Onze klant, een religieuze organisatie, vroeg zich af hoe ze het beste kunnen inspelen in hun communicatiemateriaal op de verschillende houdingen ten opzichte van spiritualiteit en religie. Dit onderzoek werd wereldwijd uitgevoerd en gecoördineerd vanuit Amerika. Hierbij ondersteunde CG het onderzoek dat in Nederland ging afspelen.

De 5 focusgroepen en 5 individuele gesprekken werden uitgevoerd met zowel leden van een religieuze organisatie, als deelnemers van andere religies, agnosten en atheïsten. CG faciliteerde het complete onderzoek. Onder andere werven van 55 respondenten, zowel leden van het centrum geworven uit het ledenbestand als niet-leden geworven uit ons panel gescreend met de segmentatietool van de klant. Tevens verzorgde CG het onderzoek op haar eigen onderzoekslocatie in Amsterdam, regelde de senior kwalitatief onderzoeker, een ervaren simultane tolk en een vertaler voor alle documentatie.

Na veldwerk van 3 dagen en 14.000 euro budget weet onze klant nu welke toon zij het beste kunnen aannemen om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken.

0
klanten
0
jaar ervaring
0
medewerkers
0
actieve panelleden
0
>miljoen €/jaar omzet

Samenwerkingsmogelijkheden bespreken?

CG Research is de ideale partner. Jij bepaalt namelijk welk deel van het onderzoek je uitbesteedt of juist in-house doet. Last but not least. Door onze manier van werken zijn we veel scherper geprijsd dan de usual suspects onder de onderzoekbureaus.

Vrijblijvend telefonisch consult
Vrijblijvende offerte aanvragen
Merik te Grotenhuis
Merik te GrotenhuisManaging Director

Nieuws

  • Lisanne_CG-Research

Welkom bij CG Lisanne Bakker!

Lisanne gaat aan de slag als projectcoördinator bij CG. Ze gaat respondenten selecteren voor marktonderzoek. Leer dit reislustige type kennen en lees over haar tijd in Antalya en de reizen die ze heeft gemaakt. [...]