Onderzoeksdoel
Een bekende Nederlandse producent van koekjes en tussendoortjes wil graag op de hoogte blijven van de veranderingen in de markt en de voorkeuren van consumenten.

Category tracker
CG Online levert deze producent een category tracker waarbij jaarlijks 1.500 consumenten vragen beantwoorden over de aanschaf en voorkeur van deze producten.

Overzichtelijke resultaten in stijl van de opdrachtgever
CG’s Research Consultant Floris Leupen is tijdens dit traject de vaste contactpersoon. Hij checkt de onderzoeksopzet, adviseert en scherpt in overleg de vragenlijst aan. Alle resultaten van dit jaar worden overzichtelijk vergeleken met eerdere jaren. Gepresenteerd in de stijl van de opdrachtgever zodat de resultaten meteen intern gedeeld kunnen worden.

Met een doorlooptijd van 2 weken per meting voor een scherpe prijs heeft onze opdrachtgever jaar in jaar uit een helder beeld van de markt en kan hierop inspelen met producten en verpakkingen.

Wil jij ook de veranderingen in jouw markt meten? Laat Floris Leupen een offerte op maat opstellen. Bel hem voor een adviesgesprek op +31(0)228 563954 of mail floris.leupen@cgresearch.nl

Nieuws

  • Consumer Connects

Consumer Connects

Concepten snel checken bij je doelgroep? Innovaties zijn gebaseerd op belangrijke inzichten in wat consumenten willen en nodig hebben. Dus begin bij het begin, connect met je consumenten. Zie ze, hoor ze en [...]