Professionals2018-11-05T07:13:05+00:00

Research professionals

CG ondersteunt op niveau

Ben jij op zoek naar een moderator, kwantitatieve onderzoeker, testleider of data analist? Of heb je dringend behoefte aan een ervaren notulist, testleider of tolk? Of zoek je technische ondersteuning bij video/audio, online livestreaming en meekijken? Haal dan de ‘can do‘-mentaliteit van CG in huis!

CG Professionals zorgt ervoor dat jouw onderzoek letterlijk en figuurlijk in goede handen komt. Bij jou, op onze Venues of ergens anders, wij zorgen ervoor dat het goed geregeld wordt. Met onze jarenlange ervaring en betrokken Professionals ben je zeker van je zaak.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze Venue managers. Zij staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat jouw onderzoek gegarandeerd een succes wordt.

  • Vlotte host met cateringervaring

  • Tolk voor simultaan vertalen

  • Scherpe notulisten voor complete vastlegging

  • Ervaren data-analisten voor analyses en data bewerking

  • Testleiders voor grote aantallen

Onze klanten

Benieuwd naar de tarieven?

Prijslijst Professionals 2018

Meer weten? Neem contact met ons op!

Renske van der Mooren
Renske van der MoorenVenue Manager
Renske is verantwoordelijk voor het leveren van alle mogelijke faciliteiten voor onderzoeken en vergaderingen. Ze wordt er gelukkig van om jou volledig te faciliteren bij onze eigen Venues.
Lisanne Jong
Lisanne JongVenue Coordinator
Lisanne zorgt er voor dat jouw dag bij de venues tot in de puntjes is verzorgd. Ze is de schakel tussen de klant en het team van gastvrouwen & -heren op de vloer.

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x