Panel en keurmerken

Panel en keurmerken2019-03-06T07:44:46+00:00

De kracht van onze werving en selectie

In 15 jaar zorgvuldig opgebouwd

Het panel is grotendeels zelf opgebouwd door onze panelleden. Vroeger via mond-tot-mond reclame waarbij een CG panellid enthousiast werd van een onderzoek en anderen aanbracht. Dat is tegenwoordig nog steeds zo, alhoewel nu steeds meer panelleden zich via social media inschrijven. Gedurende 15 jaar heeft CG ook een aantal andere panels overgenomen, zoals het RVR-panel, het YoungWorks jongeren-panel & het Van Hellemond & Co-panel. Dit bij elkaar heeft geleid tot een levendig en betrokken panel met 22.000 actieve leden!

Een rijk en veelzijdig panel

Het panel van CG wordt ingezet voor allerlei vormen van onderzoek. Van kwalitatieve focusgroepen tot online enquêtes, van grootschalige smaaktesten tot online communities. Doordat het panel ingezet wordt voor verschillende onderzoeksmethodieken, weten wij veel van onze panelleden. Naast de standaard socio – demografische gegevens weten wij ook details over productgebruik. Met deze rijke database kunnen wij jouw doelgroep specifiek benaderen.

Zuinig op ons panel

CG gaat zorgvuldig om met het panel. Wij zijn ISO gecertificeerd voor ons panelbeheer, monitoren op continue basis de tevredenheid van onze panelleden en vragen hen actief om feedback en verbeterpunten. Onze panelmanagers zijn daarnaast dagelijks bezig met het uitbreiden van het panel. Naast selecteren uit ons eigen panel zijn wij bedreven in het werven van respondenten via social media campagnes, straatwervingen, aanbrengacties en uit klantlijsten.

Kwaliteit en keurmerken

Onze 3 ISO certificeringen (voor panelbeheer, het kwalitatief onderzoeksproces en het kwantitatief onderzoeksproces), het Research Keurmerk en lidmaatschap van de MOA, FairData en Esomar getuigen van een geoptimaliseerd proces en strakke kwaliteitsprocedures.

  • Eigen groot betrokken panel

  • ISO 20252 certificaat voor het kwalitatief onderzoeksproces

  • ISO 20252 certificaat voor het kwantitatief onderzoeksproces

  • ISO 26362 certificaat voor panelbeheer

  • Het Research Keurmerk FairData en lidmaatschap van de MOA

  • Esomar internationaal keurmerk

Keurmerken

Meer weten over onze kwaliteitsbeheersing?

Bryan van Klaveren
Bryan van KlaverenManager Operations
Bryan is als projectmanager verantwoordelijk voor de kwalitatieve projecten bij CG. Hij bepaalt de strategie van de werving en zet gericht acties uit om van de projecten een succes te maken.
Niels Vertelman
Niels VertelmanScripter
Niels werkt sinds 2007 bij CG en is verantwoordelijk voor het scripten van kwalitatieve en kwantitatieve projecten. Daarnaast ondersteunt hij de projectmanagers en de Client Service Managers.

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x