Aziza Tbib is net bij CG begonnen als projectcoördinator. Leer ons nieuwe talent beter kennen en lees over haar oog voor detail en haar liefde voor dienstverlening en familie.

Aziza!  Wat leuk dat je ons team komt versterken. Wat heb je hiervoor gedaan?
Tijdens mijn master Taal, Communicatie en Organisatie aan de VU heb ik bij Netprofiler gewerkt als User Experience Intern. Zo leerde ik CG Research als selectiebureau kennen. Tijdens en na mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt in de customer service.

Wat ga jij doen bij CG?
Ik ga me bij CG richten op het opstellen van surveys en het coördineren van projecten. Tijdens mijn stageperiode bij Netprofiler heb ik aan de klantkant gestaan en daarom weet ik goed welke details specifiek van belang zijn voor de klant. Door mijn ervaring in customer service kan ik goed inspelen op de vragen en behoeften van mijn klanten.

Wat doe jij het liefste in je vrije tijd?
Ik ben vaak in de sportschool te vinden voor fitness en cardio training. In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn familie en vrienden. Daarnaast ben ik een enthousiaste amateurfotograaf.

Wat spreekt je aan in CG?
Een vriendin van mij stuurde de vacature van projectcoördinator door waarin werd gevraagd om een analytisch en nauwkeurig persoon. Dat is een goede omschrijving van wie ik ben en hoe ik mijn werk uitvoer. Toen ik ging rondneuzen op de site van CG zag ik de foto’s van jonge medewerkers in casual kleding op de teampagina staan. CG heeft een niet hiërarchische bedrijfscultuur en je kunt doorgroeien in je functie, dat spreekt mij aan.