Universiteiten kiezen voor CG Research

Wij zijn trots dat universiteiten zoals Wageningen University (WUR), TU Delft, Radboud Universiteit en Leiden University (Leiden Law School) kiezen voor CG Research als partner bij de uitvoer van hun onderzoeken.

Promovendi, Hoogleraren en Professors zijn experts op hun vakgebied, maar laten zich bij CG Research graag adviseren over hun steekproef en een goed en praktisch survey onderzoek.

In de afgelopen jaren hebben wij op diverse manieren bijgedragen aan (promotie)onderzoeken. In
eerste instantie zijn vooral de deelnemers voor kwantitatief onderzoek de reden waarom de universiteiten bij ons aankloppen. Ook deze ‘wetenschappelijke’ klanten stellen het op prijs dat wij ons ‘bemoeien’ met de opzet en aanpak van hun marktonderzoek:

 • Advies over steekproef en onderzoeksopzet
  Zelfs methodologisch onderlegde wetenschappers laten zich graag door ons adviseren over de steekproef en onderzoeksopzet. CG koppelt een gedegen aanpak aan praktische haalbaarheid.
 • Kritische blik op de vragenlijst – Jip en Janneke taal
  Een van de valkuilen bij wetenschappelijke studies is (te) ingewikkeld taalgebruik voor deelnemers aan het onderzoek. Wordt de vraag wel goed begrepen? Is het wel duidelijk wat er van de deelnemer verwacht wordt? CG Research kent en herkent deze valkuilen en adviseert over heldere en begrijpelijke alternatieven. Ook de indeling en lengte van de vragenlijst zijn belangrijk.
 • Uitvoering van veldwerk door experts
  Bij CG Research werken programmeurs en project managers met veel expertise. Zij ondersteunen bij het maken van een praktische, logische en foutloze vragenlijstopzet en vertalen die naar een online script.
  Onze experts zijn dagelijks bezig met vragenlijsten en vragenlijstsoftware. Zij zien oplossingen in routing en constructies waar anderen niet aan denken.

Meer weten? Neem contact op met CG’s Research Consultant Floris Leupen. Bel +31(0)228 563954 of mail floris.leupen@cgresearch.nl

Nieuws

2019-04-09T10:28:55+00:00

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x