Marktonderzoek in Masterchef-setting

Hoe gebruiken consumenten nou werkelijk smaakmakers tijdens het koken? Je kan ze het vragen te vertellen, maar je kan ze ook vragen het te laten zien. CG heeft voor haar klant, een producent in smaakmakers, vier mannen en vier vrouwen met affiniteit voor koken met groenten uitgenodigd om deel te nemen aan een bijzonder onderzoek. Hen werd gevraagd langs te komen op kantoor van de klant en spontaan een gerecht te koken in een masterchef-setting. Hierbij konden ze koken met verschillende soorten vlees/vis/pasta’s en brood. Gedurende deze sessie werd geobserveerd hoe de respondenten hun gerecht op smaak brachten.

Met 1 week rekruteringstijd en een budget van 1.450 euro heeft onze klant het consumentengebruik van smaakmakers met eigen ogen kunnen aanschouwen. Hiermee zijn er waardevolle inzichten op gedaan, om de doelgroep beter te kunnen aanspreken.

Wil jij ook inzicht over hoe jouw doelgroep jouw product toepast in het dagelijks leven?  Neem contact op met Jolanda Slim via +31(0)228 563954 of mail naar jolanda.slim@cgselecties.nl en laat je adviseren over de mogelijkheden. Of kijk voor meer informatie op cgselecties.nl/respondenten

Marktonderzoek in Masterchef-setting
2018-12-19T10:35:11+00:00

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x