Welkom bij CG Niels van Dijk!

Wat heb je hiervoor gedaan?

Nadat ik mijn bachelor commerciële economie heb afgerond, heb ik een halfjaar op Texel gewerkt. Een mooie tijd!

Tijdens mijn studie heb ik als bijbaan donateurs geworven voor goede doelen. Een echte sensitiviteitstraining in de praktijk. Je leert aanvoelen wanneer iemand geen interesse heeft en wanneer je iemands interesse hebt gewekt om er meer over te kunnen vertellen. Daarnaast leer je om te durven vragen en krijg je lef om op mensen af te stappen.

Wat ga jij doen bij CG?

Als projectcoördinator sta je in het midden van het team. Je krijgt een aanvraag binnen van onze klantmanagers en stemt inhoud en planning af met scripters en projectmedewerkers. Je bewaakt de voortgang van het project maar aan het eind van de dag blijft het een team effort. Het is fijn om je eigen bijdrage terug te kunnen zien in het eindresultaat.

Wat doe jij het liefste in je vrije tijd?

Ik ben het meeste van mijn vrije tijd kwijt aan sporten. Ik tennis bij tennisvereniging ‘de Hulk’ in Hoorn, mijn speelsterkte is 6. Ik voetbal wekelijks in een vriendenteam bij de voetbalclub ‘Always Forward’, ik speel dan vaak voorin. Daarnaast is het elke winter weer feest als ik op skivakantie ga. Dit jaar ga ik twee keer.

Wat spreekt je aan in werken bij CG?

Bij CG kun je snel groeien en ervaring opdoen. Er is weinig hiërarchie op de werkvloer dus je staat in het team naast elkaar. En ik kan ook nog eens elke dag op de fiets naar mijn werk!

We helpen je graag

Wil je advies over hoe jouw doelgroep het beste gevonden kan worden?

We bellen je
Ontvang een offerte in je inbox
Paula Borst
Paula BorstClient Service Manager

Tips & Tricks

De CG FactCheck

Grijp nu je kans om tegen een ontzettend vriendelijk budget maandelijks 5 vragen te stellen aan 500 Nederlanders (algemeen publiek 18-70 jaar). In mei, juni, juli, september en oktober gaat CG een onderzoek uitvoeren [...]