Sinds kort versterkt Marloes team CG als projectcoördinator. Leer Marloes beter kennen in dit korte interview waarin zij vertelt over waarom Hendrik Groen een hilarisch boek is, haar ambitie om een bed en breakfast te openen en haar liefde voor de stad Haarlem.

Marloes! Wat leuk dat je ons team komt versterken. Hoe ben je bij CG terecht gekomen?
Ik kwam op Indeed de vacature projectcoördinator tegen en daarin werd alles benoemd wat ik zoek in een baan; namelijk projecten van A tot Z regelen.

Heb jij al een CG uitje meegemaakt en hoe heb je dat ervaren?
Mijn eerste CG uitje was de American Style borrel met Amerikaanse spelletjes en snacks. Ik vind het leuk dat CG naast hard werken, ook staat voor gezelligheid met collega’s. Zoals activiteiten buiten werktijd ondernemen. Zo heb ik afgelopen zaterdag meegedaan aan de Dam by Night, namens CG.

Heb jij een ambitie?
Ik zou ooit een eigen bed & breakfast willen runnen in een mooi oud pandje in Haarlem.

Wat zijn je hobby’s?
Ik houd van bakken zoals de Red Velvet laagjes-taart die ik had gebakken voor mijn eerste CG-uitje. Daarnaast bezoek ik graag musea van De Oude Meesters en ben ik fan van Van Gogh.

Wat is jouw favoriete plek op de wereld?
Het historische centrum van Haarlem.

Wanneer heb jij voor het laatst gehuild?
Ik kan helemaal inleven als ik films aan het kijken ben. De laatste was de film Breath met actrice Claire Foy.

Waar kunnen we jou voor wakker maken?
Een geroosterd broodje met een dikke laag boter en een nog dikkere laag hagelslag.

Welke boek zou volgens jou iedereen moeten lezen?
Ik heb op mijn laatste vakantie het boek van Hendrik Groen gelezen. Super grappige herkenbare momenten met droge humor beschreven. Echt een aanrader!

Nieuws

  • Consumer Connects

Consumer Connects

Concepten snel checken bij je doelgroep? Innovaties zijn gebaseerd op belangrijke inzichten in wat consumenten willen en nodig hebben. Dus begin bij het begin, connect met je consumenten. Zie ze, hoor ze en [...]