Kom jij ons team versterken?

Plezier, verantwoordelijkheid en 5-sterrendienstverlening

Ons doel? In ieder marktonderzoek een rol spelen en meerwaarde bieden voor onze klanten. Hoe wij dat doen? Wij geloven in plezier, verantwoordelijkheid en 5-sterrendienstverlening. We houden van aanpakken en doorzetten, maar ook van gezelligheid. De gemiddelde leeftijd van ons team ligt tussen de 25 en 35 jaar.

Informele bedrijfscultuur
CG heeft een platte hiërarchie en managers die midden in het bedrijf staan. Verschillende teams werken er iedere dag hard aan om onze klanten blij te maken. Daarnaast werken verschillende teams in korte verbetertrajecten om service, vaardigheden en werkplezier steeds te verbeteren.

Wij geloven in trial and error. Heb jij een idee? Dan gaan we dat direct uitdenken, proberen en bij succes doorvoeren. Niet succesvol? Geen probleem, gaan we weer door met een nieuw idee. Durf te falen, durf te groeien!

Wij stimuleren, vragen en geven verantwoordelijkheid aan onze medewerkers. We werken vanuit vertrouwen en vrijheid. Iedereen creëert zijn eigen, gave baan. CG werkt niet met taken, maar met verantwoordelijkheden. Een vaste functieomschrijving hebben we ook niet. We kijken naar de mensen, hun talenten en wensen en naar de behoeften van CG.

Sollicitatieproces
Dat zie je ook goed terug in onze sollicitatie procedure. In een ongedwongen setting, leren we elkaar beter kennen en zoeken we een wederzijdse klik. Je spreekt met meerdere collega’s. Deze klik, is doorslaggevend bij onze definitieve keuze. Hiermee creëren we een gevarieerd maar passend team en maken we samen van iedere nieuwe collega een succesvolle collega!

Interesse?
Meer weten over ons bedrijf en hoe jij een onderdeel wordt van ons team? Neem contact op via +31(0)228 563954 of mail naar hr@cgresearch.nl.

CG Research

0
collega’s
0
jaar ervaring
0
klanten
0
actieve panelleden

Waarom werk jij bij CG?

“Vrijheid krijgen en kansen pakken vind ik belangrijk in mijn werk. En dat bevalt mij heel goed bij CG. Initiatief tonen en hard werken leveren dan ook echt wat op. Zowel voor het bedrijf als voor jezelf. Daarnaast ben ik blij dat CG in een mooi en sfeervol pand op een toplocatie zit en dat ik een informeel, jong en gezellig team om me heen heb. Er wordt veel gelachen en dat helpt zeker, vooral ook op drukke dagen als het een keer niet mee zit.”

Floris_CG ResearchFloris Leupen, Research Consultant bij CG Research

“Ik was op zoek naar een bedrijf met een informele sfeer. Bij CG werk ik in een jong team waar je projecten van A tot Z zelf mag managen en uitvoeren.”

Marjolein Belkom, Projectcoördinator bij CG Research

“Ik ben bij CG begonnen als Projectmedewerker en mezelf opgewerkt tot Manager. Het is een jong bedrijf met goede doorgroeimogelijkheden. Ik werk hier in een team met een hands on mentaliteit. Dat spreekt mij aan.”

Bryan_CG ResearchBryan van Klaveren, Manager Operations bij CG Research

“Wat ik zo leuk vind aan het werken bij CG, is de werk-sfeer. De humor, persoonlijke interesse en instelling past heel goed bij mij. Als het moet, even met z’n alle de schouders eronder. Daarnaast de kansen die je kan pakken binnen het bedrijf. Kom je met een idee, voer maar uit, test maar. Durf erachter te komen dat iets werkt en deel het daarna.”

Ruud_CG ResearchRuud Kok, Projectcoördinator bij CG Research

Kom jij ons team versterken?

CG feestjes en events