Marjel begint deze maand als Facility Coordinator bij CG Venues. Leer deze regelaar kennen en lees over haar passie voor organiseren en haar liefde voor alles wat duurzaam is.

Marjel! Wat leuk dat je het Venues team komt versterken. Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb tijdens mijn Bachelor Media & Entertainment Management gewerkt bij de EO (Evangelische Omroep). Hier organiseerde ik evenementen zoals de EO-jongerendag en het Kerstfeest op de Dam. Bij Surf, een IT-bedrijf met 200 medewerkers was ik verantwoordelijk voor het algemene pandonderhoud en catering. Daarna heb ik bij PGO Support, een adviesorgaan voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties, de scholing voor personeel en vrijwilligers georganiseerd.

Wat ga jij doen bij CG?

Organiseren is de rode draad door mijn loopbaan en is wat ik het liefste doe. Ik denk graag in oplossingen in plaats van problemen en dat ga ik bij de Venues inzetten om marktonderzoek op locatie te faciliteren.

Wat doe jij het liefste in je vrije tijd?

Ik houd van sociale events, of het nou een concert of een festival is. Daarnaast houd ik ervan om me te verdiepen in duurzame oplossingen op het gebied van landbouw. Ik zou daar graag nog eens een documentaire over willen maken. Je kunt me wakker maken voor een leuke stedentrip, welke stad dan ook, ik pak mijn koffer en ga mee!

Hoe kom je terecht bij CG?

Team Coordinator Vera Pentinga is een goede vriendin. Toen ik terugkwam na een jaar reizen stuurde Vera de vacature door om Het Venues-team te komen versterken. Ik ging op bezoek bij Renske en het klikte meteen. Waarop Renske mij heeft geattendeerd op de openstaande functie van Facility Coordinator.

Kennis maken met Marjel? Neem contact op via marjel.devries@cgresearch.nl bel +31(0)20-4200078 of kom langs op de Prins Hendrikkade. De koffie staat klaar!

Nieuws

  • CG-Venues

Warm hè? Kom vergaderen onder onze airco!

Heerlijk zo’n Hollandse warme zomer Vooral als je op vakantie bent in eigen land. Minder fijn als je met collega’s effectief wilt vergaderen, marktonderzoek wilt uitvoeren op locatie of als je een inspirerende brainstorm [...]

  • LocatieTour CG Venues (3)

LocatieTour Amersfoort

Voel je thuis bij CG Venues Maandag 24 juni gingen 50 eventplanners mee met de LocatieTour in Amersfoort. Ze bezochten 10 locaties waaronder onze CG Venues op de Kleine Haag. Rond 4 uur [...]