It is all in the name: CG Research

Na 16 jaar nemen we afscheid van ‘CG Selecties’ als bedrijfsnaam. Die naam heeft slechts betrekking op een deel van onze activiteiten ‘het selecteren van deelnemers voor kwalitatief onderzoek’. De laatste jaren houdt CG zich ook bezig met het aanbieden van onderzoekslocaties, online onderzoek en professionals die onderzoek gerelateerde diensten kunnen verlenen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een naam die het geheel van deze activiteiten beter dekt.

In die zoektocht zijn we uitgekomen bij…..CG Research.

Dit is een naam die een betere paraplu vormt voor de activiteiten van CG. De toevoeging ‘Research’ geeft daarbij duiding aan wat we doen en zeker ook voor het toenemende aantal buitenlandse klanten. Dit betekent dus niet dat we de inhoud van onze diensten aan gaan passen.
Het faciliteren van onderzoek blijft onze belangrijkste activiteit. Dit bieden we onder één dak aan. Hierbij blijven we 5★★★★★ dienstverlening nastreven, nemen de verantwoordelijkheid voor een goed resultaat en gaan we voor veel werkplezier. Dit doen we vanaf 1 januari 2019 onder de naam: CG Research, your one stop research shop.

Nieuws

  • CG voor KWF

CG zet zich in voor KWF Kankerbestrijding

CG Research doneert voor elke nieuwe aanmelding één euro aan KWF Kankerbestrijding. Vanaf vandaag tot 19 april, Goede Vrijdag, maakt CG één euro over naar het KWF Kankerbestrijding per nieuw ingeschreven respondent. Daarnaast doneert [...]

  • CG Venues livestream

Nieuw: Livestream bij CG Venues

Op onze CG Venues faciliteren wij graag jouw onderzoek, training of vergadering. Het kan natuurlijk altijd eens voorkomen dat jouw klant of deelnemer niet aanwezig kan zijn op locatie. Daarom hebben wij nu ook [...]

2019-02-26T13:42:04+00:00

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x