Organiseer jij regelmatig een bepaalde bijeenkomst of evenement? Dan is het fijn om een vaste locatie en vast contactpersoon te hebben die weet wat jij nodig hebt. Bij CG Venues denken wij graag met je mee en kan je gemakkelijk vooruit boeken, om zo gegarandeerd een ruimte tot je beschikking te hebben.

Zo heeft een detacheringsbureau in Amsterdam maandelijks een kick-off met de nieuwe recruits om hen welkom te heten en hen van de benodigde informatie te voorzien. Op de vrijdagochtend wordt de groep verwelkomt in onze huiskamer The Loft, waar men in een comfortabele omgeving plaats kan nemen, onder het genot van een cappuccino of muntthee.

Gedurende deze sessie krijgen zij een presentatie in (letterlijk) de luie stoel of op een van onze banken. De nieuwe recruits voelen zich bij de Venues snel op hun gemak en krijgen natuurlijk een onvergetelijke ervaring mee: want zo’n uitzicht over Amsterdam vergeet je niet snel!

Ben jij ook geïnteresseerd in een samenwerking voor jouw vaste evenement in een van onze ruimtes? Neem contact op met venues@cgresearch.nl of bel naar +31(0)20-4200078.

The-Loft CG venues

Nieuws

  • Lisanne_CG-Research

Welkom bij CG Lisanne Bakker!

Lisanne gaat aan de slag als projectcoördinator bij CG. Ze gaat respondenten selecteren voor marktonderzoek. Leer dit reislustige type kennen en lees over haar tijd in Antalya en de reizen die ze heeft gemaakt. [...]