Producttest met 50 Japanners2018-05-30T13:44:35+00:00

Project Description

Producttest met 50 Japanners

Onze opdrachtgever heeft een beauty product ontwikkeld voor de Japanse huid. Voor een producttest waren 50 Japanse vrouwen nodig die het product 8 keer wilden testen. Onze opdrachtgever stond op het punt om het hele projectteam naar Tokyo te sturen en daar een lokaal onderzoeksbureau in te huren. CG bood een lean & mean oplossing: Waarom niet de Japanse huid in Nederland testen?

In Amstelveen is een Aziatische enclave met 1600 Japanners. CG legde de juiste contacten met de doelgroep. CG heeft 50 Japanse vrouwen op Hollandse bodem bereid gevonden om 8 keer deel te nemen aan deze producttest.

Met de uitkomsten kon het product doorontwikkeld worden. Het product is gedifferentieerd voor verschillende huidtypes, waaronder de Japanse/Aziatische huid. CG gaat dit soort uitdagingen graag aan.

De doorlooptijd van het project was 5 weken. De kosten: €10.000,-

Cases

Meer weten? Neem contact met ons op!

Ruud Kok
Ruud KokClient Service Manager
Ruud zijn passie is het er zorg voor te dragen dat iedere selectie goed verloopt. En uiteraard, ook tevreden klanten. Hij is een echte teamplayer, breed inzetbaar en behulpzaam.
Paula Borst
Paula BorstClient Service Manager
Paula zorgt voor blije klanten. Als bij een uitdagende selectie, alles op zijn plek valt, is haar werkdag geslaagd. Dat doet ze inmiddels al meer dan 10 jaar.
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager
Jolanda vindt het leuk om met aandacht voor jou als klant kwaliteit te leveren. Het doet haar goed als ze het gevoel heeft dat ze mee kan denken en zo de beste respondenten heeft kunnen leveren.
Stefan Roosendaal
Stefan RoosendaalProject manager
Stefan werkt vanaf het begin van zijn studie Communicatie bij CG. Nadat hij was afgestudeerd is hij na een reis in Azië aan de slag gegaan als projectmanager. Dagelijks zorgt hij ervoor dat er plezier is op de werkvloer en de kwaliteit van de respondenten wordt gewaarborgd.

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x