Het zijn dagen waarin het veel gaat over geven. Als dienstverlener zit geven in ons blauw rode CG bloed. We zijn ook al een tijd betrokken bij Generous Minds, een organisatie die social impact ondernemingen helpt om meer impact te maken. CG is de onderzoekspartner. Tegen een speciaal tarief helpen we sociale ondernemingen om positieve impact te maken op mens en natuur.

Deze week is vanuit Generous Minds een idee gekomen dat nu en in de toekomst het effect van virussen verkleint door meer te desinfecteren. Wij gaan met ons panel kosteloos dat concept valideren door middel van het onderzoek: ‘De Nederlander en zijn hygiëne, in Corona tijd en daarna’. In dit online onderzoek onder n=1.000 Nederlanders van 18-80 jaar stellen we onder andere vragen over huidig gedrag rondom hygiëne en verwachtingen voor de nabije toekomst.

Toen dachten we ook aan jou, onze klant. We kunnen de zoveelste zijn die je vraagt om € 1.500 te betalen en een paar vragen te stellen aan ons panel. Dan doe je mee aan een CoCorona-meter, Covid Checker, Virus-Vragenlijst of hoe ze ook heten. Wij gaan het anders insteken.

Volgende week gaan we van start met dit onderzoek. Jij mag gratis 3 vragen mee laten lopen. Het hoeft niet perse te maken te hebben met het onderzoek voor Generous Minds. De vragen lever je maandag 6 april voor 12.00 aan. Je kunt zelf bepalen of deze mee mogen in het totaal rapport of specifiek voor jou blijven. Er is ruimte voor 5 klanten.

Kosteloos jouw 3 vragen stellen aan 1.000 Nederlanders?

Stuur ons een mail als je:

  • Kosteloos jouw 3 vragen wilt stellen aan 1.000 Nederlanders;
  • De rapportage over ‘De Nederlander en zijn hygiëne, in Corona tijd en daarna’ wilt ontvangen.
Stuur ons een mail
Floris Leupen
Floris LeupenResearch Consultant

Reviews

In de afgelopen jaren heb ik meerdere keren samengewerkt met CG en altijd tot volle tevredenheid. Of het nu gaat om het werven van respondenten (in binnen- en buitenland), het afnemen van een online vragenlijst of beide, CG mag zich met recht een “one-stop research shop” noemen. Ook verloopt de communicatie altijd prettig en je kunt ervan op aan dat de resultaten snel geleverd worden. De keuze voor CG is een no-brainer.

Colin Bos, Philips Research Scientist

Heel erg fijn om snel en goed te kunnen schakelen met Floris over de survey. Hij was goed bereikbaar, dacht goed met ons mee en hij heeft veel kennis van zaken.

Kirsten van der Mierden, Milkshake Research

Voor een nieuwe campagne wilden we razendsnel onderzoeken welk van twee concepten beter werkt bij de doelgroep. We hadden een zeer strakke deadline, waardoor we snel en vaak moesten schakelen met CG. Dat werd van hun kant gelukkig goed opgepakt. De prognose was dat we binnen twee dagen resultaat zouden krijgen, dit lukte uiteindelijk zelfs binnen één dag. Dankzij de hulp en realistische inschatting van de kant van CG hebben wij de deadline meer dan ruim gehaald.

Ufuk Esmer, Campagnestrateeg bij BKB

De CG FactCheck

Grijp nu je kans om tegen een ontzettend vriendelijk budget maandelijks 5 vragen te stellen aan 500 Nederlanders (algemeen [...]