Over de grens met jouw merk

Dat Hollanders van kaas houden, is algemeen bekend. Hoe beleven onze onderburen dit zuivelproduct? Dit vroeg onze klant zich af toen zij overwogen om hun kaas op de Belgische markt te introduceren. CG hielp ze om hun vraag te beantwoorden door het uitvoeren van een kwalitatief onderzoek in België.

Met 3 weken doorlooptijd en een budget van 16.000 euro heeft onze klant meer data om hun antwoord te krijgen op hun afweging om te investeren in de introductie van het kaasmerk op de Belgische markt.

Wil jij ook met jouw merk de grens over en eerst zien of er behoefte en potentie is voor deze marktintroductie? Neem contact op met Jolanda Slim via +31(0)228 563954 of mail naar jolanda.slim@cgselecties.nl en laat je adviseren over de mogelijkheden. Of kijk voor meer informatie op cgselecties.nl/internationaal-onderzoek.

Nieuws

  • CG voor KWF

CG zet zich in voor KWF Kankerbestrijding

CG Research doneert voor elke nieuwe aanmelding één euro aan KWF Kankerbestrijding. Vanaf vandaag tot 19 april, Goede Vrijdag, maakt CG één euro over naar het KWF Kankerbestrijding per nieuw ingeschreven respondent. Daarnaast doneert [...]

  • CG Venues livestream

Nieuw: Livestream bij CG Venues

Op onze CG Venues faciliteren wij graag jouw onderzoek, training of vergadering. Het kan natuurlijk altijd eens voorkomen dat jouw klant of deelnemer niet aanwezig kan zijn op locatie. Daarom hebben wij nu ook [...]

2019-02-25T14:13:31+00:00

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x