Welkom bij CG Simone Beets!

Sinds kort versterkt Simone Beets team CG als projectcoördinator. Leer Simone beter kennen in dit korte interview waarin zij vertelt over haar Facebookpagina met 140.000 volgers, de negendaagse trektocht door Nepal en haar passie voor gezonde voeding.

Simone! Wat leuk dat je ons team komt versterken. Wat heb je hiervoor gedaan?
Ik ben na mijn bachelor Media en Entertainment Management begonnen bij SocialBlue. Dit bedrijf is specialist in leadgeneratie op Facebook. Hier heb ik twee jaar gewerkt aan effectieve campagnes waaronder het opzetten van een Facebookpagina “Gek op baby’s” voor de doelgroep jonge moeders. Deze pagina wordt o.a. ingezet voor leadgeneratie voor de blije doos. Ik ben trots op de 140.000 volgers en 150.000 likes van de pagina.

Wat ga jij doen bij CG?
Als projectcoördinator ga ik respondenten werven en selecteren voor kwalitatief marktonderzoek. Daarnaast ga ik het panel van CG uitbreiden door het opzetten van social media campagnes. Vooral het werven van lastig te benaderen doelgroepen is de uitdaging voor mij.

Wat doe jij het liefste in je vrije tijd?
Ik houd van reizen, het liefst naar landen in Azië. Mijn laatste avontuur door de bergen van Nepal smaakt naar meer. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in gezonde voeding en coach ik anderen bij het creëren van een actieve en gezonde lifestyle.

Wat spreekt je aan in CG?
De platte hiërarchie op de werkvloer. Geen lagen met managers boven je maar samen aan het werk in een jong en gezellig team.

Nieuws

Dinsdag 21 mei: CG ZZP event

Wil jij als ZZP-er ook meer te weten komen over hoe je je mannelijke en je vrouwelijke eigenschappen het beste in kan zetten bij het ondernemen, kom dan naar het CG ZZP event: Genderneutraal [...]

CG laat zich inspireren door wildlife filmmaker

Zeepkistlunch met inspirerende spreker CG organiseert eens per kwartaal een zeepkistlunch. Wij nodigen een inspirerende spreker uit die ons wat komt vertellen over een bepaalde ervaring, overwinning of uitdaging. Met als doel om te inspireren, nieuwe [...]

  • Universiteiten CG Research

Universiteiten kiezen voor CG Research

Wij zijn trots dat universiteiten zoals Wageningen University (WUR), TU Delft, Radboud Universiteit en Leiden University (Leiden Law School) kiezen voor CG Research als partner bij de uitvoer van hun onderzoeken. Promovendi, Hoogleraren [...]

2019-02-25T13:36:33+00:00

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x