Lisa gaat aan de slag als Venue Coördinator en gaat onze klanten op locatie faciliteren in onze Venues in Amsterdam en Amersfoort. Lees over haar talent voor het organiseren van Ghanese bruiloften, haar liefde voor familie en haar passie voor The Loft!

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb sinds mijn bachelor hotelmanagement in de horeca en in verschillende hotels gewerkt als supervisor en assistent-manager. Naast mijn baan organiseer ik als ZZP’ er evenementen en dan voornamelijk Ghanese bruiloften. Deze zomer heb ik vijf bruiloften georganiseerd en in november komt er nog één aan. Voor deze bruiloften regel ik alles, van draaiboek tot catering en zorg ik dat gedurende de dag alles op rolletjes loopt. Plannen en organiseren is echt mijn ding. Als ik bij een bruiloft als gast aanwezig ben dan kriebelen mijn handen om alles in goede banen te leiden.

Wat ga jij doen bij CG?

Ik word Venue Coördinator bij CG en werk afwisselend bij de venues op kantoor en op de vloer. Ik ga de onderzoeken en vergaderingen die plaatsvinden in Amsterdam en Amersfoort faciliteren en klanten en respondenten in onze venues verwelkomen. Die functie past goed bij mij want het liefst werk ik de hele dag met mensen.

Wat doe jij het liefste in je vrije tijd?

Ik ben christen en ben actief binnen de christelijk Ghanese kerkgemeenschap. Daarnaast binge watch ik samen met mijn nicht of met mijn zussen dramaseries.

Wat spreekt je aan in werken bij CG?

Toen ik voor mijn sollicitatie langskwam bij CG Venues in Amsterdam was ik verrast dat er zo centraal (naast CS) zo’n ruime en serene locatie aanwezig is. Vooral het uitzicht en de woonkamer sfeer in The Loft inspireerde mij meteen om daar een evenement te organiseren.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie?

Neem contact op
Paula Borst
Paula BorstKwalitatief Marktonderzoek
Floris Leupen
Floris LeupenKwantitatief Marktonderzoek