De juiste respondenten

Cruciaal voor je marktonderzoek

Offerte aanvragen
Telefonisch consult

Laat je ontzorgen door CG

Wij snappen dat je druk bent. Juist als er onderzoek plaats gaat vinden. Dan wil je geen stress over de respondenten. Voor de kwaliteit van je marktonderzoek zijn goede respondenten essentieel. Daarom regelen wij de beste respondenten voor jouw onderzoek en nemen je daarbij zoveel mogelijk gedoe uit handen.

CG staat er om bekend dat we onze klanten willen helpen. Als je een lastigere aanvraag hebt, wijzen we die niet af. We onderzoeken juist hoe we je toch kunnen helpen.

Op onze klantenportal kun je zelf de voortgang monitoren. Als overleg gewenst is, zijn onze project managers via mail en telefonisch beschikbaar.

Ben je niet alleen op zoek naar respondenten maar wil je het gehele onderzoek uitbesteden? Advies over de onderzoeksaanpak, uit laten voeren van de moderatie en/of eventuele rapportage? Dat regelen we graag voor je met CG Professionals.

CG Respondenten

0
klanten
0
recruitment projecten in 2018
0
afspraken met respondenten in 2018

Klanten waar wij respondenten voor werven

Consument Makkelijk

55,-

Consument Regulier

70,-

Consument Complex

90,-

Zakelijke Deelnemer

vanaf €90,-

Bedragen excl incentives voor de respondenten. Makkelijk >20 deelnemers en weinig criteria. Bij >50 deelnemers overleggen we graag een passend tarief. Wij rekenen staffelkorting voor klanten die frequent met ons samenwerken. We belonen ook graag jouw loyaliteit!

Zo werkt CG Respondenten

Wat zeggen klanten over onze respondenten?

“Ik doe nu ca. 3 jaar met regelmaat projecten met CG. CG regelt voor mijn onderzoeksbureau selecties en locaties. Dat verloopt uitstekend. Selectiewerk luistert nauw en de tijd is vaak kort. CG krijgt het eigenlijk altijd rond. Ik kan snel met ze schakelen (vaak is een goeie telefonische briefing al voldoende). De onderzoekslocaties zijn uitstekend en mijn klanten worden daar goed bediend. Dat geeft rust.”

Peter Mulder, Eigenaar van Improof Research

“Bij Youngworks spreken we vooral jongeren en jongvolwassenen. En vaak zijn er dan nog heel specifieke wervingscriteria. CG denkt heel goed en betrokken met ons mee, ook als onze klanten last-minute vragen hebben. En ze leveren altijd goede respondenten.”

Debby van Adrichem, Researcher Trends bij YoungWorks

“Wat ik prettig vond aan CG was dat ze binnen slechts een aantal uren mijn deelnemers konden werven. Dit ondanks dat het toch niet de gemakkelijkste doelgroep was. CG vroeg vanuit hun expertise goed door op onze selectiecriteria zonder dat ik daarom gevraagd had. Dat is erg prettig. Alle respondenten zijn netjes komen opdagen. Ook heel fijn dat er een aantal respondenten tussen zaten die waarschijnlijk van allochtone afkomst zijn. Dat is een groep die in mijn optiek te vaak ontbreekt in onderzoeken.” 

Rob Geerlings, Adviseur Market Intelligence bij CZ

Onderzoekslocaties

Amsterdam

CG Venues_De Voorkamer

3 kamers met one-way-mirror, live streaming en HD opname

€475,-

Meer informatie

Amsterdam

2 kamers, interviewruimte met zithoek en HD opname

€475,-

Meer informatie

Amersfoort

CG Venues Amersfoort

2 kamers met live streaming en HD opname

€475,-

Meer informatie

Snel een quote voor jouw onderzoek?

Vrijblijvende offerte aanvragen
Telefonisch consult
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager
Paula Borst
Paula BorstClient Service Manager