Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor heb ik bij Gemeente Hoorn gewerkt als projectmedewerker. Daar deed ik kwalitatief onderzoek naar de zaterdagmarkt. Werken bij de gemeente was een leuke plek om ervaring op te doen. Voor mij was het mijn “eerste echte” baan en was ik eigenlijk on the job aan het leren. Dat vond ik heel fijn. Het on the job leren hoop ik ook bij CG te kunnen doen.

Wat ga jij doen bij CG?

Ik ben het contactpunt tussen klanten van CG en (potentiële) respondenten. Respondenten bel ik op en nodig ik uit om mee te doen aan onze onderzoeken. De ervaring die ik heb opgedaan en de inzichten die ik heb verkregen tijdens mijn studie met betrekking tot koude acquisitie en mijn baan bij Gemeente Hoorn komen hier bij CG mooi bij elkaar.

Wat doe jij het liefste in je vrije tijd?

Sporten, en met name krachttraining, doe ik het allerliefst. Ik vind het leuk om fit te blijven. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie een half jaar een minor Fotografie gevolgd en dat wil ik ook graag verder oppakken. Fotografie is voor mij een manier om de creatieve ideeën die in mijn hoofd zitten te uiten. Mediteren en yoga vind ik ook heel relaxed, vooral naast het sporten of aan het einde van een werkdag. Daar ben ik heel bewust mee bezig.

Wat spreekt je aan in werken bij CG?

CG is een heel jong bedrijf en dat merk je gelijk aan de sfeer. Als je hier binnenkomt voelt het eigenlijk alsof je thuiskomt; je wordt goed en met open armen ontvangen. Daarnaast zijn er binnen CG veel groeimogelijkheden, zo zijn er veel collega’s die hier al jaren werken en in die jaren mooi zijn doorgegroeid. Dat maakt CG ook een mooie stepping stone.

We helpen je graag

Wil je advies over hoe jouw doelgroep het beste gevonden kan worden?

We bellen je
Ontvang een offerte in je inbox
Paula Borst
Paula BorstClient Service Manager

Tips & Tricks

CG Host – jouw virtuele ruitenkrabber

Als je een auto hebt dan herken je het volgende gevoel vast wel: je loopt naar buiten, je bent al iets later dan je eigenlijk wilde. Daar staat 'ie: je bolide, het vierwielig monster, [...]

De Home User Test (HUT)

Betrek je consumenten bij productinnovatie Ben jij bezig met productinnovatie? Hoe goed betrek je je klant daarbij? Ben jij op zoek naar de ervaring van consumenten met jullie huidige product of wil je [...]

2020-08-05T14:30:55+02:00