Lisanne gaat aan de slag als projectcoördinator bij CG. Ze gaat respondenten selecteren voor marktonderzoek. Leer dit reislustige type kennen en lees over haar tijd in Antalya en de reizen die ze heeft gemaakt.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb taalwetenschap gestudeerd aan de VU. Na mijn studie heb ik 3 jaar in Antalya gewerkt als customer service agent bij Corendon. Ik hielp klanten telefonisch met het boeken van reizen.

Wat ga jij doen bij CG?

Ik ga als projectcoördinator aan de slag en respondenten werven voor kwalitatief marktonderzoek. Ik ben van A tot Z verantwoordelijk voor het succesvol afronden van de selectie en het schakelen met de klant.

Wat doe jij het liefste in je vrije tijd?

Reizen staat met stip op nummer 1. Ik probeer zo vaak mogelijk een weekendje weg te boeken samen met vriendinnen. Zo ben ik afgelopen maand naar Valkenburg geweest. Een echte aanrader met gezellige restaurantjes en de mooie fluweelengrot. Deze zomer ben ik naar Sicilië geweest en in december ga ik naar Antwerpen.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie?

Offerte aanvraag
Telefonisch consult
Paula Borst
Paula BorstClient Service Manager
Floris Leupen
Floris LeupenResearch Consultant