Vera van Proosdij is onze aanwinst voor het team respondentenwerving. Leer haar beter kennen en lees over haar talent voor projecten op maat, contact met klanten en haar liefde voor het vrouwenvoetbal.

Vera! Wat leuk dat je bij ons komt werken. Wat heb je hiervoor gedaan?

Na mijn studie commerciële economie ben ik gaan werken bij een technisch bedrijf waar ik vijf jaar werkte als eerste aanspreekpunt voor de klanten van mijn afdeling. Het leukste aan mijn functie vond ik het contact met de klanten.

Wat ga jij doen bij CG?

Ik ga aan de slag als projectcoördinator waarbij ik selectieprojecten van A tot Z coördineer voor onze klanten en verantwoordelijk ben voor de werving en selectie van respondenten. Het contact met mensen en het schakelen tussen de verschillende taken en projecten spreekt mij erg aan.

Wat doe jij het liefste in je vrije tijd?

Voetballen! Zowel zaalvoetbal als op het veld. Ik train 3 avonden in de week en speel wedstrijden in het weekend. Ik ben ook jeugdtrainer geweest voor een meisjesteam maar dat is te druk naast mijn fulltimebaan. Nu zit ik in het bestuur van de voetbalvereniging en blijf ik zo betrokken bij de club. Het is leuk om te zien dat er veel nieuwe meiden zich aanmelden omdat het zo goed gaat met het Nederlandse vrouwenvoetbal.

Wat spreekt je aan in werken bij CG?

Het is een enthousiast team jonge mensen. In mijn vorige baan was ik het groentje op de werkvloer, ik ben 27 jaar, maar hier werk ik met mensen van mijn eigen leeftijd. Dat er weinig hiërarchie op de werkvloer is spreekt me ook aan, je werkt echt samen aan projecten. CG levert projecten op maat en er wordt belang gehecht aan de beste dienstverlening naar onze klanten en respondenten, dat past bij mij!

Kom jij ons team versterken?