Marjolein Belkom is onze nieuwe projectcoördinator. Leer Marjolein beter kennen en lees over haar heerlijke cheesecake, het vrijwilligerswerk dat ze met passie doet en haar nieuwe uitdaging om het klantenportal van CG te optimaliseren.

Marjolein! Wat leuk dat je ons team komt versterken. Wat heb je hiervoor gedaan?
Na mijn studie Commerciële Economie heb ik meerdere functies ingevuld aan klantzijde. Het afgelopen jaar heb ik gewerkt bij softwarebedrijf Holder als Business Development Manager. In de intakegesprekken die ik voerde stelde ik custom-made oplossingen op aan de hand van de wensen van mijn klanten.

Wat ga jij doen bij CG?
Als projectcoördinator ga ik respondenten werven en selecteren voor kwalitatief marktonderzoek. Daarnaast ga ik het klantenportal van CG voor klanten optimaliseren. Dit is namelijk een softwarepakket ontwikkeld door Holder en daar heb ik in mijn vorige baan ervaring mee opgedaan.

Wat doe jij het liefste in je vrije tijd?
Ik bak graag taarten en zou bij CG een taartenbakwedstrijd willen organiseren onder collega’s. Dan laat ik ze graag mijn cheescake proeven. Ik ben vrijwilliger bij verschillende sociale organisaties waaronder de carnavalsvereniging en organiseer samen met andere vrijwilligers de Beemster Kermis.

Wat spreekt je aan in CG?
Ik was op zoek naar een bedrijf met een informele sfeer. Oud CG-medewerker Fred Slagter vertelde enthousiast over CG en dacht dat ik goed in de cultuur zou passen. Bij CG werk ik in een jong team waar je projecten van A tot Z zelf mag managen en uitvoeren.

Nieuws

Focusgroepen via video voor een verzekeraar

Doelgroep: (potentiële) klanten van een kleinere verzekeringsmaatschappij Steekproef: n=18 (6 groepen van 3 personen, zakelijk en consumenten) Budget: € 8.900 (incl. moderatie, rapportage, werving, incentives en techniek) In opdracht van een verzekeraar hebben we [...]

De CG FactCheck

Grijp nu je kans om tegen een ontzettend vriendelijk budget maandelijks 5 vragen te stellen aan 500 Nederlanders (algemeen publiek 18-70 jaar). In mei, juni, juli, september en oktober gaat CG een onderzoek uitvoeren [...]