Verwacht: CG Klantomgeving

Om CG in de toekomst modern en vooruitstrevend te houden, zijn we bezig met een slag te maken in ons proces en systeem.

Samen met Holder en JAMBO bouwen we verschillende nieuwe portals, waaronder een nieuwe klantomgeving en een nieuwe respondentomgeving.

De klantomgeving wordt gemaakt voor en door jullie. Het is een omgeving waar jullie kunnen inloggen. In eerste instantie om de status van je projecten te bekijken, realtime deelnemerslijsten op te vragen en terugkoppelingen te kunnen geven. Later komt daar nog de mogelijkheid bij om projecten via de portal op te starten en facturatie af te handelen. We werken hierin met Holder in sprints en betrekken diverse klanten. Zo hebben we tot nu toe feedback meegenomen van o.a. Mare Research, Ruigrok Netpanel en TamTam. De bedoeling is om begin volgend jaar de 1e versie van de klantomgeving live te hebben staan! Uiteraard horen jullie er dan meer over.

De respondentomgeving wordt gebouwd voor onze respondenten. Hierin kunnen ze sneller inloggen en overzichtelijker bekijken aan welke projecten ze kunnen deelnemen. Daarnaast komt er een integratie met Facebook om makkelijker te kunnen reageren op onderzoeken. CG doet dit om het meedoen aan onderzoek voor respondenten zo leuk en laagdrempelig mogelijk te houden. Dit resulteert in een grotere poule van respondenten en dus betere deelnemers voor jouw onderzoek!

Vragen over de klant- of respondentomgeving? Contact dan Marcel Paquay of Noortje van Straalen (marcel.paquay@cgselecties.nl / noortje.vanstraalen@cgselecties.nl)

2019-01-02T10:46:15+00:00

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x