Kom jij ons team versterken?

Plezier, verantwoordelijkheid en 5-sterrendienstverlening

Ons doel? In ieder marktonderzoek een rol spelen en meerwaarde bieden voor onze klanten. Hoe wij dat doen? Wij geloven in plezier, verantwoordelijkheid en een 5-sterrendienstverlening. We houden van aanpakken en doorzetten, maar ook van gezelligheid. We zijn een team van 65 collega’s en de gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 35 jaar.

Informele bedrijfscultuur
CG heeft een platte hiërarchie en managers die midden in het bedrijf staan. Verschillende teams werken er iedere dag hard aan om onze klanten blij te maken. Daarnaast werken verschillende teams in korte verbetertrajecten om service, vaardigheden en werkplezier steeds te verbeteren.

Wij geloven in “trial and error”. Heb jij een idee? Dan gaan we dat direct uitdenken, proberen en bij succes doorvoeren. Niet succesvol? Geen probleem, gaan we weer door met een nieuw idee. Durf te falen, durf te groeien!

Wij stimuleren, vragen en geven verantwoordelijkheid aan onze medewerkers. We werken vanuit vertrouwen en vrijheid. Iedereen creëert zijn eigen, gave baan. CG werkt niet met taken, maar met verantwoordelijkheden. Een vaste functieomschrijving hebben we ook niet. We kijken naar de mensen, hun talenten en wensen en naar de behoeften van CG.

Sollicitatieproces
Dat zie je ook goed terug in onze sollicitatie procedure. In een ongedwongen setting, leren we elkaar beter kennen en zoeken we een wederzijdse klik. Je spreekt met meerdere collega’s. Deze klik, is doorslaggevend bij onze definitieve keuze. Hiermee creëren we een gevarieerd maar passend team en maken we samen van iedere nieuwe collega een succesvolle collega!

Interesse?
Meer weten over ons bedrijf en hoe jij een onderdeel wordt van ons team? Neem contact op met Saskia via +31(0)228 563954 of mail naar hr@cgresearch.nl.

CG Research in 2018

0
medewerkers
0
klanten
0
projecten

Waarom werk jij bij CG?

“De platte hiërarchie op de werkvloer. Geen lagen met managers boven je maar samen aan het werk in een jong en gezellig team.”

Simone Beets, Projectcoördinator bij CG Research

“Ik heb in meerdere formele bedrijven gewerkt maar heb gemerkt dat een jasje-dasje cultuur niet bij mij past. CG heeft een fijne open informele sfeer.”

Patrick Bruggeman, Meetings Coördinator Venues bij CG Research

“Ik was op zoek naar een bedrijf met een informele sfeer. Bij CG werk ik in een jong team waar je projecten van A tot Z zelf mag managen en uitvoeren.”

Marjolein Belkom, Projectcoördinator bij CG Research

Kom jij ons team versterken?

Even voorstellen, onze nieuwe medewerkers

CG feestjes en events

Meer weten over onze vacatures?

Saskia Husmann
Saskia HusmannHR
Vera Pentinga
Vera PentingaTeam Coordinator