 19
Leuke onderzoeken waarmee je ook nog eens een ruime vergoeding voor krijgt.
Petra Eijkhout
Petra Eijkhout
14:40 17 Jul 19
Een hele goede onafhankelijke vriendelijke organisatie waar je van op aan kunt met zeer goede vooraf geïnstrueerde mede werkers die zeer duidelijk en perfect overkomen en duidelijke uitleg aan geven!hele leuke vraag gesprekken en goede begeleiding!
Hans Confurius
Hans Confurius
21:14 13 Jul 19
Prima organisatie met heldere communicatie vooraf. Deze week mijn eerste opdracht uitgevoerd. Verliep allemaal prima.
Tjerja-Dave Knaken
Tjerja-Dave Knaken
10:50 11 Jul 19
Ik heb deze week mee gedaan aan een onderzoek bij CG Research. De communicatie was uitstekend, de ontvangst ook. Het onderzoek zelf werd goed gedaan. Er werd heel duidelijk uitgelegd wie mee keek achter de schermen, wat er met mijn informatie wordt gedaan, dat het gesprek werd opgenomen en genotuleerd. Ik vond het een erg leuke ervaring.
Silvia Vink
Silvia Vink
04:29 11 Jul 19
Leuk om te doen en een zakcentje erbij 😀
Ton Slinger
Ton Slinger
14:32 27 Jun 19
Betrouwbaar en goed geregeld!
Jacqueline Blom
Jacqueline Blom
10:32 26 Jun 19
CG Research heeft vaak leuke opdrachten om aan deel te nemen. Ze regelen alles eromheen prima, zodat je met een goed gevoel deelneemt. En na afloop ook nog leuk beloont wordt. Cg is een professionele organisatie . Doen zou ik zeggen !!
Pieter de Bondt
Pieter de Bondt
08:08 25 Jun 19
Het is een bekwame, goede, attente organisatie, die zich in mijn geval altijd en consequent aan haar afspraken hield. Hulde!
Ton Hagendoorn
Ton Hagendoorn
06:22 22 Jun 19
CG research had een interessant onderwerp: het veranderen van het DNA in menselijke embryo's. De ontvangst was prima geregeld. Minder tevreden was ik over het RIVM die de vragen stelden. Zij wilden waarschijnlijk veel steun en voorstanders voor hun project. De vragen waren suggestief en zeer doordacht en wanneer je niet goed op de hoogte bent van het onderwerp was naar mijn mening de kans groot dat je ongewild achter het project van RIVM ging staan. Er werden onwerkelijke situaties (Stel dat vragen) waarin nog enkel een paar onbelangrijke details geregeld moesten worden inplaats dat de aandacht ging naar de onwerkelijke (en m.i.) onwenselijke situatie. Maar CG research heeft waarschijnlijk geen invloed op de vragen die gesteld worden.
Arthur Abel
Arthur Abel
08:28 19 Jun 19
Leuke manier om je mening over producten te geven en ook nog een leuke € bijdrage te ontvangen.Erg goed altijd georganiseerd/ TOP👍🏻
Atie van der Scheur
Atie van der Scheur
18:33 12 Jun 19
Door te gaan op deze vriendelijke wijze waarop men de klanten behandeld Was een leuk onderzoek
CA Verkerk
CA Verkerk
12:42 17 May 19
Gisteren bij onderzoek over elektrische fietsen en verzekeringen geweest. Leuke ervaring. Prima geregeld door CG Research
Ida Jansen-Gorthuis
Ida Jansen-Gorthuis
07:25 03 May 19
Communicatief sterk en professioneel en toch ook warm en open.
Renee van Hensbergen
Renee van Hensbergen
09:45 01 May 19
wordt je wijzer van , en leuk om te doen!
Folkert Sickenga
Folkert Sickenga
14:18 19 Apr 19
Vandaag eerste keer mee gedaan aan onderzoekje. Zou een uur duren maar was in half uur al klaar. Moest online producten opzoeken op een bepaalde site, en uitleggen hoe ik dat deed, super makkelijk en leuk om te doen. Op een leuke manier toch een leuk bedrag verdiend 🙂
Noj Ram
Noj Ram
13:14 09 Apr 19
Zo ontzettend leuk en leerzaam om mee te doen.
Lavth Lala
Lavth Lala
17:14 05 Apr 19
2 april meegedaan met een klantenonderzoek van Philips in het PSV stadion in Eindhoven .. was een gezellige avond.er werd gestart met een diner wat door de Philips kok Martin werd verzorgd, daarna begon de discussie..er waren een 20-tal klanten tegen ongeveer 60 mensen van Philips.. dat was ff schrikken daar ik niet zo gemakkelijk in een hele grote groep spreek.wij zaten op de 1e rij als klanten en de medewerkers van Philips achter ons dus had je op een gegeven moment geen erg meer in de groep achter ons ..had het gevoel dat de mensen van Philips echt van ons wilde leren en dat gaf toch wel een fijn gevoel als met al een erg leuke avond en we konden ook nog stiekem van het PSV stadion genieten
Carla Storm
Carla Storm
18:29 03 Apr 19
Interessant onderzoek bij de gemeente Den Haag en ook heel leerzaam. De afspraken verlopen goed gecoördineerd.
Monique Overwijn
Monique Overwijn
16:28 25 Mar 19
Het groepsgesprek van gisteren over muziek enz. was echt leerzaam en gezellig. Leuke groep mensen, ook degene die het gesprek leidde (Patrick dacht ik) deed het zeer goed en stelde leuke en goede vragen waarop verder gepraat kon worden. De tijd vloog om. Erg leuk om mee te mogen doen.
Heidy Siemens
Heidy Siemens
17:10 15 Mar 19
Gisteren voor het eerst met een groepsgesprek meegedaan. Was goed geregeld, gezellig en zeer interessant. Heb al meerdere keren mee gedaan, met een op een gesprekken. Die waren ook super geregeld en zeer interessant.
Conny Roos
Conny Roos
12:02 15 Mar 19
gisteren een mooi onderzoek gedaan actief en ontspanning was heel leuk op naar een volgend onderzoek altijd zeer interessant.
Truus Jens van Kessel
Truus Jens van Kessel
08:19 08 Mar 19
Afgelopen 2 maanden meegedaan aan 2 groepsgesprekken van CG selecties. Beide keren duidelijk verteld wat er van mij verwacht werd. Op locatie netjes behandeld en ook daar was alles goed verzorgd. Leuke gesprekken en er werd ook echt naar iedereen persoonlijk geluisterd. Ik ga zeker vaker meedoen aan de onderzoeken!
Kimberley Hendriks
Kimberley Hendriks
12:58 06 Mar 19
top bedrijf met fijne medewerkers die met veel passie te werk gaan.al jaren n begrip met de allerleukste onderzoeken..
Albert van Benthem
Albert van Benthem
09:16 03 Mar 19
Was gisteren bij een heel leuk onderzoek. Goede begeleiding en organisatie!
Alexander Martinovitsj
Alexander Martinovitsj
07:14 21 Feb 19
Prettig bedrijf . Duidelijk en netjes . Geld ook zo binnen .
Wil Belt
Wil Belt
17:40 20 Feb 19
Gisteren mee gedaan aan onderzoek Soaps en series. Was erg leuk en gezellig. Communicatie met CG is netjes en goed. Op deze manier wil ik wel vaker meedoen aan een onderzoek.
Laatst meegedaan met het inspreken van 200 zinnen thuis op de bank. Vond het erg leuk om te doen en vannuit huis was het erg relaxed.
Gaby Bloemheuvel-Wolf
Gaby Bloemheuvel-Wolf
13:20 12 Feb 19
Ik doe al een tijdje mee en ben erg tevreden over dit bureau. Je wordt altijd netjes te woord gestaan, leuke onderzoeken en de betaling verloopt altijd keurig. Hopelijk kan ik snel weer inloggen maar daar kunnen jullie sinds het nieuwe systeem ook niks aan doen. Echt top en niks op aan te merken. Een 5+ geef ik jullie
Evelien Teunisse
Evelien Teunisse
12:59 12 Feb 19
Al een paar keer mee mogen doen met de onderzoeken van CG Research. Een keer was ik reserve, omdat de onderzoekers iemand met een ander profiel liever wilde interviewen. Ik kreeg toen alsnog de beloning, omdat dit van te voren niet was afgesproken. Ik vond dat een mooie oplossing. Verder word ik altijd heel erg netjes en vriendelijk te woord gestaan.
Bente Vroomans
Bente Vroomans
19:38 06 Feb 19
Aantal keren meegedaan, ontzettend leuk, informatief en vol enthousiasme hoop ik weer eens mee te kunnen doen.
Patricia Stoffels
Patricia Stoffels
11:18 06 Feb 19
Gewoon leuk om te doen !
Freddie Gig Vialle
Freddie Gig Vialle
09:20 06 Feb 19
Aan twee leuke onderzoeken meegedaan. Communicatie is vriendelijk en duidelijk en de onderzoeken waren beide leuk om te doen. Leuke manier om een zakcentje bij te verdienen.
Sanny Side-Up
Sanny Side-Up
09:48 04 Feb 19
Ik heb afgelopen donderdag meegedaan met een onderzoek Cultuurplan Den Haag. We waren met een leuke ploeg en we kregen leuke vragen en opdrachten. Degene die het onderzoek presenteerde deed dat op een hele leuke manier. Ik zou zeker nog een keer vaker willen worden uitgenodigd.👍😄
Karin van Dam
Karin van Dam
08:01 04 Feb 19
Altijd nieuwe opdrachten/thema's/mensen zoals voorgesteld en uitbetaling is op tijd.
Mandisa Bunwaree
Mandisa Bunwaree
17:51 02 Feb 19
het is een nette bedrijf,,,,,,,,,,,
Dan Rosculet
Dan Rosculet
21:12 01 Feb 19
al jaren doe ik mee aan onderzoeken van CG Research.individueel of groepsdiscussies.echt heel leuk om te doen.bovendien krijg je voor het meedoen een financiële beloning, waardoor het meedoen extra leuk is.graag doe ik weer met een volgendonderzoek mee.ik beveel het iedereen aan om je ook aan te melden !
Janny Holtrop
Janny Holtrop
10:28 31 Jan 19
Tijdje geleden meegedaan aan een smaaktest. De info vooraf was duidelijk. De smaaktest was leuk om te doen. Voor herhaling vatbaar.
Myrna van Ekeris
Myrna van Ekeris
05:48 31 Jan 19
Duidelijke informatie over waar en wanneer het onderzoek is. Goede e-mailcontacten ehad met snelle respons. De beloning voor het meedoen aan een onderzoek wordt binnen de beloofde tijd uitbetaald. erg betrouwbaar
Wendy Ayesha
Wendy Ayesha
00:25 31 Jan 19
altijd erg leuk om deel te mogen nemen aan onderzoeken via CG Research gisteren mee gedaan met onderzoek in Rotterdam over RET vond het een erg leuk intressant onderzoek
Mariëlle Scholten
Mariëlle Scholten
15:48 30 Jan 19
Deze maand een gesprek over digitalisering bij de Belastingdienst gehad in het spiksplinternieuwe kantoor van Blauw Marktonderzoek aan de Coolsingel. Ook nog een website getest van een webshop voor hulpmiddelen voor ouderen. Deze site kan wel wat verbeteringen ondergaan. Een heel interessant onderzoek.
Eric Leeuwenberg
Eric Leeuwenberg
15:54 24 Jan 19
Gisteren een onderzoek mogen doen waarbij ik mijn mening moest geven over een nieuwe reclame. Erg leuk om zo een voorproefje te krijgen van iets wat gaat komen en de opdrachtgever feedback te geven! Interviewer was erg aardig en ik voelde mij ook meteen op mijn gemak. Toevallig heb ik een jaar geleden ook eens een campagne moeten beoordelen en deze is inmiddels volop aanwezig in Nederland, voelt toch wel bijzonder dat je daaraan een beetje bijgedragen hebt!
Marielle van Herksen
Marielle van Herksen
08:38 24 Jan 19
Leuk onderzoek , aardige mensen zou het zeker weer willen doen als ze me vragen.
Iris Vogelesang
Iris Vogelesang
06:35 17 Jan 19
Ik sta al jaren ingeschreven. Vriendelijke medewerkers en leuke uiteenlopende onderzoeken.
Andoëlla Jaliens
Andoëlla Jaliens
21:42 11 Jan 19
Voor het eerst meegedaan met een onderzoek aangaande abri's in Rotterdam, nette ontvangst, goede koffie en nette afrekening binnen 10 werkdagen.
Eric Tulling
Eric Tulling
12:29 25 Dec 18
Concrete informatie vooraf het onderzoek. Duidelijkheid tijdens het onderzoek Gelegenheid om vragen te stellen Interessant onderwerp Leuk om meeen te doen Goede beloning
Anita Anouk Maas
Anita Anouk Maas
08:23 21 Dec 18
Op dinsdag 18 december heb ik mee gedaan aan een website onderzoek van de overheid.Het ging om transperant en simplities inrichten van websits voor ouderen en senioren . Heel boeien en leerzaam ook voor de beoordelers aan de research.
Yvonne Bryson
Yvonne Bryson
18:31 20 Dec 18
Vandaag nieuwe reclame campagne beoordeeld in Rotterdam. Ontvangst was zeer goed en allemaal lekkere hapjes en leuke magazines op tafel. Van CG hele duidelijke communicatie. Echt goed en leuk om mee te doen.
Afgelopen Vrijdagmorgen meegedaan aan een smaaktest. Was zo leuk, glazen Bier proeven, wat vragen invullen achter de pc en weer naar huis, CG heeft altijd van die leuke uitnodigingen daarom reageer ik ook meteen als ik deze voorbij ziet komen😘🤜🎅 Bedankt weer CG 💐
Astrid van Opstal
Astrid van Opstal
08:03 17 Dec 18
De leuke onderzoeken om aan mee te doen
Joy Quist
Joy Quist
11:06 13 Dec 18
Leuke en interessante onderzoeken. Duidelijke communicatie vooraf. Vergoedingen worden snel overgemaakt. Vriendelijke medewerkers. En de verzorging is uitstekend!!
Gerio Zeehond
Gerio Zeehond
08:09 05 Dec 18
gisteravond in Den Bosch een super leuk gesprek gehad over energie. je steekt er ook nog wat van op.
maandag meegedaan aan onderzoek over water, erg interessant. Alleen vond ik het wel een beetje koud in de ruimte, zou het aan het onderzoek liggen???
Ferid Uniek
Ferid Uniek
09:47 21 Nov 18
leuke onderzoeken, snelle uitbetaling
Inge de Bee
Inge de Bee
21:14 19 Nov 18
correcte communicate/afwikkeling door vriendelijk personeel.
Jan Juch
Jan Juch
07:08 15 Nov 18
Leuke onderzoeken goed verzorgd! Vind Superleuk mee te doen😊
Frank Van Kuijk
Frank Van Kuijk
16:06 13 Nov 18
Prettige manier van benaderen en het uitvoeren hiervan
Ria Lamers van Uden
Ria Lamers van Uden
22:45 11 Nov 18
Gisteren heb meegedaan aan de migraine onderzoek. Het is altijd een plezier, de samenwerking met CG selecties. Goed verzoegd en goed gergegld. Ik voel me altijd in goede en vertrouwde handen.Het onderzoek van gisteren was xtra bijzonder want er zijn zoveel migraine patienten die hulp nodig hebben dus een kans naar een nieuwe geneesmmiddel is echter zeer welkom. Blij dat ik er een onderdeel mocht zijn.
Maria Sotiriou
Maria Sotiriou
07:53 06 Nov 18
leuk om mee te doen @ meegedaan met design meubels , was een hele leuke groep, en veel inspiratie op gedaan !!!
Gisteren meegedaan met een klantenpanel bij Philips. Dat was leuk en interessant. Wel vaker leuke onderzoeken mee gedaan. Helaas ook vaak te ver weg
Simone Dijsselbloem
Simone Dijsselbloem
10:19 02 Nov 18
Leuke onderzoeken vooral als ze bij jouw komen net als gisteren onderzoek van bier en alchohol
Wilco van der Hoeve
Wilco van der Hoeve
15:47 01 Nov 18
Momenteel doe ik mee met een bieronderzoek, als bier liefhebber is dit zeer leuk om te doen, leuke bij verdiensten ook.Laat nog maar meer onderzoeken komen zeg ik.
Michel Exel
Michel Exel
05:48 24 Oct 18
Ik heb een keer meegedaan en het is erg leuk. Ik werd snel uitbetaald. Het is zeker de moeite waard om een keer mee te doen.
K Hasselbaink Kogel
K Hasselbaink Kogel
05:44 22 Oct 18
afgelopen vrijdag eerste keer meegedaan ,heel interessant onderzoek in het High Tech Campus. goed geïnformeerd van tevoren, prima georganiseerd. Graag een volgende keer.
Gabriele Viertel
Gabriele Viertel
08:11 21 Oct 18
interessant en leerzaam mening uiteen een ideeën geven
Jolanda Kroes
Jolanda Kroes
17:43 19 Oct 18
# Vriendelijke sfeer , goede onderwerpen en goede service naderhand met betalingen en vragen.
Anton Hompe
Anton Hompe
13:24 19 Oct 18
al een aantal maal uitgenodigd. Iedere keer weer anders en een uitdaging. Fijn dat bedrijven juist aan de consumenten vragen mee te denken en hun mening te geven
Paulien Hekkelaan
Paulien Hekkelaan
07:51 18 Oct 18
Al weer enige tijd geleden dat ik mee gedaan heb, was erg goed verzorgd. Volgende week reclameonderzoek, heb er zin in!
Sandra Kosterman
Sandra Kosterman
10:21 17 Oct 18
Al vaak meegedaan. Laatste keer bij ons thuis. Prima gesprek en betaling binnen 2 weken. 👍
Helen Boven
Helen Boven
08:31 17 Oct 18
Na een paar onderzoeken denk ik........wanneer weer?? Echt leuk met CG Selecties mee doen!
Ellen Solleveld
Ellen Solleveld
07:51 17 Oct 18
Het is er bijna altijd goed verzorgt word vriendelijk ontvangen en je gaat altijd met een hooft vol informatie en ideeen naar huis 😉
Thirsa Wessels
Thirsa Wessels
07:30 17 Oct 18
Ik heb een paar keer meegedaan met jullie onderzoeken, maar het leukste vond ik die in mijn favoriete supermarkt. Eerst even gezellig elkaar leren kennen en wat vragen beantwoorden bij het genot van een kopje thee/koffie (betaald door CG Selecties) en vervolgens de winkel in om te test uit te voeren. Heel erg leuk en een zeer vriendelijke medewerkster !!
Raymund Antoin
Raymund Antoin
07:28 17 Oct 18
Ik heb door de jaren heen al meerdere keren meegedaan met verschillende onderzoeken, altijd met veel gemak en plezier. De communicatie vooraf is duidelijk, de onderzoeken goed georganiseerd en de mensen altijd vriendelijk en professioneel, waardoor je ook echt het idee hebt dat joiw mening belangrijk voor ze is. Geen gezeur met punten die na lang sparen kunt omwisselen voor een cadeaubon maar gewoon lekker op je bankrekening uitbetaald! Ik doe altijd graag weer even mee voor wen extra zakcentje!
Yvonne Ebbers
Yvonne Ebbers
07:23 17 Oct 18
Ik heb nu meerdere keren mee gedaan aan een onderzoek en dat is goed bevallen.Altijd netjes ontvangen (goede koffie ook 😜)Interviews gaan vlot en er word naar je geluisterd
Annemarie Kuijvenhoven
Annemarie Kuijvenhoven
17:01 16 Oct 18
Altijd een leuk onderzoek op een locatie dichtbij. Als dank een vergoeding waardoor je net even dat extra gevoel van waardering krijgt. Buiten het feit dat jouw stem natuurlijk gehoord wordt. Mijn mening telt! En dat maakt een wereld van verschil ....
Alfredo Alfredo
Alfredo Alfredo
16:56 16 Oct 18
Een leuk onderzoeks buroEr staat altijd koffie thee water en lekkere dingen je wordt goed verzorgd tijdens het onderzoek
Jessica Van Aardenne
Jessica Van Aardenne
16:11 16 Oct 18
15 oktober meegedaan met proeven van een Mona-toetje. Prima ontvangst en handig om je mening erna online te kunnen geven.
Rene van Dam
Rene van Dam
10:02 16 Oct 18
Was een verassende ervaring gisteren in Almere en leuk om mee te doen met het proeven van een toetje......Leuke ontvangst en begeleiding door de dames die aanwezig waren. Waren alle erg duidelijk. Tot de volgende keer.....
Mario Blanken
Mario Blanken
08:10 16 Oct 18
Meegedaan aan een onderzoek voor het Centraal Plan Buro gisteren. Was een goed gesprek met een goede gespreksleider en zeven fijne mensen om mee te discussiëren
Marjanne van den Blink
Marjanne van den Blink
07:52 16 Oct 18
Leuke en spontane medewerkers
Gardell John
Gardell John
09:10 13 Oct 18
Gisteren een toetje beoordeeld. Eerst op locatie in Amsterdam op een tablet wat algemene vragen ingevuld, toen een dessert mee naar huis gekregen, dit vervolgens thuis verorberd en tenslotte op mijn PC nog een laatste vragenlijst ingevuld. Erg leuk om te doen!
Peter de Gruyter
Peter de Gruyter
07:40 13 Oct 18
Gisteren mee gedaan aan een onderzoek, digitale geheugentraining, leuke middag gehad. Goed verzorgd en leuk, interessant om te doen.
Anja Vd Crommert
Anja Vd Crommert
06:54 12 Oct 18
Leuke producten om uit te proberen.
Marianne Cox
Marianne Cox
12:31 11 Oct 18
Ik heb meegedaan aan een onderzoek naar babyvoeding. Was erg leuk om mee te doen. De medewerkster die het gesprek leidde was zeer professioneel. Leuke interactie met de groep. Verbeterpunten heb ik niet, nog nooit eerder meegedaan aan zo'n onderzoek maar op deze manier voor herhaling vatbaar.
Lizzy de Boer
Lizzy de Boer
06:32 04 Oct 18
Gisteren in Amersfoort meegedaan aan een onderzoek over Airfryer snacks. Prima ontvangst en tijdens het gesprek werd er goed voor de inwendige mens gezorgd (koffie/thee/water en allemaal lekkers op tafel). Het was een leuk gesprek met allemaal dames. Aan het einde mochten we nog snacks proeven die mogelijk in de winkels komen, erg lekker waren ze! Heel erg leuk om zo je mening te mogen geven en er nog een leuke verdienste aan over te houden.Een tijdje geleden ook voor CG een heel weekend naar Brussel geweest voor een opdracht voor de Europese Commissie, dat was helemaal top!
Saskia Brekelmans
Saskia Brekelmans
11:10 03 Jul 18
Meegedaan aan drinkwater ��
Krienn Eggie
Krienn Eggie
13:23 22 Jun 18
Gisteren meegedaan aan onderzoek over "horen" (bij Beautiful Lives) met vier man erg interessant en leuk ook de de gespreksleidster was heel enthousiast.Dank.
Jan Tuinhof
Jan Tuinhof
16:17 25 May 18
Meegedaan aan een online onderzoek, top �
Jamie Boochique
Jamie Boochique
11:16 17 May 18
Het was interessant om aan dit onderwerp (natuurrampen) mee te doen!
Ricky Voorneman
Ricky Voorneman
14:13 13 May 18
Gisteren meegedaan aan een onderzoek over natuurrampen en was heel interessant. Alles was goed geregeld tot in de puntjes. Ga zo door CG selecties.. �
Fouad Feschkel
Fouad Feschkel
06:54 13 May 18
Maar zijn heel weinig in Noord Brabant alleen heel veel in A'dam
Remo Terpstra
Remo Terpstra
22:30 03 May 18
interesante side,ben al een paar jaar lid,altijd mooie onderzoekenen altijd een goede vergoeding
Robinx Rjj Wally
Robinx Rjj Wally
18:30 30 Apr 18
Ik heb nog nooit zo simpel en leuk informatie geleerd en betaald gekregen op deze manier Super Idee dit
Alexander W Engbert
Alexander W Engbert
16:18 25 Apr 18
Gisteren weer aan een leuk onderzoek meegedaan en dit keer er een leuk shoptegoed aan over gehouden. Erg leuk en zoals altijd weer heel goed geregeld.!
Amanda Leeuwenburgh
Amanda Leeuwenburgh
07:35 12 Apr 18
Gisteren meegedaan aan een onderzoek naar een nieuwe formule voor een hoorspecialist; hoe ziet de doelgroep er uit, waar heeft die behoefte aan en hoe kun je dat het best inrichten en communiceren.
Jeroen Van de Brug
Jeroen Van de Brug
08:33 11 Apr 18
Laatste onderzoek ns erg leuk !!!Cg selecties helemaal top .Wil vaker met leuke onderzoeken mee doen
Sander Gruijthuijsen
Sander Gruijthuijsen
19:19 09 Apr 18
Gisteravond meegedaan aan een erg leuk onderzoek (bij Beautiful Lives)voor de beleving bij onze spoorwegen en dan mn. stationshallen en perrons....waren slechts met zijn zessen in een groepsgesprek en deels interactief....en wat daar allemaal uitkwam....zeer leerzaam en in een bijzonder prettige sfeer warm onthaald door Beautiful Lives, Nella en Amar petje af hoe jullie dit deden...thnx
Paul van der Vossen
Paul van der Vossen
09:08 06 Apr 18
gisteren in een groepsgesprek gezeten over gezonde voeding. Was erg gezellig, leuk om te doen! Bleek om een receptenboek te gaan....
Dre Groen
Dre Groen
09:04 16 Mar 18
Meegedaan aan een erg leuk onderzoek bij een uitgever over gezonde voeding en boeken. Leuk als je beloont wordt met n mooi boek naast de vergoeding.�
Gisteren meegedaan in rotterdam aan een onderzoekWat een vriendelijke mensen En dus ook een aangenaam gesprekDe tijd was zo voorbij Op naar een volgende keer
Yvon Veger
Yvon Veger
11:22 13 Mar 18
Gisteren meegedaan aan een onderzoek over communicatie!Prettig gesprek gehad met een hele relaxte onderzoeker, die goed liet blijken dat je mening er echt toe doet!Vond het heel prettig om mee te doen!
Anja Boogerd
Anja Boogerd
08:52 13 Mar 18
Mee gedaan naar onderzoekje over kaas 7 maart .erg leuk om mee te doen
Pia Lakens
Pia Lakens
10:16 08 Mar 18
Gisteren meegedaan aan de enquête van de Aziatische keuken Het was geweldig wat een leuke enquête Paar x mee gedaan maar deze was echt top !!!
Jose van den Bosch
Jose van den Bosch
08:01 06 Mar 18
Gisteren top ontvangst. Gesprek over de maatschappij in Novo hotel.
erg interessant over de renovatie van wegen, viaducten en tunnels. Leuk dat er naar onze tips werd geluisterd!
Lydia van Nijkerk
Lydia van Nijkerk
14:48 02 Mar 18
Woensdag meegedaan aan een onderzoek over hypotheken. Het was een erg leuk gesprek met een enthousiaste dame. De tijd vloog voorbij en de beloning was ook nog eens hoger dan vooraf toegezegd. Ik vind het altijd erg leuk om aan dit soort onderzoeken mee te doen en alles is altijd prima geregeld en er wordt goed gecommuniceerd!
Sonja van den Hengel
Sonja van den Hengel
06:51 23 Feb 18
Prima gesprek leider, interessant onderwerp, hoe we de zorg thuis kunnen regelen.Door er over te spreken met elkaar ben ik zelf ook soms anders gaan denken.Grote klasse, ik hoop dat er weer eens onderzoeken komen buiten de randstad, dit was in Zwolle.
Madeleine Geerards
Madeleine Geerards
09:05 21 Feb 18
gister mee gedaan met een onderzoek over leefstyle was heel leuk en heel intressant
Joke Brand
Joke Brand
07:36 06 Feb 18
Ik vond het fijn,om meegedaan te hebben
Jan Ruijs
Jan Ruijs
14:31 02 Feb 18
Maandag meegedaan aan een onderzoek over koelversproducten. Was een lange zit maar prima geregeld met koffie , thee, fris en lekkers. Dame die het onderzoek leidde was zeer vriendelijk. Ik heb het een goede ervaring gevonden en doe graag een volgende keer weer mee!
Sandra Kosterman
Sandra Kosterman
18:26 31 Jan 18
Mocht gister deelnemen aan een onderzoek. Het was super interresant vind het fijn dat ik mijn stem mag laten horen!
Bianca Overdijk
Bianca Overdijk
08:15 18 Jan 18
Meegedaan aan een onderzoek over chips en zoutjes. Wat een leuk onderwerp! Ik had niet gedacht dat we daar 2,5 uur over konden praten met elkaar!
Marielle van Herksen
Marielle van Herksen
19:19 22 Dec 17
Heb gisteren meegedaan aan een onderzoek over lijfrente. Dit heeft plaatsgevonden bij mij thuis. Ik vond het heel gezellig en interessant, de interviewers waren bijzonder corrct en vriendelijk, voor herhaling vatbaar!
Ellen Lammertsma
Ellen Lammertsma
09:00 09 Dec 17
Gisteren meegedaan aan een onderzoek over energiebearende maatregelen aan je huis. Ben vergeten te vragen vanuit welke organisatie of instelling dit onderzoek kwam😬
Mariette Straathof
Mariette Straathof
07:47 07 Dec 17
Gisteren mocht ik meedoen aan een onderzoek voor taalfanaten. Het duurde bijna 8 uurtjes maar het was erg leerzaam en we hadden een groepje met zeer leuke mensen.Het was de hele dag door ontzettend goed geregeld met drinken en eten....super!
Jose Hochstenbach
Jose Hochstenbach
08:06 03 Dec 17
Prima interview gehad in het kader van een onderzoek naar TV kijken.Leuk ook om eens met de "marketing"wereld kennis te maken.
Martin Prins
Martin Prins
07:41 17 Nov 17
Deze week mee gedaan aan een onderzoek over drop, kauwgom en snoep.eerst moodboards gemaakt, en daarna heel veel nieuwe verpakkingen gezien en snoepjes mogen proeven.Was erg leuk om te doen, en ook mooi om invloed te hebben op het wel of niet in de handel brengen van een produkt.Na afloop ook nog een presentje van de opdrachtgever gehad, al met al een nuttige en leuke middag!
Joanne Van Der Linden
Joanne Van Der Linden
02:30 04 Nov 17
Ik heb gisteren meegedaan aan een onderzoek over huishoudelijke apparaten en vond dit erg leuk! Ik vind het leuk om mee te denken aan innovatieve ontwikkelingen. Zo gezegd, zo gedaan.
Mieke Rijper
Mieke Rijper
10:15 01 Nov 17
Deze week meegedaan met een groepsgesprek. Echt leuk om mee te discussieren/denken met de keuze die een fabrikant gaat maken. Het gesprek was goed georganiseerd en werd erg leuk gepresenteerd.
Heel leuk om af en toe deel te nemen aan de gesprekken. Het geeft een goed gevoel om mee te denken over bv. verbetering van een bestaand product of over een nieuwe lay out etc. Ik ben ook nieuwsgierig naar de mening van andere deelnemers. Daarom vind ik de groepsgesprekken meestal erg interessant.Ik hoop nog vaak uitgenodigd te worden.
Thea van Andel
Thea van Andel
08:13 24 Oct 17
Al een paar keer meegedaan en het is altijd weer verrassend. Laatste keer over koekjes in de horeca. Wist niet dat dat tot 2 uur gespreksstof kon leiden 🙂
Ernie Nauta
Ernie Nauta
15:57 21 Oct 17
Ik heb aan een onderzoek bij de belastingdienst in Utrecht meegewerkt. Ik moest een opdracht uitvoere. Het was heel eenvoudig en leuk
Elly Dorlijn
Elly Dorlijn
11:26 09 Oct 17
Afgelopen dinsdag voor het eerst meegedaan aan een groepsonderzoek. Hele leuke ervaring om van gedachten te wisselen en ideeën te delen over een een bepaald onderwerp. Ik kijk uit naar een volgende keer.
Sonja de Jager
Sonja de Jager
18:29 06 Oct 17
Ik heb meegedaan aan een onderzoek over Valys. Ik heb dit als zeer aangenaam en leerzaam ervaren. Ik had al een aantal ervaringen met deze speciale vervoersonderneming maar was verrast over de mogelijkheden die dit bedrijf biedt om ouderen en gehandicapten zo lang mogelijk zelfstandig gebruik te laten maken van het openbaar vervoer en ook, indien gewenst, met door Valys verzorgde begeleiding.
Heb gister een leuke onderzoek gehad bij aegon. Leuke ervaring met de mensen.
Mala Almas-Pherai
Mala Almas-Pherai
07:11 22 Sep 17
Aan een interessant onderzoek meegedaan, prima ontvangen en een leuke vergoeding.
Lieneke Langius
Lieneke Langius
09:57 06 Sep 17
Regelmatig mag ik deelnemen aan verschillende onderzoeken. Vind het erg leuk om mijn mening te mogen geven en op de locaties wordt alles goed verzorgd. De vergoeding wordt netjes binnen de afgesproken tijd op mijn rekening gestort.
Leontien van Buren
Leontien van Buren
13:56 05 Sep 17
Gisteren mee gedaan met "vervoer in Amsterdam"Ik vond het een goed gesprek op een mooie locatie.Het ging over het openbaar vervoer en met name het effect van de Noord Zuid lijn.Ik hoop dat mijn deelname zorgt voor een nog beter OV in Amsterdam.
Gerrit Lageman
Gerrit Lageman
08:32 30 Aug 17
Altijd nieuwe mogelijkheden om aan een nieuw onderzoek mee te doen zonder verplichtingen.
Hanske Verheijen
Hanske Verheijen
18:00 27 Aug 17
Al meerdere keren mee gedaan aan verschillende onderzoeken. Alles is altijd goed geregeld. Betaling vind altijd netjes volgens afspraak plaats. Mijn laatste onderzoek was met de anwb. Was een leuk onderzoek.
Daily Bennett
Daily Bennett
12:42 18 Aug 17
Prettig om aan dit soort gesprekken/onderzoeken mee te doen. Heb een duidelijke mening waar men wel iets mee kan denk ik.
Hanneke Baeten
Hanneke Baeten
06:56 11 Aug 17
Gisteravond een onderzoek gehad. Was super leuk. Meedenken over een verpakking.
Illze Beenken Prosee
Illze Beenken Prosee
07:05 03 Aug 17
Ik vond het heel leuk om mee te doen bij een onderzoek van Jan Linders. En ik raad het zeker andere aan om hieraan mee te werken. In de toekomst wil ik graag weer mee werken aan onderzoeken.
Diana Werts
Diana Werts
19:45 21 Jul 17
Leuke vragenlijsten, heb al vaker meegedaan en blijf het doen.
Els van Ijperen
Els van Ijperen
13:14 24 Jun 17
Gisteren meegedaan aan een onderzoek over docenten en leerlingen. Als MBO docent. Een heel erg zinnig en goed gesprek, juist over het MBO onderwijs is veel te weinig bekend bij beleidsmakers!
Willemijn Schmitz
Willemijn Schmitz
06:47 22 Jun 17
Het is erg leuk om op een andere manier te kijken/praten over bepaalde onderwerpen. Je steekt er altijd wat van op! En erg interessante onderwerpen!
Marian Welink
Marian Welink
11:44 20 Jun 17
Afgelopen week meegedaan aan het onderzoek 'Communicatie van de overheid'. Het was keurig verzorgd en een ontzettend leuk groepsgesprek gehad.Zeer zeker voor herhaling vatbaar!Enig klein minpuntje was dat de routebeschrijving verwees naar het pand waar ze al ruim vier jaar niet meer verblijven ;-)Gelukkig bleek de nieuwe locatie zeer nabij het oude pand te zijn.
Ron Hanff
Ron Hanff
18:56 14 Jun 17
Heb donderdag 1 juni meegedaan met een leuk onderzoek over een nieuw drankje. Gezellige avond gehad met leuke groep mensen 🙂 Ben wel benieuwd wanneer de vergoeding op mijn rekening staat?
Pascal Schaarman
Pascal Schaarman
04:50 14 Jun 17
Praten over mijn ervaringen met babyvoeding en wat ik belangrijk vind. Ik hoop dat ze er wat aan hebben gehad, het was leuk om te doen!
Gisteren een leuk onderzoek gehad over eeb nieuw drankje. Lekkere en mindere lekkere drankjes geproefd. CG selecties: bedankt voor dit leuke onderzoek!
Peter Groenenboom
Peter Groenenboom
07:30 02 Jun 17
leuke onderzoeken, vaak via computer is snel en effectief
Claudine Wielingen
Claudine Wielingen
08:58 14 May 17
Doe regelmatig mee. Altijd perfect geregeld. Leuke onderzoeken gedaan
Jan van der Kraats
Jan van der Kraats
21:32 28 Apr 17
Ik vond het erg leuk om te doen was erg gezellig en je word er nog voor betaald ook. Wil dit heel graag nog eens doen bedankt.
Marja de Vries
Marja de Vries
11:28 14 Apr 17
Heb al een aantal keren meegedaan. Altijd weer leuk om alleen of samen in gesprek te gaan en op die manier mee te doen aan de ontwikkeling van diverse producten en diensten!Zou willen dat ik vaker mee kon doen �
Jiska Kreugel
Jiska Kreugel
08:34 12 Apr 17
Ik heb gisteren meegedaan aan een onderzoek over Squla met een aantal andere ouders. Dat was erg leuk om te doen en ook nog nuttig, ik heb van een aantal tips ook echt wat opgestoken! CG deed de afhandeling heel netjes!
Judith Webber
Judith Webber
07:00 07 Apr 17
meegedaan aan een onderzoek voor jonge ouders het was heel leuk om mee te mogen doen zou het zo weer doenhoop dat ik snel weer uitgenodigd wordt voor een onderzoek
Meegedaan aan een onderzoek over zuivelproducten. Leuk om te doen, prettige counterpartner en voldoende ruimte om ideeën te bespreken.
Hans Josemans
Hans Josemans
12:42 02 Mar 17
Via CG heb ik bij Nationale Nederlanden een dag meegedacht. Dit was echt SUPERLEUK. Leuke locatie, creatieve mensen, leuke opdrachten en heerlijk eten en drinken. En aan het eind van de dag 200€ contant in een envelop en een aantal NN cadeautjes. TOP
Louisa Van Der Elburg
Louisa Van Der Elburg
07:54 01 Mar 17
Meegedaan aan een erg interessant onderzoek over veiligheid in Maastricht. De beloning voor dit uurtje werk was super!
Micky van Gerwen
Micky van Gerwen
10:48 23 Feb 17
Meegedaan aan groeps gesprek over snoep verpakkingen.T was leuk ,gezellig en nog wat gesnoept.Ben benieuwd welke verpakking het uit eindelijk gaat worden en zal het zeker gaan kopen.Top
Carin Memo
Carin Memo
19:26 11 Feb 17
Gisteren mee gedaan aan een onderzoek over IZZ in Amsterdam. Was erg leuk!
Rianne van Zwieten
Rianne van Zwieten
10:56 10 Feb 17
Een onderzoek in een museum voor een museum!Had me niet voorbereid omdat ik een frequent museumbezoeker ben. Dacht dat ik me als "ervaringsdeskundige" wel kon presenteren.Maar het was een pittig onderwerp. Je moest je er ter plekke in verdiepen.Iets te weinig tijd om er goed over na te denken.Je kon je persoonlijke ervaringen en je zienswijze met de groep delen. De gespreksleider stelde goed gerichte vragen. De eventuele veranderingen of verbeteringen van het desbetreffende museum, daar had ik te weinig zicht op. De voorbeeld filmpjes die werden vertoond waren te onduidelijk om er een oordeel over te kunnen geven. Slecht geluid. Al met al waren er al weer zoveel meningen in de groep dat ze er vast wel iets aan gehad hebben. De gesprekken werden opgenomen, er waren een aantal zeer goede sprekers bij dus ik denk dat het doel wel bereikt is !Het was weer perfect georganiseerd, lekkere broodjes ! Koffie, thee, koek enz.
Annemiek van Waard
Annemiek van Waard
10:24 09 Feb 17
Heb meegedaan aan het onderzoek Ruimte voor voetgangers in de Utrechtsestraat. Zeer leuke bijeenkomst, georganiseerd door STBY iov het Stadsdeel. Ik kan niet anders zeggen dat buiten dat we een leuke groep mensen bij elkaar waren, ik ook het gevoel had dat we serieus genomen werden. Ben ook benieuwd naar de resultaten.
Margie Van Der Geugten
Margie Van Der Geugten
14:18 04 Feb 17
Mooi onderzoek en ik vond het tegelijkhertijd ook interessant.
Cornel Capatina
Cornel Capatina
12:28 04 Feb 17
Meegedaan aan leuk onderzoek over mediagebruik. Prima ontvangst en intensief gesprek met de nodige diepgang. Voor herhaling vatbaar.
Jan Groenen
Jan Groenen
08:03 03 Feb 17
Alles goed geregeld.
Petro Klop
Petro Klop
21:14 27 Jan 17
Het zijn leuke dingen waar je je voor kan aanmelden.
Carin Beneden
Carin Beneden
08:37 26 Jan 17
Ik heb dit onderzoek als zeer prettig ervaren. Een open gesprek, waar je ruimschoots het woord kreeg en waarin naar je geluisterd werd en meegedacht. Ik ben benieuwd naar wat er uit dit onderzoek te voorschijn komt
Leo Cornelissen
Leo Cornelissen
10:45 14 Jan 17
Ik werd gisteren plotseling gevraagd om als reserve te komen. Hoefde niet aan het onderzoek mee te doen omdat iedereen kwam. Toch voor mijn aanwezigheid een leuk bedragje verdiend en ook nog heerlijk Thais eten gekregen! Top!!
Erzsi Molnár
Erzsi Molnár
09:43 13 Jan 17
Zeer tevreden over de CG. Ze gaan netjes en goed met mensen om en heb het laatste onderzoek als zeer prettig ervaren!
Silvie Maratea
Silvie Maratea
10:14 12 Jan 17
Gisteren een interview gehad over een reclame van Essent.Alles was goed geregeld, en het interview was zeer profesioneel uitgevoerd.
Maurice Roos
Maurice Roos
08:12 12 Jan 17
Super leuk onderzoek gehad gister in amersfoort. Onderwerp: moeders met jonge baby's en gebruik van de kolfapparaat.
Halima Aouam
Halima Aouam
08:24 11 Jan 17
Super leuk en heel klantvriendelijk 🙂
Christine Brink
Christine Brink
20:31 04 Jan 17
Al verschillende onderzoeken gedaan en steeds een leuk en informatief onderwerp. Ook de informatie die cg selecties geeft en de altijd vriendelijke dames en heren aan de telefoon verdienen zeker een pluim
Jurgen van Bokhoven
Jurgen van Bokhoven
07:51 14 Dec 16
Erg leuke groep en interresant onderwerp!
Kelly Oogjen
Kelly Oogjen
11:40 06 Dec 16
Meegedaan aan pannel over Spa. Interessant! Wist niet dat er zoveel smaken waren. Leuke middag gehad! Jeannette Floor
Jeannette Floor
Jeannette Floor
08:31 01 Dec 16
Ik had gisteren een onderzoek van safari supermarkten van nestle. Heb het erg leuk gehad en kreeg aan het einde ook een cadeau. Daar was ik erg blij mee. Leuke mensen.
Saiesta Saiesta
Saiesta Saiesta
08:07 30 Nov 16
Leuk onderzoek gedaan. Goed contact en netjes alles afgehandeld. Complimenten voor CG Selecties.
Karin Bindels
Karin Bindels
14:50 23 Nov 16
CG selecties heeft me 3 dagen voor het onderzoek uitgenodigd en het informatie dat de medewerker gaf was helder. Op de dag zelf werd ik door CG selecties gevraagd of ik 2 uurtjes eerder kon komen i.v.m. uitval. Ik vond dat niet erg en ben (gelukkig) op tijd gekomen voor het onderzoek. Het onderzoek was erg leuk; hopelijk heeft TamTam er wat aan! Succes!!
Jessica Wu
Jessica Wu
11:10 18 Nov 16
Altijd leuk en interessant om betaald te kletsen met een groep mensen of onderzoekers.Fijn bureau met duidelijke afspraken en vriendelijke klantenservice.
Joyce Drost
Joyce Drost
01:05 16 Nov 16
Gisteren een onderzoek gehad over, margarine en boter.Ging over Becel, leuk onderzoek. In het begin wat rommelig, maar daarna super leuk.
Nancy van der Lek
Nancy van der Lek
07:57 12 Nov 16
gisteren aan een onderzoek meegedaan om de vernieuwde jaaropgave van een pensioenfonds te beoordelen. Fijne ontvangst, goede begeleiding maar vooral heel leuk om het gevoel te hebben dat je op deze manier wezenlijk kunt bijdrage om iets voor eenieder goed leesbaar en overzichtelijk te maken. 🙂
Hanny Verbeek
Hanny Verbeek
07:46 10 Nov 16
Mee gedaan aan energie onderzoek was leuk en goed om te doen
Gisteren een leuk onderzoek gedaan bij Campina voor non food. Ja u leest het goed voor non food. � Leuk onderzoek met leuke groep. Dames die het onderzoek begeleiden waren vriendelijk en duidelijk in wat er van ons verwacht werd. Blijft leuk om mee te denken met de detailhandel en andere bedrijven. �
Mariëlle Dekker
Mariëlle Dekker
07:49 29 Oct 16
Tot nu toe steeds leuke items ,
Dick Spin
Dick Spin
17:01 18 Oct 16
Gisteren deelgenomen aan een onderzoek over ijs. Ben een echte ijsfreak, dus dacht ik "kom maar op met dat onderzoek". De intervieuwer was van Ierse komaf met veel humor, we hadden dan ook gelijk een klik. Zijn Nederlands was hier en daar vermengd met Iers en dat had zo zijn charme. Het was mijn leukste en interesantste onderzoek tot nu toe. Die 2 uur zijn omgevlogen.
Droopy Drip
Droopy Drip
11:47 12 Oct 16
Op 28 september mee gedaan in Amersfoort aan een onder zoek over online aankopen. Kleine groep van 6 mensen. Het was een uitermate interessant onderzoek en alle mensen waren goed betrokken bij het onderwerp.Aanrader voor meer mensen om aan dergelijke onderzoeken deel te nemen.
Marcel Vermeer
Marcel Vermeer
09:04 29 Sep 16
Leuk om aan zo'n onderzoek mee te doen. Vooral als het om ontwikkeling nieuw product gaat. Maakt het ook nog interessant.
Karin van Leiden
Karin van Leiden
10:14 27 Sep 16
Heb echt goed gesprek gehad over cholesterol
Anna Benjamins
Anna Benjamins
10:50 23 Sep 16
Vond het gisteravond heel leuk bij Aegon.
Ria Hoogenraad
Ria Hoogenraad
13:53 14 Sep 16
Gisteren mee gedaan met een onderzoek van Ziggo. Leuk om te merken dat het bedrijf echt geïnteresseerd is in haar klanten en ook wil verbeteren. Echt leuk en interessant!
Marco Termaat
Marco Termaat
17:09 02 Sep 16
Super leuk en intressant nu al een paar keer mee gedaan aan onderzoeken. Jou mening Is gewoon jou mening en dat is ook wat ze van je verwachten. Er Is geen verkeerde mening.
Monique Joehoe
Monique Joehoe
06:54 10 Aug 16
Meegedaan aan mijn eerste onderzoek "zorg in de Drechtsteden", was een heel interessante dag. Goed ontvangen en vandaag zelfs nog een mail ontvangen waarin wij nogmaals bedankt werden voor onze inzet door de opdrachtgevers! Toppie!!!
Sandra Francisca
Sandra Francisca
12:20 26 Jul 16
Ik wil mij graag informatie voor de onderzoeken trein reis en private bank maar mijn email wordt niet geaccepteerd
Henriette Isabella
Henriette Isabella
13:19 23 Jul 16
Erg leuk onderzoek gehad woensdag over Borrelhapjes.Het duurde 2.5 uur maar de tijd vloog voorbij! Erg leuke sfeer ook!Aanrader dus !
superleuk om aan deze dingen mee te doen
Richard Welgraven
Richard Welgraven
13:07 01 Jun 16
Het was interessant om meer na te denken over waarom ik wel of niet bepaalde dranken selecteer uit de schappen.. en wat mijn beeld is over merken en gevoelens die loskomen. Niet de marketing variant zelf dus, maar waar ze op in spelen. Zeker aan te raden voor mensen om eens te doen.
Leon Dijkstra
Leon Dijkstra
09:47 25 May 16
Gezellige middag gehad met praten over brood. Nooit bij stil gestaan waarom je juist dat brood koopt wat je lekker vind. Drie uur praten hierover waren echt zo om.
Trix Kostermans
Trix Kostermans
15:55 20 May 16
Heb al drie keer meegedaan en was elke keer superleuk om te doen.
Claudia Love Verbree
Claudia Love Verbree
12:21 24 Apr 16
Super leuk om je mening te geven over diverse onderwerpen. De tijd vliegt om en je krijgt er nog een leuke vergoeding voor.
Vera Peters
Vera Peters
07:25 20 Apr 16
Leuk om aan het onderzoekje te werken. Vragen waren helder en duidelijk, prettige sfeer.Kon goed mijn mening geven, misschien zie ik resultaat later terug,
Jan Schep
Jan Schep
06:40 19 Apr 16
Leuke organisatie. Ik heb al meermaals mee mogen doen aan leuke onderzoeken maar het onderzoek hummus waarbij we mochten proeven vond ik het leukste tot nu toe:) ik vind dat je erg goed en snel geholpen en te woord wordt gestaan aan de telefoon en dat het uitbetalen na afloop een positieve ontwikkeling doormaakt de laatste maanden!!
Evelien Teunisse
Evelien Teunisse
07:26 07 Apr 16
Gisteren een onderzoek gehad over een website van de Aegon, het was in Den Haag in het gebouw van Aegon zelf. De tijd vloog voorbij heb het echt heel erg leuk gevonden en ik hoop dat er nog vele mogen volgen
Rene de Kloet
Rene de Kloet
15:34 06 Apr 16
Wanneer komen jullie in breda
Monique van Duuren
Monique van Duuren
14:11 05 Apr 16
Gisteren een super gezellig gesprek gehad in mijn eigen huis en nog een leuke vergoeding ook. Toppie 🙃😊
Paulien Zimmerman
Paulien Zimmerman
15:42 31 Mar 16
Tot nu toe hartstikke leuk vond het hartstikke spannend gisteren, nu nog op mijn "beloning" wachten hahaha, dit wil ik zeker vaker doen. Er was koffie,thee, water, broodjes, koekjes en die jongedame die het onderzoek leidde was super vriendelijk en duidelijk (y)
Wendy Schaap
Wendy Schaap
07:51 31 Mar 16
gisteren meegedaan aan kijk in uw leven. gezellig, leerzaam en interessant
Jan van der Laan
Jan van der Laan
09:50 16 Mar 16
Van de week meegedaan voor eten van bekende merken met 6 vrouwen allemaal zo verschillend geweldig!
Gistermiddag mee gedaan aan een onderzoek Mc Donalds. Was leuk en gezellig. Hup aan de nieuwe burgers.
Altijd netjes behandeld, gisteren toetjes geproefd.Was leuk wil wel meer van dit soort testjes hoor!
Ann Saosuk
Ann Saosuk
07:55 05 Feb 16
Gisteren meegedaan aan een onderzoek over pensioen. Vond het heel leuk om te doen en bedankt voor de fijne ontvangst
El Anoniem
El Anoniem
11:45 19 Jan 16
Gisteren in 's-Hertogenbosch meegedaan aan een onderzoek over Energie. Prima ontvangst, leuk en gezellig onderzoek met een heel vriendelijke en innemende interviewster. 'Kijk uit naar het volgende onderzoek.
Peter van Asten - DOEN
Peter van Asten - DOEN
09:00 17 Dec 15
Gisteren mee gedaan over diepvries producten, zeer leuk gezelschap en wat erg leuk is al die verschilde meningen, proeven is weten. Groetjes corry
Corry Waal
Corry Waal
17:11 16 Dec 15
Gisteren een onderzoek gehad over iceatea pure leaf. Was gezellig en lekker wat ice tea geproefd.
Shen Aysa
Shen Aysa
07:55 09 Dec 15
Gisteren meegedaan aan onderzoekje over private auto lease. Leuk onderzoek en ook veel geleerd over hoe auto-lease werkt.
Annelies van Son
Annelies van Son
08:49 27 Nov 15
Gisteren sinds een behoorlijke tijd weer meegedaan aan een onderzoek voor een tuincentrum. Via een leuk 1 op 1 gesprek mijn mening kunnen geven over een marketingcampagne. Bijzonder om hiervan deel uit te kunnen maken en wat invloed op uit te kunnen oefenen. Dit ga ik zeker vaker doen!
Dick Hekman
Dick Hekman
09:28 25 Nov 15
Gisteren onderzoek over sparen gedaan erg leerzaam om ook wat te horen over decwat onbekende banken veder wordt meestal alles goed geregeld als het etens tijd is zijn er vaak broodjes
Ruud Golombek
Ruud Golombek
08:10 20 Nov 15
Koffieproeven, Geeft mij maar gewoon filterkoffie. Al die cups en pads veel te sterk en een nare smaak,nasmaak, De avond na de proeverij had ik gewoon pijn in mijn maag. Er zat maar een kopje koffie bij die in een filterapparaat gezet was,die was echt lekker DE dus bleek laterZo'n proeverij is goed voor de fabrikanten dan kunnen ze de boel netjes aanpassen naar de wensen van het publiek.
Corrie Hoofd
Corrie Hoofd
08:50 15 Nov 15
Gisteravond onderzoek gedaan over de 9 maandenbeurs. Super leuk dat wij mee mochten denken over een 9maandenbeurs community website!
Miranda van Kampen
Miranda van Kampen
08:45 05 Nov 15
Heel leuk onderzoek gedaan gister, een groepsdiscussie over de maatschappij in Zwolle. Het was erg interessant hoe mensen over bepaalde onderwerpen dachten en vond het fijn dat ik mijn mening kon geven! Heel geslaagd en ik doe graag nog een keer mee!
Shimara Kramer
Shimara Kramer
10:34 16 Oct 15
Verschillende soorten onderzoeken ,zowel thuis als op locatie.Leuk om tte doen en je kunt je mening geven en eventuele verbeterpunten aangeven.
Edwin Koops
Edwin Koops
21:06 14 Oct 15
Het was een leuk onderzoek over brood.maar jullie hebben altijd een leuk onderzoek.
Charles van der Sman
Charles van der Sman
12:58 13 Oct 15
Vanmiddag aan een heel leuk onderzoek deelgenomen met mijn dochter van 4 ze vond het eerst eng maar daarna heeft ze goed meegedaan. Ze koos helaas niet altijd de goede dingen maar was erg goed en leerzaam om te zien wat kinderen aantrekkelijk vinden aan verpakkingen/speelgoed.Veiligheid wordt thuis weer even aangescherpt!!!
Gisteren mee gedaan aan onderzoek maatschappij was best wel interessant En vooral leuk om verschillende meningen te horen
Wilster Hendriks
Wilster Hendriks
07:31 02 Sep 15
gisteren meegedaan over een onderzoek over tandpasta. was leuk. eerst een persoonlijke kennismaking, toen een aantal gerichte vragen. gesprek duurde een uur in het Engels. was soms toch wel even zoeken naar de juiste woorden, maar ging prima. was gezellig en leuk.
Jacqueline Domburg
Jacqueline Domburg
06:39 26 Aug 15
Leuk om te doen en je mening te geven. Ik let nu veel meer op in winkels.
Joke Helmons
Joke Helmons
15:56 25 Aug 15
Gister een heel leuk onderzoek gehad naar betalen met je mobiele telefoon. Ik ben heel benieuwd naar de uiteindelijke app en zal het zeker gaan proberen!
Mieke Lust
Mieke Lust
11:55 13 Aug 15
Gisteren de Cup a Soup beoordeeld werd netjes ontvangen en het werd goed uitgelegd. De dame die de soep en het water regelde moest hard werken i.v.m. het heen en weer lopen.
Hanny Hoogenboezem
Hanny Hoogenboezem
12:37 01 Aug 15
Gisteravond meegedaan aan een onderzoek voor een nieuw leenproduct. Pff....was niet makkelijk om precies onder woorden te brengen. Ik hoop dat het de Rabobank op het goede spoor heeft kunnen zetten.
Hilde de Vries
Hilde de Vries
08:26 31 Jul 15
Leuke en vaak interessante onderwerpen waar je je mening over mag geven. Het leukste is, dat je het nooit fout kan doen. Jouw mening telt.
Jacques Paul
Jacques Paul
07:00 31 Jul 15
Gisteren meegedaan aan onderzoek over uitvaarten. Was goed en nuttig hier toch eens serieus mee bezig te zijn. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden.
Annemieke Schouten
Annemieke Schouten
06:58 22 Jul 15
Gister eerste onderzoek meegedaan, netjes, leuke onderzoeken, interessant en alles was goed geregeld, werd sochtends nog even gebeld of alles duidelijk was voordat ik me klaar ging maken voor vertrek. Ik raad het zeker aan aan mijn vrienden.
Melanie Van de Bunt
Melanie Van de Bunt
08:03 26 Jun 15
Voor de 2e keer mee gedaan aan een onderzoek. Het is erg leuk om te doen en je krijgt er een mooi extraatje voor!
Germa Barten
Germa Barten
13:59 23 Jun 15
Was wo. de 20ste aanwezig bij een voor een onderzoek voor een nog te commercial voor een onlangs overgenomen telecom annex media-aanbieder.Vond het zeer boeiend, leerzaam ook voor mezelf. E.ea. vond plaats in Amsterdam-Zuid op een mooie lokatie in een voormalige, onder modern verbouwde kerk.Vriendelijk ontvangen door een professioneel team.Een positieve ervaring rijker, op naar een volgend onderzoek.
Wanja Delsman
Wanja Delsman
19:20 21 May 15
CG is een heel leuk bedrijf en heel goed georganiseerd, netjes ,en precies : ik ben blij met de eerste onderzoek met hun gedaan.
Nino Improta
Nino Improta
18:18 09 May 15
Gister wederom aan een leuk onderzoek meegedaan van CG Selecties. Meegedacht over een nieuwe website over starters op de woningmarkt van een grote bancaire instelling. Alles netjes volgens afspraak gelopen zoals altijd. Erg leuk om de website te zien die zich nog in de ontwikkelingsfase bevind, ik ben erg benieuwd of mijn aanbevelingen worden meegenomen in de uiteindelijke website.
Marko Dokić
Marko Dokić
07:24 08 May 15
ik vindt het ook erg leuk om mee te doen , en erg gezellig!
Willeke Jonkers
Willeke Jonkers
05:20 05 May 15
CG is een goed geolied bedrijf, met vele verschillende locaties en gedreven mensen die leiding geven aan verschillende onderzoeken. Leuk om telkens weer te zien hoe professioneel eea geregeld is, over zaken wordt nagedacht en dat ook nagekomen wordt wat er wordt beloofd.
Bianca Krijthe-Moens
Bianca Krijthe-Moens
19:47 03 May 15
Beste mensen, Ik heb met veel plezier mee gedaan aan een onderzoek gisteren in Amsterdam. Aardige mensen deden mee. Het onderzoek gaf mij veel nieuwe inzichten, waar ik zeker wat mee ga doen. Mvg
Annemarie Vermeer
Annemarie Vermeer
06:59 24 Apr 15
Ik vind het altijd erg leuk om mee te doen. Ik heb verschillende gedaan elke keer weer anders. En daarbij dus een leuke beloning. Ook doe ik al jaren mee
Heleen Bartels-Kortz
Heleen Bartels-Kortz
07:24 11 Apr 15
vandaag leuk onderzoek gehad over gezondheid op de campus van de Erasmus Universiteit, goede koffie, vriendelijke mensen en een leuke vragenlijst.
Erwin Dalm
Erwin Dalm
19:58 09 Apr 15
Ik doe zo nu en dan mee aan een marktonderzoek. Altijd goed georganiseerd en je wordt een dag van tevoren altijd nog even gebeld. Vorige week heb ik meegedaan aan het onderzoek over zuivel, en dit was echt een van de leukste onderzoeken die ik tor nu toe gedaan heb!CG ga zo door!
Chantal Jansen
Chantal Jansen
15:10 11 Mar 15
Erg leuk.....goed georganiseerd en aardige mensen.
Patrick Rotterdam
Patrick Rotterdam
08:19 10 Mar 15
meerdere malen meegedaan aan diverse onderzoeken. Fijn dat je kan helpen en er ook nog een compensatie voor ontvangt. Altijd is alles keurig verzorgd, goed georganiseerd en vooral leerzaam. De volgende keer doe ik zeker weer mee.
Hans Van de Vossenberg
Hans Van de Vossenberg
08:17 06 Mar 15
was lekker bier afgelopen dinsdag vroeg me toch af of wij de deelnemers wel te horen krijgen welk bier we hebben gedronken dat nr 583 was super lekker als ik wist wat ik had gedronken wist ik het wel
Maxim Unkel
Maxim Unkel
21:12 04 Mar 15
CG Selecties, jullie organisatie en team zijn mijn FAVORIET! Heb donderdag en vrijdag weer met veel plezier enthousiasme en serieusheid aan een onderzoek meegedaan! Ook de opdrachtgever was (net zoals de voorgaande erg enthousiast over mijn inzet). Ga mijn facebook vrienden uitnodigen. Keep me 'on the Hotlist!
Jeroen Lauwerier
Jeroen Lauwerier
20:06 13 Feb 15
Gisteren lekker ijs geproefd het was heerlijk. Nog lekker twee bekers meegekregen om thuis door te proeven. Geweldig!
Els de Vries
Els de Vries
11:44 13 Feb 15
behalve dat de onderzoeken vaak leuk zijn en de beloningen aardig.is cg ook een warm bedrijf ik had vorig jaar een ongeluk gehad (toevalig op de terug weg van een onderzoek) ik melde mij dus af met wat breuken en cg reageerde niet flauw ik kreeg een kaartje ondertekend door alle werknemers ik vond zeer leuknog bedankt mus
Interessant onderzoek op het hoofdkantoor van ABN-Amro (wanneer heb je nou de kans daar te komen?). Ik mocht vertellen, klikkende achter een computerscherm, waarom ik het aanvragen van internetbankieren bankieren al dan niet fijn vond gaan via de website. Alles tot in de puntjes geregeld, zelfs een reserve-kandidaat was er, voor als er iemand niet op kwam dagen.
Anja Oonk
Anja Oonk
18:24 10 Feb 15
Meegedaan aan een onderzoek voor de Lidl. Via de mail kreeg ik duidelijke instructies, wat ik kon verwachten enz. Wat zij van mij verwachtte. Ook hebben we nog telefonisch contact gehad waarin ze aangaf wat de bedoeling was.Dit was mijn eerste onderzoek. Ik vond het heel leuk om te doen, iedereen was zeer vriendelijk en zeer correct! Voor herhaling vatbaar.
Sherin Mahomedradja
Sherin Mahomedradja
08:04 08 Feb 15
Goede organisatie met een goede communicatie en altijd een aangename "compensatie" 😉
Celle Lampie
Celle Lampie
08:06 05 Feb 15
Gisteren mee gedaan aan een leuk en smakelijk onderzoek over pudding. Erg leuk om verschillende samenstellingen te proeven en te bespreken wat de pudding nu lekker maakte of niet. Gelukkig geen afkeer gekregen van pudding na al dat proeven 😉 , dus kunnen we gewoon verder genieten met de puddingen die we meekregen naar huis. Een leuke en lekkere attentie!
Irene Kalsbeek
Irene Kalsbeek
09:02 30 Jan 15
Meegedaan aan een onderzoek over woningen voor 1persoonshuishoudens. Erg intensief (1 week dagboek bijhouden, vragen beantwoorden en foto's maken) afgesloten met een groepsgesprek van ruim 2 1/2 uur. Vond vooral de dynamiek en gesprekken met de groep het leukst!
Cintha Verbraeken
Cintha Verbraeken
09:57 28 Jan 15
Ik ben al een paar jaar bij CG ingeschreven als respondent en elk ondezoek was weer even goed georganiseerd. En elke keer was het weer gezellig met vriendelijke mensen en leuke kleine extraatjes die cg net even dat streepje meer geven. Ook stond iedere keer de koffie, thee of ander drinken klaar met een snoepje of een snackje om ons te verwelkomen. Ik doe graag met jullie onderzoeken mee. Dankjewel!
Danielle Soeteman
Danielle Soeteman
22:14 22 Dec 14
geweldig leuk om aan me te doen,vakkundig in onderzoek
Monica Bakker
Monica Bakker
09:21 10 Dec 14
Meegedaan aan een langer onderzoek ,opdrachten thuis maken en dan delen met een forum van Community lab,heel erg leuk en verrassend hoeveel mensen er reageerde op uitspraken ,gewoon thuis en dan nog is het erg leuk om te doen ,
Wilma Schraa-Stevens
Wilma Schraa-Stevens
18:08 06 Dec 14
meegedaan aan onderzoek uitkiezen van zorgverzekering. bewust geworden van het lezen van de kleine letters en alles online werkt niet, je zoekt toch persoonlijk contact om precies de match te vinden met je zorgverzekeraar net als uitzoeken van je huisarts het klikt wel of net niet
Nathalie Castillion
Nathalie Castillion
13:25 21 Nov 14
Ik vond het helemaal leuk gisteravond in r'dam!
Chantal Velders
Chantal Velders
13:34 20 Nov 14
Meegedaan aan een onderzoek aan een nieuw product in ontwikkelfase. Erg leuk en de begeleiding is uitstekend. Het was ook een heel ontspannen sfeer.
Hilda Hofstra
Hilda Hofstra
08:55 13 Nov 14
Gister meegedaan met beoordeling reclamefilmpje van pearl.Was wel leuk om te weten hoe en waarom je iets vind.
Ellen Langedijk
Ellen Langedijk
18:52 23 Oct 14
Vandaag voor de tweede keer meegedaan aan een marktonderzoek. De eerste keer discusieren over Albelli fotoboeken en ditmaal bij Unilever over de vloer. Ik ben enthousiast en wil vaker meewerken, erg leuke middag gehad!
gisteren mee gedaan in Leiden website getest voor zilverenkruis vond het super intressant.
Mariëlle Scholten
Mariëlle Scholten
07:14 02 Oct 14
Gisteren meegedaan aan een onderzoek voor een nieuw reclamefilmpje voor Sultana. Leuke groepsdiscussie met uiteenlopende dames, erg gezellig.., en opnieuw een royale beloning!
Carolyn Kleerekoper
Carolyn Kleerekoper
13:36 06 Sep 14
Gisteren deelgenomen aan een onderzoek over de ANWB. Bijzonder prettig gesprek waarin mening, oordeel en suggesties worden meegnomen om de dienstverlening nog verder te optimaliseren. Goed gevoel om hier een bijdrage aan te leveren. Door CG-selecties ook nu weer alles prima geregeld.
Marion van Tienhoven
Marion van Tienhoven
09:32 05 Aug 14
Gisteren 25-6-2014 plaatsgenomen op de "reservebank" en na 2 kandidaten, kwam de 3e niet opdagen, dus werd ik alsnog als speler/kandidaat ingezet in het onderzoek inzake Mobiele Telefonie, het duurde 45 minuten, welke voorbij vlogen. Leuk onderzoek, en spontane interviewer. Graag tot het volgende onderzoek
John Wilbrink
John Wilbrink
09:53 26 Jun 14
Was weer even een tijd terug dat ik had meegedaan aan een onderzoek maar het Ziggo onderzoek van afgelopen maandag vond ik erg leuk om te doen. Leuke mensen en nog leerzaam ook.
Kitty Blom
Kitty Blom
05:24 23 May 14
20 euro gewonnen, terwijl ik bekend sta als de man die nooit iets wint!
Kees Hendrickx
Kees Hendrickx
11:11 20 May 14
Gisteren meegedaan aan kaasonderzoek. Ik vond het interessant, de groepsdiscussie begon op tijd en werd goed geleid en toch gezellig. Complimenten aan de medewerkers. De tijd is omgevlogen en ik denk er met plezier aan terug.
D Van de Laarschot
D Van de Laarschot
09:03 09 May 14
Gisteren meegedaan aan een onderzoek over centrum Kerkrade, erg Gezellig en interessant om aan mee te doen ! Niemand kende elkaar maar toch konden wij ons Goed vinden met elkaar. Benieuwd wat er allemaal uit voor komt.
Denice Den Haag
Denice Den Haag
08:44 17 Apr 14
Gisteren meegedaan aan een leuk onderzoek, ik vond het een leuke ervaring het onderwerp was de Vomar
Rita van der Molen
Rita van der Molen
06:59 04 Apr 14
Gisterenavond mee gedaan aan een onderzoek over telefonie, was interessant, leuk en heel goed verzorgd.
Mikki Eliens
Mikki Eliens
23:34 19 Mar 14
Gisteren meegedaan aan een onderzoek naar Telefonie! Bijzonder interessant en erg goed verzorgd! Compliment aan de organisatoren!
Yvonne van Esch
Yvonne van Esch
13:00 19 Mar 14
vrijdag mee gedaan aan onderzoek over bedden. Heel leuk en voor herhaling vatbaar zo'n onderzoek.
Ton Holslag
Ton Holslag
15:40 23 Feb 14
Gisterenavond mee gedacht over reclamespotjes van een koffiemerk in Amsterdam, was leuk! Alleen bleek ik die dag wat moeier te zijn, niet door het onderzoek (dat was wel leuk/ontspannend ) maar had die dag voor het onderzoek teveel gedaan waardoor ik verkeerd terug reisde met het ov, eind goed al goed ik ben toch weer thuis gekomen, en het was zeker de moeite waard! Wie weet tot een volgende keer!
Monique Hoekstra
Monique Hoekstra
16:10 20 Feb 14
Maandag meegedaan met het testen van toetjes, een leuke maar zeker lekkere ervaring
Giisteren meegedaan aan een onderzoek over dameshygiene. In de winkel werd er heel zorgvuldig mee omgegaan en het onderzoek in een andere ruimte waar werd gemeten hoe je kijkrichting is als je bepaalde producten zoekt was leuk om te doen.
Els van der Pol
Els van der Pol
09:28 08 Feb 14
Woensdagavond meegedaan aan een onderzoek over In Home entertainment. Goed verzorgd, leuke mensen en een leuk onderzoek! Heel goed geregeld, hoop dat ik vaker mee kan doen.
Shanna van Dijk
Shanna van Dijk
13:45 24 Jan 14
Alweer twee dagen geleden meegedaan aan een onderzoek over omgaan met stress op het werk. Voor het eerst een dergelijke werkwijze meegemaakt waarbij aan de had van het debat, stellingen uitgewerkt werden. Deze vorm van onderzoek via CG selecties verdiend verdere uitwerking. Hopelijk heeft het voor de onderzoeker en de klant ook de nodige bruikbare informatie opgeleverd. Ik vond het in elk geval leuk om in deze vorm aan een onderzoek van CG mee te werken.Ga zo door!!!
Grot Romeo
Grot Romeo
21:01 16 Jan 14
Duyvis als er een fuif is! En dat bleek maar weer, gisteren... groepsdiscussie en al helemaal in de stemming voor hun nieuwe warme nootjes!
Diana Visser
Diana Visser
11:07 13 Dec 13
net meegedaan aan een onderzoek voor een aantal zaken
Ans van Tongeren
Ans van Tongeren
16:46 06 Dec 13
gisteren deelgenomen aan een onderzoek over ontharing. Je moet circa 7 keer komen om te kijken welk apparaat het beste werkt en wat evt bijwerkingen zijn. Lijkt me een leuk en leerzaam onderzoek. Je moet immers wel weten wat je op de markt brengt.
Ineke Van Uden
Ineke Van Uden
13:27 08 Nov 13
Vaak interessante onderzoeken, vooral de 1 op 1-gesprekken of interviews kunnen erg boeiend zijn. En dan is de beloning mooi meegenomen.
Gerrit Tabak
Gerrit Tabak
20:24 17 Oct 13
voor de eerste x meegedaan ging over over meubelen, was heel leuk ,
Leo van Antwerpen
Leo van Antwerpen
00:04 22 Sep 13
gisteren meegedaan en 't was zeer plesant met de Belgische ondervraagster : }
Els van der Sommen
Els van der Sommen
22:35 11 Apr 13

Begin met het verdienen van geld met je mening

Schrijf je in binnen 1 minuut

Onze opdrachtgevers

Veelgestelde vragen

Wil jij geld verdienen met enquetes?

Doe dan mee aan onze online onderzoeken. Voor elk enquete waar je aan mee doet krijg je 10 punten. Als je mee wilt doen aan een enquete maar je voldoet niet aan de doelgroep criteria dan krijg je alsnog 1 punt. Bij 100 punten ruil je deze in voor een bol.com bon ter waarde van €5,- Zo kan jij online geld verdienen.

Hoe vaak kan ik meedoen aan onderzoek?

We willen zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om hun mening te geven. Daarom streven we ernaar om iedereen max. 2 keer per jaar mee te laten doen aan marktonderzoek op locatie. Je kunt wel zo vaak als je wilt meedoen aan onze online onderzoeken, online community ’s en smaaktesten op locatie.

Wat doet CG met mijn contactgegevens?

Wij gebruiken je contactgegevens voor geen enkel ander doel dan je uitnodigen voor marktonderzoeken van CG. Bij uitschrijven verwijdert CG je contactgegevens. Je contactgegevens worden niet aan derden verstrekt.

Hoe geef ik mijn vergoeding op bij de belastingdienst?

De vergoeding die je ontvangt voor deelname aan marktonderzoek, registreert CG als een onkostenvergoeding. Zolang je minder dan €170,- per maand aan onkostenvergoeding ontvangt, hoef je daarover geen belasting te betalen. Je bent zelf verantwoordelijk om iedere vergoeding die je ontvangt op te geven bij de Belastingdienst.

Worden mijn reiskosten vergoed?

Bij onderzoeken op locatie is de vergoeding die je ontvangt hoger dan bij onderzoeken waar je vanuit huis aan mee kunt doen. Wij bieden je een hogere vergoeding aan om jouw reiskosten te dekken. De reiskosten zijn dus bij de vergoeding inbegrepen.

Wij zullen altijd ons best doen om je te benaderen voor onderzoeken bij jou in de buurt. Zodat we je reiskosten kunnen minimaliseren en jij zo veel mogelijk overhoudt.

Wat bepaald de hoogte van de vergoeding?

De vergoeding die je ontvangt verschilt per onderzoek en wordt door onze opdrachtgevers bepaald. De vergoeding kan variëren van punten die je kunt verzilveren bij Bol.com voor het invullen van vragenlijsten voor online onderzoek tot 35 euro cash voor een groepsgesprek op locatie of 100 euro voor een workshop die een hele dag in beslag neemt. We vertellen je altijd vooraf in de uitnodiging wat de vergoeding voor dat onderzoek is.

Wanneer krijg ik mijn vergoeding?

Soms krijg je direct na afloop van een onderzoek de vergoeding in een envelop overhandigd. Andere keren wordt het onderzoek gehouden bij bedrijven, die zelf geen geld mogen uitreiken. In dat geval vraagt CG vooraf om je rekeningnummer en wordt het bedrag binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Dit wordt gedaan nadat je aanwezigheid door onze opdrachtgever is bevestigd. Als je de beloning 10 werkdagen na deelname nog niet hebt ontvangen, adviseren wij contact op te nemen. Wij zullen dan samen met je uitzoeken wat er aan de hand is en de vergoeding z.s.m. naar je overmaken als je hier recht op hebt.

Wat kan ik vlak voor het meedoen aan een onderzoek op locatie verwachten?

Een dag voor het onderzoek herinneren we je persoonlijk aan jouw afspraak. Een van onze medewerkers neemt telefonisch contact met je op om te vragen of alles duidelijk is. Als je telefonisch niet bereikbaar bent sturen we je een mail of whatsapp. Die moet je beantwoorden om je komst te bevestigen.

Ik kan niet meer meedoen aan een onderzoek op locatie waarvoor ik ben ingedeeld. Wat moet ik doen?

Als je hebt gereageerd op een onderzoek en er is een afspraak gemaakt en een bevestigingsmail gestuurd, dan wordt er op je komst gerekend: er zijn kamers gereserveerd, onderzoekers zitten voor je klaar en de hapjes en drankjes staan op tafel.

Wij begrijpen echter ook dat je een druk leven leidt en dat het soms voor kan komen dat je een dubbele afspraak maakt of dat er iets dringends tussendoor komt. Mocht dit het geval zijn, bel ons dan zo snel mogelijk zodat wij nog iemand anders kunnen uitnodigen in jouw plaats!

Bel je buiten onze openingstijden? Spreek dan onze voicemail in waarin je duidelijk aangeeft wie je bent en voor welk onderzoek je wanneer een afspraak hebt staan. Dan melden wij je de volgende ochtend om 9.00 uur af en sturen we je ter bevestiging een mail waarin we de afspraak annuleren. Je kunt ook een mail sturen naar info@cgresearch.nl waarin je deze gegevens vermeld.

Een volgende keer nodigen wij je net zo graag weer uit voor een ander onderzoek.

Ik ben benaderd om mee te doen aan een onderzoek op locatie. Ik heb de vragenlijst ingevuld maar wordt niet ingedeeld, waarom niet?

Bij sommige onderzoeken zijn er maar een klein aantal plekken beschikbaar, terwijl er tientallen mensen graag mee willen doen. Ook moeten we meestal zorgen voor een goede verdeling over mannen en vrouwen, jongeren en ouderen, liefhebbers en critici. Hierdoor kan het voorkomen dat je voor populaire onderzoeken niet ingedeeld wordt.

Hoe vaak kan ik meedoen aan marktonderzoek?

In principe kan je twee keer per jaar meedoen aan een onderzoek op locatie. Aan online onderzoeken en aan smaaktesten kan je vaker meedoen.

Hoe wordt mijn afspraak bevestigd?

Als we een afspraak met je hebben gemaakt voor een onderzoek op locatie, dan ontvang je een bevestigingsmail met datum, tijd en locatie details.

Hoe word ik benaderd om mee te doen aan onderzoek op locatie?

Op je persoonlijke pagina zie je welke onderzoeken er de komende periode beschikbaar zijn. Daarnaast zoeken wij zelf naar dé perfecte kandidaat voor een onderzoek. Als wij jou gevonden hebben sturen wij per e-mail een uitnodiging, waarop je kunt reageren. Voor onderzoeken waar veel mensen voor nodig zijn, sturen wij een SMS om je erop te attenderen dat jij mee kunt doen. Soms bellen wij direct om te vragen of je zin en tijd hebt om aan het onderzoek mee te doen.

Waar vinden de onderzoeken op locatie plaats?

De onderzoeken op locatie worden gehouden door heel Nederland. In de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven maar ook in middelgrote steden en dorpen. Jij wordt uitgenodigd voor onderzoeken op locatie bij jou in de buurt. De onderzoeken vinden plaats op het kantoor van onze opdrachtgevers, op onze onderzoekslocaties in Amsterdam of Amersfoort of een andere goed bereikbare locatie die onze opdrachtgever heeft geregeld.

Aan wat voor onderzoeken kan ik meedoen?

Je kunt aan drie soorten marktonderzoek meedoen:

  • Online onderzoek: Je ontvangt een online vragenlijst waarin jij je mening geeft over nieuwe reclames, producten en diensten. Je kunt dat gemakkelijk vanuit huis of onderweg doen op een tablet, smartphone of desktop. Op een moment dat het jou uitkomt.
  • Onderzoek op locatie: Je wordt benaderd om mee te doen aan een gesprek op locatie. Je gaat naar een centraal gelegen locatie bij een onderzoeksbureau of je bezoekt het bedrijf dat het product of de dienst aan het ontwikkelen is. Soms ga je samen met andere deelnemers en de onderzoeker in gesprek, soms ga je rechtstreeks in gesprek met de onderzoeker. Een andere keer vragen we je nieuwe biersoorten, frisdranken, toetjes, chips of andere producten te proeven en te beoordelen.
  • Community onderzoek: Je logt regelmatig in op een online forum, waar je in gesprek gaat met andere mensen die zich hebben aangemeld. Dit forum kan bijvoorbeeld gaan over verzorgingsproducten, jonge kinderen, televisieprogramma’s, studiekeuze, zakelijke dienstverlening. Wil je voor een specifiek soort onderzoek niet benaderd worden? Dan kan je dit aangeven op je persoonlijke pagina.
Waarom zou ik mij inschrijven?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen zoals jij. Door jouw inschrijving weten we voor welke onderzoeken we je kunnen uitnodigen. Dat doen we op jouw persoonlijke pagina en per mail, SMS of telefoon. Daar staat een aantrekkelijke beloning tegenover.

Welke persoonlijke gegevens worden gevraagd bij mijn inschrijving?

Bij je inschrijving worden vragen gesteld over je leeftijd, de samenstelling van je huishouden, je woonplaats. We zijn ook benieuwd naar waar jij en/of je partner werken. Onze opdrachtgevers zijn vaak benieuwd hoeveel een huishouden te besteden heeft. Daarom vragen wij je ook naar het gemiddeld jaarinkomen van je huishouden. We hebben gemerkt dat sommige mensen moeite hebben met het beantwoorden van die vraag. Als je daar liever geen antwoord op geeft, dan kan je ervoor kiezen dit niet met ons te delen. Met de informatie die je ons bij de inschrijving geeft, kunnen we precies bepalen welke onderzoeken bij jou passen. Zo kunnen we je gericht benaderen en krijg je geen vragen over onderzoeken die niet bij je passen.

Wat wordt er met mijn mening gedaan?

De opdrachtgevers van CG gebruiken jouw mening om onderbouwde keuzes te maken. Dit kan gaan om een verpakking of reclame maar ook over de manier waarop een hypotheekgesprek wordt gevoerd. Jouw mening draagt bij om producten en diensten die jij gebruikt, te verbeteren. Je doet altijd anoniem mee. Dus in rapportages zal je nooit, zonder dat er uitdrukkelijke toestemming aan je is gevraagd, genoemd worden met naam en toenaam.

Wat zijn mijn verantwoordelijkheden als panellid?

Als panellid verwachten wij drie dingen van je: dat je altijd onze vragen eerlijk beantwoord, dat je voor een onderzoek op locatie 10 minuten van tevoren aanwezig bent en dat je enthousiast meedoet aan het onderzoek.

Wat moet ik doen als ik een periode niet beschikbaar ben?

Als het je een keer niet uitkomt, dan reageer je gewoon niet op de uitnodiging per mail of de onderzoeken op de persoonlijke pagina. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens een drukke periode op je werk ook even niet op de uitnodigingsmails reageren.

Wil je een bepaalde periode helemaal niet benaderd worden (bijvoorbeeld als je op vakantie gaat) stuur dan een mail naar info@cgresearch.nl met de datum waarop je vertrekt en de datum waarop je terugkomt.

Hoe kan ik mezelf uitschrijven?

Je kunt uitschrijven door te klikken op de link onderin de uitnodigingsmail, of door jezelf uit te schrijven op je persoonlijke pagina. Je gegevens worden dan binnen 48 uur uit onze database verwijderd. Per mail bevestigen wij jouw uitschrijving. Je zult dan niet meer benaderd worden.