A good year: > ★★★★ en 10.000 extra panelleden

Het is december en het einde van het jaar is in zicht. Dit is het moment om terug te blikken op de afgelopen maanden en wij kunnen stellen dat 2018 een geweldig jaar was. Van de meest uitdagende en leuke selecties, niet alleen in Nederland maar over heel de wereld. De introductie van onze nieuwe diensten CG Professionals en CG Flex, tot de gezellige lunches en borrels op onze locaties in Amsterdam en Amersfoort.

De klanttevredenheid is voor CG een belangrijke graadmeter en dit jaar hebben jullie onze diensten enorm goed gewaardeerd met gemiddeld >4 van de 5 sterren. In 2019 is het een speerpunt om dit te continueren.

Verdere groei van ons panel (10.000 nieuwe leden sinds begin 2018) en verdere ontwikkeling van het deelnemer dashboard zijn daar onderdeel van.

Al met al willen wij zeggen: bedankt dat je onze klant bent! Voor nu wensen wij je alvast heel fijne feestdagen en kijken wij uit naar een succesvol 2019 met voorspoedige samenwerkingen.

Team CG

Nieuws

  • CG voor KWF

CG zet zich in voor KWF Kankerbestrijding

CG Research doneert voor elke nieuwe aanmelding één euro aan KWF Kankerbestrijding. Vanaf vandaag tot 19 april, Goede Vrijdag, maakt CG één euro over naar het KWF Kankerbestrijding per nieuw ingeschreven respondent. Daarnaast doneert [...]

  • CG Venues livestream

Nieuw: Livestream bij CG Venues

Op onze CG Venues faciliteren wij graag jouw onderzoek, training of vergadering. Het kan natuurlijk altijd eens voorkomen dat jouw klant of deelnemer niet aanwezig kan zijn op locatie. Daarom hebben wij nu ook [...]

2019-02-26T13:42:50+00:00

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x