Onze klant wilde voor haar onderzoeksvraag graag in contact komen met haar consumenten in Drenthe. In stad en land kennen wij onze weg. Dus ook voor deze klus, draaiden wij onze hand niet om en selecteerden wij de juist respondenten. Voor de veldwerkdag was ook een geschikte onderzoekslocatie in Drenthe gewenst. CG Flex regelt dit graag.

In goed overleg werd gekeken wat er nodig was om in alle behoeften te voorzien en hoe wij dezelfde service konden bieden als op onze eigen onderzoeklocaties. Er werd gezorgd voor opnamen van de interviews, mogelijkheid tot meekijken en de aanwezigen werden voorzien van drankjes en snacks. Duidelijke communicatie vooraf en tijdens het onderzoek zorgden er voor dat alle partijen wisten wat zij konden verwachten.

Op de dag zelf is één van onze ervaren gastvrouwen naar Drenthe gegaan ter ondersteuning en voor het directe contact met de collega’s van CG in Hoorn. Hierdoor kon onze klant zich richten op het onderzoek.

Na 1 dag veldwerk en 2.700 euro budget weet onze klant nu de mening van haar consumenten in Drenthe. Wil jij ook onderzoek doen door heel Nederland? Neem contact op met Lisanne Jong via +31(0)20 42 00 078 of mail lisanne.jong@cgselecties.nl en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Nieuws

  • Lisanne_CG-Research

Welkom bij CG Lisanne Bakker!

Lisanne gaat aan de slag als projectcoördinator bij CG. Ze gaat respondenten selecteren voor marktonderzoek. Leer dit reislustige type kennen en lees over haar tijd in Antalya en de reizen die ze heeft gemaakt. [...]