Project omschrijving

Een flexibele bijbaan in Hoorn of Amsterdam-Oost?

Ben je student of doe je een tussenjaar en ben je op zoek naar een leerzame werkomgeving? Kom dan werken als projectmedewerker! In deze functie ga jij bij ons op kantoor deelnemers werven voor kwalitatief marktonderzoek. Jij zorgt voor de perfecte match tussen de wensen van de klant en de deelnemer; zo zorg jij voor blije klanten en respondenten! Deze marktonderzoeken gaan over uiteenlopende onderwerpen. Doordat jij je in deze onderwerpen verdiept, word jij een echte alleskunner! 

Dit zoek jij in een functie

 • Een flexibele bijbaan naast je studie;

 • De mogelijkheid om overdag of in de avond te werken;

 • Een omgeving waar je proactief mag zijn eninitiatief tonen wordt aangemoedigd. 

 • Een leerzame functie voor een goede aanvulling op je cv.

Dit vragen wij van een projectmedewerker

 • Je bent een praktische uitvoerder;

 • Je kunt snel nieuwe informatie opnemen en schakelen;

 • Je beschikt over hbo/wo werk- en denkniveau;

 • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar.

Een goed salaris en veel flexibiliteit

Vacature
 • Een marktconform salaris met groeipotentie;

 • Werken in een gezellig en jong team;

 • Een platte hiërarchie op de werkvloer;

 • Een organisatie met een open en informele sfeer;

 • Legendarische bedrijfsuitjes.

Wie wij zijn en wat wij doen

Ben jij een echte quiz-guruBak jij hele goede taarten of maak je slechte woordgrappen?  Dan hebben we goed nieuws. Naast dat je werk leuk moet zijn vinden we dat het ook leuk moet zijn op het werk.  We hebben graag mensen in ons team die niet bang zijn om iets nieuws uit te proberen, want: van fouten leer je. We hebben namelijk allemaal een gezamenlijk doel: in ieder marktonderzoek een rol spelen en meerwaarde bieden voor onze klanten. Met het team werken we samen in trajecten om service, vaardigheden en werkplezier steeds naar een hoger niveau te tillen. 

Onderzoeksbureaus (IpsosKantar TNS), universiteiten (TU Delft, Radboud, Wageningen) en multinationals (Philips, Unilever) zijn vaste klant bij ons. Om hun projecten tot een succes te brengen zijn we op zoek naar iemand die ons team komt versterken. Jij? 

Reageren op deze vacature?

Onderdeel van de selectieprocedure is een kennismaking met directe collega’s. Spreekt onze organisatie en vacature je aan en wil je ons team komen versterken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Klik op de button hieronder om te solliciteren. Vergeet niet je cv en motivatie mee te sturen.

Meer weten? Neem contact op via +31(0)228 563954 en vraag naar Bryan.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bryan van Klaveren
Bryan van KlaverenManager Operations

Waarom werk jij bij CG?

“Ik ben bij CG begonnen als Projectmedewerker en mezelf opgewerkt tot Manager. Het is een jong bedrijf met goede doorgroeimogelijkheden. Ik werk hier in een team met een hands on mentaliteit. Dat spreekt mij aan.”

Bryan, Manager Operations bij CG Research

“De informele sfeer en open structuur bij CG maakt het een heel gezellig bedrijf om te werken. Samen werken we aan het behalen van een zo goed mogelijk resultaat. Het zelf coördineren van projecten van begin tot eind en het klantcontact wat daarbij komt kijken, is wat ik zo leuk vind aan het werken bij CG!”

Vera, Projectcoördinator bij CG Research

“Vrijheid krijgen en kansen pakken vind ik belangrijk in mijn werk. En dat bevalt mij heel goed bij CG. Initiatief tonen en hard werken leveren dan ook echt wat op. Zowel voor het bedrijf als voor jezelf. Daarnaast ben ik blij dat CG in een mooi en sfeervol pand op een toplocatie zit en dat ik een informeel, jong en gezellig team om me heen heb. Er wordt veel gelachen en dat helpt zeker, vooral ook op drukke dagen als het een keer niet mee zit.”

Floris, Research Director bij CG Research

Vacatures