Structurele aanwas jonge moeders in het CG panel

Voor een nieuw concept in de babyvoeding, was onze klant benieuwd naar de mening van jonge moeders; een vaak lastig te benaderen doelgroep. Door het opzetten van online en offline campagnes zorgt CG voor een structurele aanwas in benodigde doelgroepen. Zo hebben wijzelf jonge moeders op de werkvloer die meedenken over hoe we deze uitdagende doelgroep kunnen bereiken zowel online als offline. Voor dit project heeft CG 25 actieve deelnemers geworven en uitgenodigd om deel te nemen aan een online community. Vervolgens heeft er met zes moeders een Skype-interview plaatsgevonden, om dieper in te gaan op bepaalde aspecten.

Na rekruteringstijd van 2 weken en €3.200 budget heeft onze klant nu waardevolle insights over hun nieuwe concept en informatie om het product succesvol aan te passen en in de markt te zetten.

Wil jij ook waardevolle insight rechtstreeks van je doelgroep over het nieuwe product dat je hebt ontwikkelt? Neem contact op met Stefan Roosendaal via +31(0)228 563954 of mail naar stefan.roosendaal@cgselecties.nl en laat je adviseren over de mogelijkheden. Of kijk voor meer informatie op cgselecties.nl/respondenten

Structurele aanwas jonge moeders in het CG panel
2018-12-19T10:48:35+00:00

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x