Deelnemers voor marktonderzoek2021-10-07T13:21:34+02:00

Deelnemers voor marktonderzoek

De juiste respondenten, cruciaal voor je onderzoek

Laat je ontzorgen door CG

Als de deelnemers aan jouw onderzoek niet goed zijn dan kun je de resultaten wel weggooien. Wat heb je er aan om te horen wat mensen vinden van jouw nieuwe ‘3 kleuren, 0 calorie, links gedraaide vla met extra voedingswaarde’ als ze nooit vla eten? Niets.

Je kunt zelf op zoek gaan naar deelnemers. Dat kan geld besparen. Je kunt al het gedoe ook uitbesteden. Bekijk hier hoe wij je ontzorgen zodat jij je kunt focussen op het doen van onderzoek, met hele goede deelnemers.

  • 24/7 op de hoogte van je werving; op onze klantenportal kun je zelf de voortgang van de werving monitoren.

  • Vast contactpersoon; je vaste project manager is beschikbaar voor overleg.

  • Moeilijk te werven doelgroep; als je een lastigere aanvraag hebt dan wijzen wij die niet af.

  • Onderzoek uitbesteden; advies nodig over je onderzoeksaanpak, moderatie en/of rapportage? Ook dat kunnen we voor je regelen.

Hoe wij kwalitatief onderzoek faciliteren tijdens corona

  • Maak gebruik van onderstaande tools voor videobellen met je eigen licentie of via het account van CG.

  • Wil je een tool eerst testen? Vraag een proefgesprek met ons aan.

  • Wij instrueren de deelnemers vooraf over het gebruik van de gekozen tool.

  • Wij doen vooraf een tech-check met de deelnemer. Samen met de respondent checken we of de tool, de camera, het geluid en de internetverbinding voldoen.
  • Benieuwd welke tool specifiek geschikt is voor jouw onderzoeksopzet? Neem contact op met CG en we adviseren je graag over de mogelijkheden.

We werken voor deze klanten

Wat zeggen klanten over onze respondenten?

In de afgelopen jaren heb ik meerdere keren samengewerkt met CG en altijd tot volle tevredenheid.

Of het nu gaat om het werven van respondenten (in binnen- en buitenland), het afnemen van een online vragenlijst of beide, CG mag zich met recht een “one-stop research shop” noemen.

Ook verloopt de communicatie altijd prettig en je kunt ervan op aan dat de resultaten snel geleverd worden. De keuze voor CG is een no-brainer.

Colin Bos, Research Scientist bij Philips

Als we denken, hier gaan anderen misschien van piepen, dan doen jullie hem wel. We hadden parels van respondenten!

Nieske Witlox, Eigenaar van Co-Efficiënt

Toen een paar weken terug onze gebruikerstest halsoverkop remote moest worden uitgevoerd, stond CG klaar om snel te schakelen. Ze waren flexibel in hun aanpak en het screenen van de deelnemers, zelfs toen er last minute nog een vervanger nodig was.

Boris Jockin, Service Designer bij Koos Service Design

Het videobellen met respondenten ging helemaal vlekkeloos. Zelfs super efficiënt, geen reiskosten, geen gedoe en wel de bruikbare resultaten. Aanrader om via deze wijze te testen.

Maartje Weekers, Business Development BOTS by RevenYOU

Voor een (nieuw) concept binnen onze bank wilden we kwalitatief onderzoek doen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. De sessies moesten in 5 snelle, korte sprints gedaan worden.We zochten een partij die ons kon faciliteren met deze sprints.

We hebben verschillende partijen benaderd. De voorstellen lagen qua prijs en kwaliteit bij de meeste partijen op het zelfde niveau. Wij hebben gekozen voor CG omdat zij in gesprek de meest entrepreneurial spirit toonden, een “wir schaffen es” mentaliteit. CG bleek dit tijdens het hele traject ook waar te maken.

Bij de sprints is het van belang dat je snel kunt schakelen en dat iedereen in het proces daar goed mee omgaat. Uiteraard zonder dat de kwaliteit onder druk komt te staan. De uitdaging was niet makkelijk. De doelgroep private bankers zijn lastig te werven en de moderators moesten echt specifieke kennis van finance hebben. Toch is CG er in geslaagd om ons goed te faciliteren in ons internationale project.

Het tweede project hebben we daarom nu ook opgestart.

Bastiaan Braams, Head of Marketing Development bij ABN AMRO Private Banking International

I just wanted to let you know that we have been really impressed with the quality of recruitment and their responses on the platform.

Emma Boustead, Partner Relationship Manager Brand Dynamics

Ik doe nu ca. 3 jaar met regelmaat projecten met CG. CG regelt voor mijn onderzoeksbureau selecties en locaties. Dat verloopt uitstekend. Selectiewerk luistert nauw en de tijd is vaak kort. CG krijgt het eigenlijk altijd rond. Ik kan snel met ze schakelen (vaak is een goeie telefonische briefing al voldoende). De onderzoekslocaties zijn uitstekend en mijn klanten worden daar goed bediend. Dat geeft rust.

Peter Mulder, Eigenaar van Improof Research

Bij Youngworks spreken we vooral jongeren en jongvolwassenen. En vaak zijn er dan nog heel specifieke wervingscriteria. CG denkt heel goed en betrokken met ons mee, ook als onze klanten last-minute vragen hebben. En ze leveren altijd goede respondenten.

Debby van Adrichem, Researcher Trends bij YoungWorks

Wat ik prettig vond aan CG was dat ze binnen slechts een aantal uren mijn deelnemers konden werven. Dit ondanks dat het toch niet de gemakkelijkste doelgroep was. CG vroeg vanuit hun expertise goed door op onze selectiecriteria zonder dat ik daarom gevraagd had. Dat is erg prettig. Alle respondenten zijn netjes komen opdagen. Ook heel fijn dat er een aantal respondenten tussen zaten die waarschijnlijk van allochtone afkomst zijn. Dat is een groep die in mijn optiek te vaak ontbreekt in onderzoeken.

Rob Geerlings, Adviseur Market Intelligence bij CZ

Wij werken regelmatig met CG samen om in contact te komen met onze consumenten in heel Europa. Via Skype kunnen we laagdrempelig en voordelig spreken met onze consumenten en leerzame insights opdoen. Ik vind het prettig om met CG te werken omdat ze snel in staat zijn de juiste respondenten te werven in heel Europa, waardoor wij ontzorgd worden.

Astrid Pieterse, Senior Category Business Partner Food Europe van Unilever

Wij werken graag samen met CG voor wervingen bij internationaal onderzoek. Zij weten voor veel landen welke lokale recruiter ze moeten benaderen, wat ons veel kopzorgen scheelt. Tot nu toe zijn we ook heel tevreden over de kwaliteit van de respondenten.

Esther den Hertog, Organisatiemanager van Ruigrok NetPanel

Consument Makkelijk

55,-

Consument Regulier

70,-

Consument Complex

90,-

Zakelijke Deelnemer

vanaf €90,-

Bedragen excl. incentives voor de respondenten. Makkelijk >20 deelnemers en weinig criteria. Bij >50 deelnemers overleggen we graag een passend tarief. Wij rekenen staffelkorting voor klanten die frequent met ons samenwerken. We belonen ook graag jouw loyaliteit!

Samenwerken?

CG Research is de ideale partner. Jij bepaalt namelijk welk deel van het onderzoek je uitbesteedt of juist in-house doet. We denken graag met je mee!

We bellen je
Ontvang een offerte in je inbox
Paula Borst
Paula BorstClient Service Manager
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager

Cases

Online co-creatie voor Youngworks

Doelgroep: jongeren waaronder mbo’ers, havisten, hbo-wo’ers in de leeftijdsklasse 17 tot 18 jaar Steekproef: n=12 Ik heb maandag 30 maart een gesprek gehad met een medewerker van Youngworks via CG Research. Ik ben [...]

Communicatiecampagne testen over SOA’s

Opzet: Communicatiecampagne testen over bewustwording SOA’s Doelgroep: 34 seksueel actieve studenten die af en toe scharrelen of one night stand hebben. Spreiding naar leeftijd 17-24 jaar Budget: €2.500,- Voor dit onderzoek in [...]

Tips & Tricks

CG Host – jouw virtuele ruitenkrabber

Als je een auto hebt dan herken je het volgende gevoel vast wel: je loopt naar buiten, je bent al iets later dan je eigenlijk wilde. Daar staat 'ie: je bolide, het vierwielig monster, [...]

De Home User Test (HUT)

Betrek je consumenten bij productinnovatie Ben jij bezig met productinnovatie? Hoe goed betrek je je klant daarbij? Ben jij op zoek naar de ervaring van consumenten met jullie huidige product of wil je [...]