Verpakkingstest in Italië, Frankrijk en Duitsland2018-05-30T12:21:52+00:00

Project Description

Verpakkingstest in Italië, Frankrijk en Duitsland

Een levensmiddelenfabrikant wil een verandering aan een verpakking doorvoeren. Het merk is zowel in Italië, Frankrijk als Duitsland actief. De marketeers willen de verandering in de drie landen toetsen.

Skype connect biedt uitkomst. CG heeft met lokale moderators in Italië, Frankrijk en Duitsland consumenten gevonden die het betreffende product gebruiken. Binnen een week konden de marketeers per land met 7 consumenten Skype gesprekken houden. Gewoon vanuit Nederland.

De gesprekken gaven de marketeers snelle, lean & mean insights. Ze wisten in welke richting ze het product moesten veranderen en wat lokale consumenten daarvan vonden.

Het onderzoekstraject was 1,5 week. CG voerde het onderzoek in drie landen uit voor €2.500,-

Cases

Meer weten? Neem contact met ons op!

Arjan Veninga
Arjan VeningaManaging Director
Blije klanten, blije collega’s, dag in en dag uit is Arjan als managing director bezig om dit samen met het team voor elkaar te boksen. Zijn ervaring bij bedrijven als KPN en Kamer van Koophandel komt dan handig van pas.
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager
Jolanda vindt het leuk om met aandacht voor jou als klant kwaliteit te leveren. Het doet haar goed als ze het gevoel heeft dat ze mee kan denken en zo de beste respondenten heeft kunnen leveren.

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x