Zeepkistlunch met inspirerende spreker

CG organiseert eens per kwartaal een zeepkistlunch. Wij nodigen een inspirerende spreker uit die ons wat komt vertellen over een bepaalde ervaring, overwinning of uitdaging. Met als doel om te inspireren, nieuwe inzichten te generen en de CG kernwaarden uit te lichten.

Creëer je eigen gave baan

Deze week ontvingen wij Lianne Steenkamp als spreker, dochter van collega Atie. Met haar passie voor filmen en natuurbehoud hebben Lianne en haar Zuid-Afrikaanse man Will hun leven gewijd aan het produceren van bijzondere natuurfilms voor o.a. National Geographic en de BBC. Haar verhaal sluit naadloos aan bij CG’s kernwaarde “creëer je eigen gave baan”.

Lianne vertelde over hoe ze als student aan de filmacademie in Utrecht een stage in Zuid-Afrika regelde en vervolgens nooit meer terug wilde. Over haar droom om natuurgetrouwe wildlife films te produceren en het doorzettingsvermogen dat je daarvoor nodig hebt.  Als jouw motivatie sterk genoeg is dat dat anderen aan steekt om je te helpen.

Natuurbehoud met Vanishing Kings Foundation

Lianne heeft de stichting Vanishing Kings Foundation opgericht. Deze stichting streeft ernaar om het behoud van de woestijnleeuwen in Namibië te garanderen door conflicten tussen mens en dier op te lossen. CG steunt de stichting en zal dit jaar het goede doel bij verschillende acties betrekken. Wij blijven je hierover de op hoogte houden.

Lianne in Floortje naar het einde van de wereld

Benieuwd naar het verhaal van Lianne? Floortje Dessing heeft haar opgezocht voor het programma ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’ dat is terug te kijken via NPO Start.

floortje dessing lianne steenkamp

Lianne’s verhaal was ontzettend indrukwekkend en inspirerend en we hebben veel kunnen leren van haar relativeringsvermogen en lef. We wensen haar veel succes bij het beschermen van deze unieke dieren en we hopen met succesvolle acties een flinke financiële bijdrage te doen dit jaar.

Nieuws

Steeds meer onderzoek naar e-bikes

In het straatbeeld zien we de aanwezigheid van de e-bike al enorm toenemen. Het zijn al lang niet meer de mensen die moeite hebben met fietsen die voor elektrisch gaan. De markt gaat [...]

  • CG heeft een koppeling geprogrammeerd met ‘Optimal workshop’

In-house UX onderzoek met Optimal workshop

CG heeft een koppeling geprogrammeerd met ‘Optimal workshop’ Een tree test, first click test or card sort; allemaal manieren om met Optimal Workshop je UX onderzoek te doen met een grotere hoeveelheid deelnemers. UX [...]

  • Universiteiten CG Research

Universiteiten kiezen voor CG Research

Wij zijn trots dat universiteiten zoals Wageningen University (WUR), TU Delft, Radboud Universiteit en Leiden University (Leiden Law School) kiezen voor CG Research als partner bij de uitvoer van hun onderzoeken. Promovendi en [...]