Testleiders meten huidtypen2018-05-30T12:06:08+00:00

Project Description

Testleiders meten huidtypen

In Nederland is er, dankzij de multiculturele samenleving, een grote diversiteit in huidtypes. Dat is ideaal om een huidproducten op een brede doelgroep te kunnen testen. Voor een groot onderzoek naar het resultaat van IPL-behandelingen vond er bij honderd vrouwen een meting plaats. Om te bepalen of de apparaten het huidtype konden lezen.

CG verzorgde een locatie met een veilige sfeer en een vriendelijke gastvrouw die de dames verwelkomde met een kopje koffie of thee. Twee ervaren testleidsters van CG hebben de metingen uitgevoerd. En zijn gebrieft door de klant over het gebruik van de apparaten.  Dagelijks zijn de resultaten en bijzonderheden gecommuniceerd naar de klant.

De testperiode was 3 weken, de kosten voor het onderzoekstraject: €10.700,-

Cases

Meer weten? Neem contact met ons op!

Renske van der Mooren
Renske van der MoorenVenue Manager
Renske is verantwoordelijk voor het leveren van alle mogelijke faciliteiten voor onderzoeken en vergaderingen. Ze wordt er gelukkig van om jou volledig te faciliteren bij onze eigen Venues.
Lisanne Jong
Lisanne JongVenue Coordinator
Lisanne zorgt er voor dat jouw dag bij de venues tot in de puntjes is verzorgd. Ze is de schakel tussen de klant en het team van gastvrouwen & -heren op de vloer.

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x