Patrick begint deze maand bij CG Venues als Hospitality Coordinator. Leer deze gastvrije man kennen. Een welkome aanvulling in ons overwegend vrouwelijke Venues team.

Patrick! Wat leuk dat je het CG Venues team gaat versterken. Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb eerst praktijkervaring opgedaan tijdens mijn opleiding MBO Hospitality Administration. Tijdens mijn bachelor Hotel en Hospitality Management heb ik ervaring opgedaan door te werken aan diverse business cases van een bedrijf. De afgelopen maanden heb ik een nieuw filiaal van de keten Happyhappyjoyjoy opgezet in De Amsterdamse Pijp. Dit innovatieve restaurant serveert Aziatische tapasgerechten en is primair gericht op de doelgroep millennials. Het ontvangen van restaurantgasten heb ik geoptimaliseerd met Formitable een systeem waarmee je efficiënt het bezoek van gasten kunt inplannen.

Wat ga jij doen bij CG Venues?

Ik ga het Team Venues managen en vergaderingen en trainingen op locatie faciliteren. Hierbij staat service en gastvrijheid bij mij voorop. Ik ga in mijn functie zo goed mogelijk de wensen van mijn klanten vervullen en stuur hierbij op een informele, prettige samenwerking.

Wat doe jij graag in je vrije tijd?

Ik ga tenminste één keer per jaar snowboarden. Hiervoor zet ik interessante routes uit waarbij ik ook off-piste ga. Daarnaast kook ik graag, het liefst gerechten uit de Italiaanse en Aziatische keuken. Ik zie recepten als inspiratie en geef hier mijn eigen draai aan.

Wat spreekt je aan in CG?

Ik heb in meerdere formele bedrijven gewerkt maar heb gemerkt dat een jasje-dasjecultuur niet bij mij past. CG heeft een fijne open informele sfeer.

Kennis maken met Patrick? Neem contact op via patrick.bruggeman@cgresearch.nl bel +31(0)20-4200078 of kom langs op de Prins Hendrikkade. De koffie staat klaar!

Nieuws

  • LocatieTour CG Venues (3)

LocatieTour Amersfoort

Voel je thuis bij CG Venues Maandag 24 juni gingen 50 eventplanners mee met de LocatieTour in Amersfoort. Ze bezochten 10 locaties waaronder onze CG Venues op de Kleine Haag. Rond 4 uur [...]

  • CG Venues livestream

Nieuw: Livestream bij CG Venues

Op onze CG Venues faciliteren wij graag jouw onderzoek, training of vergadering. Het kan natuurlijk altijd eens voorkomen dat jouw klant of deelnemer niet aanwezig kan zijn op locatie. Daarom hebben wij nu ook [...]