Einde van de CG Venues niet van onze locatiediensten

Het valt ons zwaar omdat we ontzettend mooie locaties hebben gerealiseerd,maar het besluit is genomen: per 31-12-2019 sluiten de CG Venues in Amsterdam en Amersfoort. We dragen het contract over aan nieuwe huurders. Dit betekent niet dat we je niet meer helpen met je locaties. Daarover later meer.

CG Venues_De Voorkamer
Meedoen aan marktonderzoek_Geld verdienen met je mening_CG Research

Waarom stoppen?

We merkten dat we steeds afhankelijker zijn van niet onderzoek gerelateerde verhuur. Het hosten van vergaderingen en trainingen vraagt echter een andere focus en draagt niet bij aan waar CG Research mee bezig wil zijn, heel goed in is en nog beter in wil worden: marktonderzoek.

Waar kan ik nu terecht voor mijn onderzoekslocaties?

Nog steeds biedt CG deelnemers aan in combinatie met een locatie. We werken nauw samen met onze onderzoeklocatie specialist: Inview. Hun locaties in Amsterdam, Amersfoort en Rotterdam zijn recent helemaal state-of-the art gemaakt.

Tot 31-12-2019 bellen we naar onze collega bij CG Venues om een optie te nemen voor jouw onderzoek. Daarna doen we dit bij Inview. Net zoals nu zoeken we een alternatief als er geen beschikbaarheid is. Wij regelen dus nog steeds je locatie.

CG Flex

De kracht van focus

Deze stap betekent voor ons dat we tijd, geld en mensen vrijmaken om onze onderzoek gerelateerde diensten verder te ontwikkelen. Denk aan de groei van ons panel, tijd voor product innovatie en investering in onze mensen.

Wij gaan vol energie verder bouwen aan een CG Research dat uiterst relevant is voor jou en waar jij terecht kunt met jouw onderzoek gerelateerde behoeften.

Mocht je nog vragen hebben dan vernemen we graag van je.

Merik te Grotenhuis
Merik te GrotenhuisManaging Director