Kom jij ons team versterken?

2021-05-19T09:27:51+02:00

Projectmedewerker

Zoek jij de ultieme bijbaan naast je studie of doe je een tussenjaar voor je gaat studeren?  In deze functie ga jij op ons kantoor in Hoorn deelnemers werven voor kwalitatief onderzoek. Jij zorgt voor de perfecte match tussen de wensen [...]

Ons doel? In ieder marktonderzoek een rol spelen en meerwaarde bieden voor onze klanten. Hoe wij dat doen? Wij geloven in plezier, verantwoordelijkheid en 5-sterrendienstverlening. We houden van aanpakken en doorzetten, maar ook van gezelligheid. De gemiddelde leeftijd van ons team ligt tussen de 25 en 35 jaar.

Informele bedrijfscultuur

CG heeft een platte hiërarchie en managers die midden in het bedrijf staan. Verschillende teams werken er iedere dag hard aan om onze klanten blij te maken. Daarnaast werken verschillende teams in korte verbetertrajecten om service, vaardigheden en werkplezier steeds te verbeteren.

Wij geloven in trial and error. Heb jij een idee? Dan gaan we dat direct uitdenken, proberen en bij succes doorvoeren. Niet succesvol? Geen probleem, gaan we weer door met een nieuw idee. Durf te falen, durf te groeien!

Wij stimuleren, vragen en geven verantwoordelijkheid aan onze medewerkers. We werken vanuit vertrouwen en vrijheid. Iedereen creëert zijn eigen, gave baan. CG werkt niet met taken, maar met verantwoordelijkheden. Een vaste functieomschrijving hebben we ook niet. We kijken naar de mensen, hun talenten en wensen en naar de behoeften van CG.

Sollicitatieproces

Dat zie je ook goed terug in onze sollicitatie procedure. In een ongedwongen setting leren we elkaar beter kennen en zoeken we een wederzijdse klik. Je spreekt met meerdere collega’s. Deze klik is doorslaggevend bij onze definitieve keuze. Hiermee creëren we een gevarieerd maar passend team en maken we samen van iedere nieuwe collega een succesvolle collega!

Interesse?

Meer weten over ons bedrijf en hoe jij een onderdeel wordt van ons team? Neem contact op via +31(0)228 563954 of mail naar hr@cgresearch.nl.

CG Research

0
collega’s
0
jaar ervaring
0
>klanten
0
>actieve panelleden

Waarom werk jij bij CG?

Vera

“De informele sfeer en open structuur bij CG maakt het een heel gezellig bedrijf om te werken. Samen werken we aan het behalen van een zo goed mogelijk resultaat. Het zelf coördineren van projecten van begin tot eind en het klantcontact wat daarbij komt kijken, is wat ik zo leuk vind aan het werken bij CG!”

Vera van Proosdij, Projectcoördinator

“Vrijheid krijgen en kansen pakken vind ik belangrijk in mijn werk. En dat bevalt mij heel goed bij CG. Initiatief tonen en hard werken leveren dan ook echt wat op. Zowel voor het bedrijf als voor jezelf. Daarnaast ben ik blij dat CG in een mooi en sfeervol pand op een toplocatie zit en dat ik een informeel, jong en gezellig team om me heen heb. Er wordt veel gelachen en dat helpt zeker, vooral ook op drukke dagen als het een keer niet mee zit.”

Floris Leupen, Research Director
Bryan_CG Research

“Ik ben bij CG begonnen als Projectmedewerker en mezelf opgewerkt tot Manager. Het is een jong bedrijf met goede doorgroeimogelijkheden. Ik werk hier in een team met een hands on mentaliteit. Dat spreekt mij aan.”

Bryan van Klaveren, Manager Operations
Elna_CG Research

“Samenwerken naar een gemeenschappelijk doel, dat is wat ik fijn vind aan werken bij CG! Iedereen heeft een kans om input te geven en eventueel zelf uit te werken. Informele sfeer en persoonlijke interesse is voor mij een heel belangrijk aspect.”

Elna Roosendaal, Senior Office Manager
Paula_CG-Research

“CG is voor mij al meer dan 10 jaar een heel fijne, menselijke werkgever. Het geeft energie om in een jong, enthousiast team werkzaam te zijn. Samen gaan we altijd voor het beste resultaat!”

Paula Borst, Client Service Manager

Even voorstellen

CG feestjes en events