Overzicht: Functionaliteit video call platforms voor onderzoek

Lekker dan. Iedereen heeft het over video calling als alternatief voor je real life focusgroep. Maar wat voor tool moet je daarvoor gebruiken? Er zijn er natuurlijk weer heel veel. Je hebt geen tijd om ze allemaal te proberen en te ontdekken wat het beste bij je past.

In dit overzicht vergelijken we Zoom.us, Lookback, InterVu van Focus Vision en Cyberfacility van Civicom op functionaliteit. De laatste drie zijn GDPR proof.

Platform Zoom is ook GDPR proof mits je in het privacy shield aangeeft dat jouw account en alle bijbehorende gegevens alleen in de EU mogen worden opgeslagen en je de opnames van het onderzoek lokaal kunt op slaat.

Overzicht: Functionaliteit video call platforms voor onderzoek

Meer weten?

Wil je de komende periode video calls inzetten als alternatief voor je interviews of groepsgesprekken? Neem snel contact op en CG biedt je kosteloos de techniek aan via platform Zoom. Wil je liever gebruik maken van een ander platform? Dan sturen wij onze respondenten door naar jouw platform.

We bellen je
Ontvang een offerte in je inbox
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager

Tips & Tricks

Merkstrategie en communicatie optimaliseren

Merk: Visie, Positionering, Management, Extensies Ben jij in jouw functie met deze onderwerpen bezig? Heb jij inzichten nodig om jouw merkstrategie en communicatie te optimaliseren? CG Research is bekend met dit soort vraagstukken en [...]