Privacybeleid voor meedoen aan marktonderzoek

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen zijn en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Privacybeleid CG Research
Privacy_CG Research
Samenwerkingsvoorwaarden_CG Research

Samenwerkingsvoorwaarden voor meedoen aan marktonderzoek

CG vraagt je toestemming om jouw persoonlijke gegevens op te slaan wanneer wij je benaderen om mogelijk deel te nemen aan marktonderzoek. Hiervoor gelden deze samenwerkingsvoorwaarden.

Samenwerkingsvoorwaarden Respondenten CG Research

Algemene voorwaarden voor marktonderzoek laten uitvoeren

Algemene voorwaarden voor de inspanningen die CG verricht voor de opdrachtgever voor het uitvoeren van een project met betrekking tot het werven van deelnemers, opleveren van kwantitatieve data en/of rapportages, verhuren van locaties, het inzetten van personele ondersteuning en het managen van projecten.

Algemene voorwaarden CG Research
Vacature-projectcoordinator
CG Flex

Aanvullende voorwaarden voor marktonderzoek laten uitvoeren

Aanvullende voorwaarden voor de inspanningen die CG verricht voor de opdrachtgever voor het uitvoeren van een project met betrekking tot het werven van deelnemers, opleveren van kwantitatieve data en/of rapportages, verhuren van locaties, het inzetten van personele ondersteuning en het managen van projecten.

Aanvullende voorwaarden CG Research