ZZP klantevent: Workshop effectiever communiceren

Vandaag faciliteerde het Venue-team een workshop voor onze ZZP-klanten op onze bijzondere locatie te Amsterdam. De gasten werden ontvangen met een zelfgemaakte lunch in het thema van de nazomer, waar van genoten werd op ons dakterras met uitzicht op de skyline van Amsterdam.

De workshop vond plaats in The Loft: dé ideale plek voor een creatieve workshop. Hier woonden de ZZP-klanten samen met enkele enthousiaste CG-ers de workshop ‘Effectiever Communiceren’* door Joost Knigge van Spiff bij.

De workshop bestond uit een speedcursus DISC, waarbij op een interactieve manier het model werd ontdekt en vormgegeven. Vervolgens werd dit geconcretiseerd door te oefenen met klantcases. De deelnemers van de workshop coachten elkaar en zo werd voor iedereen duidelijker hoe zij beter op de behoeften en voorkeuren van hun klanten konden inspelen.

Aan het einde van de leerzame middag, werd er afgesloten met een hapje en een drankje in het oktoberzonnetje op het dakterras.

Ook een workshop of creatieve sessie geven in onze Loft? Neem voor meer informatie contact op met Lisanne of Renske via +31(0)20 42 00 078 of venues@cgselecties.nl

*Workshop ‘Effectiever communiceren (Joost Knigge van Spiff): Inzicht krijgen in je eigen voorkeursgedrag en dat van een ander, om zo de verschillen beter te hanteren en effectiever te communiceren.

CG ZZP herfst event
CG ZZP herfst event
CG ZZP herfst event
CG ZZP herfst event
2018-10-16T15:04:42+00:00

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x