App of website verbeteren en laten testen door jouw doelgroep?

Steeds vaker worden er applicaties ontwikkeld voor allerlei verschillende doeleinden, zo ook voor navigatie en informatievoorziening op locaties. Onze klant, een pretpark, wilde graag hun design van een nieuwe app laten testen door consumenten. Zo wilden zij te weten komen waar er nog ontwikkelingen plaats moesten vinden. Is de app gebruikersvriendelijk onder de diverse groepen gebruikers? Is de legenda voor iedereen duidelijk?

CG kan uiteraard UX-onderzoek faciliteren in een lab, maar voor dit specifieke onderzoek was het wijs om de respondenten de app te laten ervaren. Daarom selecteerden wij 10 respondenten, waaronder 6 ouders, 2 jong volwassenen en 2 tieners om de app te gebruiken gedurende hun bezoek aan het pretpark. Als vergoeding boden wij hen toegangskaarten voor het hele gezin aan.

Met een doorlooptijd van 2 weken en een budget van 800 euro hebben 10 respondenten de concept-app kunnen ervaren en hun feedback gegeven. Hierdoor heeft de klant nu inzicht welke verbeterpunten er nog zijn binnen de app.

Wil jij ook jouw app of website verbeteren en laten testen door jouw doelgroep? Neem contact op met Sanne Bakker via +31(0)228 563954 of mail naar sanne.bakker@cgselecties.nl en laat je adviseren over de mogelijkheden. Of kijk voor meer informatie op cgselecties.nl/respondenten

app-testen
2019-01-09T14:21:19+00:00

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x